Öf bende daha 10 gün var. Ne çıkacak belirsizHepimiz bekliyoruz canım keşke sadece kan testi beklesek .kesesiydi kalp atışıydi hala beklemedeyiz ben misal daha kese gorecem sabırla bekliyorum
Hoşgeldin TuanaKizlar iyi akşamlar bugün transferin 3. Günü karnımda tuhaf bir ağrı var normal mi sizce sabah sol tarafta hafif batma şeklindeydi şimdi tamamı nerdeyse ağrıyorçok korkuyorum suan
Tabi en garantisi kan, 5.gün embriyosu daha erken belli oluyor zaten.Çıkar kanda.Güzel haberleri bekliyoruz
Yorumlarınız için çok teşekkürler kızlar tabi ki kan testi yapınca burda paylaşırım çevremize anlatamadıklarımızı burda paylaşıp hafifliyoruz iyiki varsınızErken olduğu halde çıkmış. Gün gün tekrarlarsaniz koyulaşır. Hayırlı olsunBen 9. Gün yapmıştım netlesmisti. 9-10 gün çok net oluyor Aynı testlerden yaparsanız farkı daha iyi anlarsınız. Kaset testlere gecmeyin pek iyi sonuç vermiyor.
8.5 aylık oldularBu arada allah bağışlasınne kadarlık oldular
Bencede kork19 şubatta 5.gün dondurulmuş çift embriyo transfer edildi. İlk 1 martta verdim 803 çıktı 3 martta verdim 3438 çıktıbanada 3lü gibi geliyor ama korkuyorum
Allah bağışlasın ikisini de. Ne mutlu sizeİyi dileklerin için çok teşekkürler güzel annebenim çok şükür bir evladım var şimdi ona bir kardeş gelecek inşallah .kese ve kalp atışınida duyduğum an dünyalar benim olacak Rabbim evlat hasretiyle yanıp tutusanlarin kucaklarıni boş bırakmasın hep dualrimdasiniz
Hayali çizgi görüyorumKusura bakmayın kızlar çok panik yaptım beşinci gün embriyorsu altıncı gün bugün yarım saatte çıktı sizce varmı çizgi
Ne güzel bir duygu hiç tanimadigin insanlarin duasını almak onlar için dua etmekAllah bağışlasın ikisini de. Ne mutlu sizeEminim o güzel kalp atışlarını da duyacaksınızdır. Güzel haberinizi bekliyor olacağım.
Uyku hali zaten onkadar çok ki saat 12 1 de yatan ben 9 da sızıyorumAdet ağrısı gibi oluyor. İlk günlerde batma oluyordu sonra geçti. Yorgunluk uyku hali ise hiç geçmedi. Söyledikleriniz benimkilere benziyor ins pozitif alırsınız
Aynısi ya normalde gece 1-2 de yatardim 9 da uykum geliyor. Dışarı gitsem 2 dk da yorulup eve gelmek istiyorum. En büyük belirti bu bence anlamamak imkansız. Sevindim vitaminsizim diye düşünüyordum demekki oluyorUyku hali zaten onkadar çok ki saat 12 1 de yatan ben 9 da sızıyorum
Aayy eşim de bana vitaminsizsin diyip duruyor demek ki onunla ilgisi yokAynısi ya normalde gece 1-2 de yatardim 9 da uykum geliyor. Dışarı gitsem 2 dk da yorulup eve gelmek istiyorum. En büyük belirti bu bence anlamamak imkansız. Sevindim vitaminsizim diye düşünüyordum demekki oluyor
Sanırım ilk üç aydan sonra vücut hormonlara alışıyormus haklsizlikte geçiyormuş. Doktor bana omegrav diye balık yağı verdi o biraz düzeltti amaAayy eşim de bana vitaminsizsin diyip duruyor demek ki onunla ilgisi yok
Neyse bakalım kan verene kadar öyle mi oldu böyle mi oldu düşünüp durcam sanırımSanırım ilk üç aydan sonra vücut hormonlara alışıyormus haklsizlikte geçiyormuş. Doktor bana omegrav diye balık yağı verdi o biraz düzeltti ama
Sakın olun belirti aramayın daha çok yemi olan belirtiler hep ilaçların etkisi takmayın kafanızaKizlar bence cumartesi transfer oldum beklemedeyim benimde belirtim yok kafayı yemek üzereyim
Valla çok haklısınız belirti aramak için çok erken dilerim pozitif görürsünüz hoş geldiniz aramızaMerhaba kızlar :)
Ben de 3 martta transfer oldum :) 15 martta test yapacağım. 5.gün donmuş embriyo.
Belirti aramıyorum, size de aramamanızı öneririm :) 1,5 yıldır doğal yoldan gebe kalmaya çalıştım. Bazı aylar hiç belirti yoktu, olmadı. Bazı aylar her belirti vardı yine olmadı :). Kasık ağrısı, adet sancısı, halsizlik, aşırı uyku, sık idrara çıkma, bel ağrısı, bacaklara vuran ağrı, memede hassasiyet ne ararsanız hepsi vardıhatta ve hatta midem de bazı aylar çok bulanıyordu. Hamile gibi his de vardı :))
Bu belirtilerin hepsi progesteron hormonundan kaynaklı. Tüm kadınlarda adetin 2.döneminde zaten yükseliyor. Bazı ay belirti vermiyor, bazı ay veriyor.
Şimdi de o kadar çok progesteron alıyorum ki bol karın ağrım var :)
Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?