Benimde 6 martta transferim yapıldı saatler geçmiyor resmenMerhaba, umarım güzel haberi almışsınızdır. 7.gün değeriniz sonrası tekrar ne zaman test yaptınız? Benim transferim 05 Mart tarihinde yapıldı. Bugün 3.günüm nasıl geçer bu günler
Benimde 6 martta transferim yapıldı saatler geçmiyor resmen
18 mart benim test tarihim canım. 2 embriyo transferi oldu benim. İnşallah mutlu haberi verebilirimSizin de 17 Mart herhalde test gününüz. Tek emriyo mu transfer edildi? Hayırlı güzel haberler alalım ibşallah
İnşallahh tabii o kadar bekleyebilirsek iyi Benim tek embriyo transferi yapıldı. Bugün 4.gün hafif hafif adet sancısı gibi ağrılarım var normaldir inşallah. Sende var mı bi değişiklikler18 mart benim test tarihim canım. 2 embriyo transferi oldu benim. İnşallah mutlu haberi verebilirim
Bende yok canım bu sabah bi hafif karnım ağrıdı okadar ama belli bir belirti yok açıkçasıİnşallahh tabii o kadar bekleyebilirsek iyi Benim tek embriyo transferi yapıldı. Bugün 4.gün hafif hafif adet sancısı gibi ağrılarım var normaldir inşallah. Sende var mı bi değişiklikler
Acıkcası ben 6.-7. Gunde yapacagım. 5. Gun embrıyosu 6.gunde kanda net cıkıyorBende yok canım bu sabah bi hafif karnım ağrıdı okadar ama belli bir belirti yok açıkçası
Aynen test gününe kadar hiç test yapmadan bekleyebilecekmiyiz hiç bilmiyorum
Senin ilk denemen mi ?
Evet ilk denemem canım bakalım ben testleri aldım evde bekliyorum valla 7.günden itibaren yapmaya başlarım heralde :)Bende yok canım bu sabah bi hafif karnım ağrıdı okadar ama belli bir belirti yok açıkçası
Aynen test gününe kadar hiç test yapmadan bekleyebilecekmiyiz hiç bilmiyorum
Senin ilk denemen mi ?
Oooo sen hazırlıklısınn :)Evet ilk denemem canım bakalım ben testleri aldım evde bekliyorum valla 7.günden itibaren yapmaya başlarım heralde :)
İnşallah hepimiz alalım güzel haberleri. Benim dondurulmuş 3.gün ebriyosu. Senin de ilk denemen mi?Oooo sen hazırlıklısınn :)
Hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın canım
Kaçıncı gün embriyosu seninki
Yok canım benim 2.denememİnşallah hepimiz alalım güzel haberleri. Benim dondurulmuş 3.gün ebriyosu. Senin de ilk denemen mi?
Acıkcası ben 6.-7. Gunde yapacagım. 5. Gun embrıyosu 6.gunde kanda net cıkıyor
15. Testgunum oldugu soylenıldi dr tarafından..Hadi inşallah. Senin ne zaman transferin yapıldı Aden Umut, ne zaman test günü? Mart ayı sonuç alacaklar olarak toplanıyoruz yavaştan:)
Aynı gün olmuş bizim transferlerimiz :)15. Testgunum oldugu soylenıldi dr tarafından..
5 inde transferım oldu.
Yaa :):)Aynı gün olmuş bizim transferlerimiz :)
Evet canım benim de 5 Mart tarihinde yapıldıntransferim, 31 yaşındayım ben 3 yıldır deniyoruz sebebi bilinneyen infertilite deniyor klasik:) ilk denemem 3.gün emriyosu. Sen nedir hikayen peki?Yaa :):)
Kacıncı gun embrıyosu sorun nedır yas kaç bıraz bahsedermısb
Bende 30 yasındayım. Sebepsız ınfertılıte. 1 dusuk 1lurtaj tedavı ıle.. sımdı ngs/cd56/era yaptırdım. Beklıorum.Evet canım benim de 5 Mart tarihinde yapıldıntransferim, 31 yaşındayım ben 3 yıldır deniyoruz sebebi bilinneyen infertilite deniyor klasik:) ilk denemem 3.gün emriyosu. Sen nedir hikayen peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?