transfer sonrası bhcg değeri

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.343
693
373
Kocaeli
merhabalar;

benim geçen hafta 21.02.2018 de 2 tane embrio transferim oldu. ama tabi dayanamadım bugun 7 . günde tahlil yaptırdım değer 95,21 çıktı bu normami acaba yaşayan arkadaşlar varmı bu şekilde durum. önceki düşük olan gebeliğim 50 çıkmıştı biraz moralimi bozdu ama sizce durum nedir tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirmi

7.gün için gayet ii bir değer önemli olan gün aşırı 2 kati artması.

Merhaba, umarım güzel haberi almışsınızdır. 7.gün değeriniz sonrası tekrar ne zaman test yaptınız? Benim transferim 05 Mart tarihinde yapıldı. Bugün 3.günüm nasıl geçer bu günler

Merhaba, umarım güzel haberi almışsınızdır. 7.gün değeriniz sonrası tekrar ne zaman test yaptınız? Benim transferim 05 Mart tarihinde yapıldı. Bugün 3.günüm nasıl geçer bu günler
Benimde 6 martta transferim yapıldı saatler geçmiyor resmen

Sizin de 17 Mart herhalde test gününüz. Tek emriyo mu transfer edildi? Hayırlı güzel haberler alalım ibşallah
18 mart benim test tarihim canım. 2 embriyo transferi oldu benim. İnşallah mutlu haberi verebilirim

18 mart benim test tarihim canım. 2 embriyo transferi oldu benim. İnşallah mutlu haberi verebilirim
İnşallahh tabii o kadar bekleyebilirsek iyi Benim tek embriyo transferi yapıldı. Bugün 4.gün hafif hafif adet sancısı gibi ağrılarım var normaldir inşallah. Sende var mı bi değişiklikler

İnşallahh tabii o kadar bekleyebilirsek iyi Benim tek embriyo transferi yapıldı. Bugün 4.gün hafif hafif adet sancısı gibi ağrılarım var normaldir inşallah. Sende var mı bi değişiklikler
Bende yok canım bu sabah bi hafif karnım ağrıdı okadar ama belli bir belirti yok açıkçası
Aynen test gününe kadar hiç test yapmadan bekleyebilecekmiyiz hiç bilmiyorum
Senin ilk denemen mi ?

Bende yok canım bu sabah bi hafif karnım ağrıdı okadar ama belli bir belirti yok açıkçası
Senin ilk denemen mi ?
Acıkcası ben 6.-7. Gunde yapacagım. 5. Gun embrıyosu 6.gunde kanda net cıkıyor

Senin ilk denemen mi ?
Evet ilk denemem canım bakalım ben testleri aldım evde bekliyorum valla 7.günden itibaren yapmaya başlarım heralde :)

Evet ilk denemem canım bakalım ben testleri aldım evde bekliyorum valla 7.günden itibaren yapmaya başlarım heralde :)
Oooo sen hazırlıklısınn :)
Hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın canım
Kaçıncı gün embriyosu seninki

Yaa :):)
Kacıncı gun embrıyosu sorun nedır yas kaç bıraz bahsedermısb
Evet canım benim de 5 Mart tarihinde yapıldıntransferim, 31 yaşındayım ben 3 yıldır deniyoruz sebebi bilinneyen infertilite deniyor klasik:) ilk denemem 3.gün emriyosu. Sen nedir hikayen peki?

Evet canım benim de 5 Mart tarihinde yapıldıntransferim, 31 yaşındayım ben 3 yıldır deniyoruz sebebi bilinneyen infertilite deniyor klasik:) ilk denemem 3.gün emriyosu. Sen nedir hikayen peki?
Bende 30 yasındayım. Sebepsız ınfertılıte. 1 dusuk 1lurtaj tedavı ıle.. sımdı ngs/cd56/era yaptırdım. Beklıorum.
Daha onxe gebelıgın oldumu hıc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…