5.gün bana da erken geldi biraz ama bilemedim benim evde yaptıklarımda hiç bir şey gözükmedi. Hayırlısı inşallah. Sen 5.gün kan tahlili de mi yaptırdın 6 küsur çıktı?Benim doktorum kana geçmesi 10-12.günlerde oluyor dedi kana geçtikten sonra idrara geçiyor zaten
5.gün idrarda çıkması cok erken bence. Herkeste ki büyük kısımda çıkmayabiliyor genellikle
Evet .5.gün bana da erken geldi biraz ama bilemedim benim evde yaptıklarımda hiç bir şey gözükmedi. Hayırlısı inşallah. Sen 5.gün kan tahlili de mi yaptırdın 6 küsur çıktı?
Bence acele etmemek gerekir.Madem o kadar bekledik on gün de beklenir bence. Benim de transferim şubatta oldu sabırla bekledim ve 11.gün idrar testi yaptm silik çıktı. 12. Gün kan testi yaptm değerm çıktı nasıl mutlu oldum ama 14. Gün tekrar test istendi değerim çok düştü ve kimyasal gebelik şüphesi dendi. Şimdi bi on gün daha sabırla bekliyorum ya kanamam olacak ya da bilmiyorum dünden beri gözyaşım durmadı ve gözlerim şişKızlar en erken nezaman test yapsak cıkarrr benim 3.günüm bugün
D Duru2018Dykdyk kızlar size bır gorsel atayım.. sanıyorum ucumuzunde 5.gun embrıyosu.
İlk 3-4gun tutunma gerceklesıyor. Devam eden 6. Gunde kana hcg salgılanıyor. Elbette ıdrar testlerı cok guvenılır dıyemeyız. Ancak ben kan ile teyıd ettıgımde sınırda bır sonuc cıktı. Bosa erkenden bakıp canımı sıkmıs oldum dıye cok uzuldum ama en ıyı siz anlarsınız benı. Dayanamadım 5.gun erken gebelık testı yapmıstım. Dıger gunler ucuz gebelık testlerınden yaptım arzu edersenız foto atabılırım. Cok belırgın olmasada gozle goruluyor.
Size gonderecegın gorsel tıbbı acıdan kesın net bır bılgıdır.
Yüzükle nasıl oluyor:) buarada tebrık ederım canım rabbım saglıkla ılerlemesını nasıp etsın hepımzeBu tabloyu bende okudum ona güvenerek bende devamlı test yapıyorum :)) sadece benim görebileceğim ikinci bir çizgi var :))
Yani bence :)) birde yüzükle bakıyorum oda hep hamilesin diyor :)))
Benımde bel sırt agrımmmBenim alt karında devamlı batma ve yanma hissi var adet belirtisi değil kesinlikle ve sağ leğen kemiğinin orada ayrı bir yanma hissi arada böbrek ağrısı gibi bişe sizce ne düşünmeliyim ??
Yüzükle nasıl oluyor:) buarada tebrık ederım canım rabbım saglıkla ılerlemesını nasıp etsın hepımze
Benımde bel sırt agrımmm
Canımmm öncelikle Rabbim hakında hayırlı olanı versin.Bence acele etmemek gerekir.Madem o kadar bekledik on gün de beklenir bence. Benim de transferim şubatta oldu sabırla bekledim ve 11.gün idrar testi yaptm silik çıktı. 12. Gün kan testi yaptm değerm çıktı nasıl mutlu oldum ama 14. Gün tekrar test istendi değerim çok düştü ve kimyasal gebelik şüphesi dendi. Şimdi bi on gün daha sabırla bekliyorum ya kanamam olacak ya da bilmiyorum dünden beri gözyaşım durmadı ve gözlerim şişOnun için erken test bişey ifade etmez. Kese tam görünmeden hiçbi şey denemez. Rabbim herkesin yardımcısı olsun ((
Aaa bu saç teli yüzük olayını ilk defa duydum :)Yüzükle nasıl oluyor:) buarada tebrık ederım canım rabbım saglıkla ılerlemesını nasıp etsın hepımze
Allah razı olsun canım. En zoruma giden ailenin de üzülmesi ama teselli vermesi. Sorunlu görünmekten sıkıldım. Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasınCanımmm öncelikle Rabbim hakında hayırlı olanı versin.
Daha önünde 10 günün var. Allahtan ümit kesilmez.
Bol bol dua et bu dönem Rabbime sığın o mucizeler ile doludur ve inan bana aülaman kendini üzmen bebeğine zarar verir.
Zor farkındayım ama bebeğin için sakin olmaya çalış lütfen
Allah razı olsun canım. En zoruma giden ailenin de üzülmesi ama teselli vermesi. Sorunlu görünmekten sıkıldım. Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasınCanımmm öncelikle Rabbim hakında hayırlı olanı versin.
Daha önünde 10 günün var. Allahtan ümit kesilmez.
Bol bol dua et bu dönem Rabbime sığın o mucizeler ile doludur ve inan bana aülaman kendini üzmen bebeğine zarar verir.
Zor farkındayım ama bebeğin için sakin olmaya çalış lütfen
Kuzum bu senin elinde olan bişey değil ki şöyle düşün bizim bu hayattaki sınavımızda buymuşAllah razı olsun canım. En zoruma giden ailenin de üzülmesi ama teselli vermesi. Sorunlu görünmekten sıkıldım. Rabbim kimseyi çaresiz burakmasın
Aminn inşallah. Rabbim kimsenin emeğini boşa götürmesin inşallahKuzum bu senin elinde olan bişey değil ki şöyle düşün bizim bu hayattaki sınavımızda buymuş
Keşke bizde diğer kadınlar gibi doğal yollarla hamile kalabilsekkk
Bol bol dua et yer gök dua bende hergün hatta günde nerederse 10-15 kere dua ediyorum
Benimle birlikte evlat yolu bekleyen herkesin kucağına çocukla doldur Rabbim diyorum
İnan güzel haberi vereceksin buradan bize
Amin inşallah. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallahKuzum bu senin elinde olan bişey değil ki şöyle düşün bizim bu hayattaki sınavımızda buymuş
Keşke bizde diğer kadınlar gibi doğal yollarla hamile kalabilsekkk
Bol bol dua et yer gök dua bende hergün hatta günde nerederse 10-15 kere dua ediyorum
Benimle birlikte evlat yolu bekleyen herkesin kucağına çocukla doldur Rabbim diyorum
İnan güzel haberi vereceksin buradan bize
Allah razı olsun canım. En zoruma giden ailenin de üzülmesi ama teselli vermesi. Sorunlu görünmekten sıkıldım. Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın
Aaa bu saç teli yüzük olayını ilk defa duydum :)
Nasıl oluyor anlatırmısın
Canım inş hayırlı sağlıklı bir gebeliğin olur çocuğunu sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Bence acele etme canım zamanında baktırKızlar 7.günüm testime bakarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?