Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Kizlar iyi akşamlar bugün transferin 3. Günü karnımda tuhaf bir ağrı var normal mi sizce sabah sol tarafta hafif batma şeklindeydi şimdi tamamı nerdeyse ağrıyor çok korkuyorum suan
Hoşgeldin Tuana
Hiç endişelenme benim de dondurulmuş 5. gün embriyosu transfer edildi 22 şubatta bende de kramp ve regl dönemindeki gibi ağrılarım olmuştu
Sabırla pozitif düşün iyi olsun

Tabi en garantisi kan, 5.gün embriyosu daha erken belli oluyor zaten.Çıkar kanda.Güzel haberleri bekliyoruz

Yorumlarınız için çok teşekkürler kızlar tabi ki kan testi yapınca burda paylaşırım çevremize anlatamadıklarımızı burda paylaşıp hafifliyoruz iyiki varsınız

Allah bağışlasın ikisini de. Ne mutlu size Eminim o güzel kalp atışlarını da duyacaksınızdır. Güzel haberinizi bekliyor olacağım.

Allah bağışlasın ikisini de. Ne mutlu size Eminim o güzel kalp atışlarını da duyacaksınızdır. Güzel haberinizi bekliyor olacağım.
Ne güzel bir duygu hiç tanimadigin insanlarin duasını almak onlar için dua etmek senin bebisin hafta hafta gelişimlerini bizimle paylasabilirsin topikteki arkadaşlarada yardımcı olur senin heyecanina da ortak oluruz

Uyku hali zaten onkadar çok ki saat 12 1 de yatan ben 9 da sızıyorum
Aynısi ya normalde gece 1-2 de yatardim 9 da uykum geliyor. Dışarı gitsem 2 dk da yorulup eve gelmek istiyorum. En büyük belirti bu bence anlamamak imkansız. Sevindim vitaminsizim diye düşünüyordum demekki oluyor

Sanırım ilk üç aydan sonra vücut hormonlara alışıyormus haklsizlikte geçiyormuş. Doktor bana omegrav diye balık yağı verdi o biraz düzeltti ama
Neyse bakalım kan verene kadar öyle mi oldu böyle mi oldu düşünüp durcam sanırım test alsam mı diye düşünüyorum sonra vazgeçiyorum sonra tekrar almaya karar veriyorum sıyırmasam bari

Merhaba kızlar :)

Ben de 3 martta transfer oldum :) 15 martta test yapacağım. 5.gün donmuş embriyo.

Belirti aramıyorum, size de aramamanızı öneririm :) 1,5 yıldır doğal yoldan gebe kalmaya çalıştım. Bazı aylar hiç belirti yoktu, olmadı. Bazı aylar her belirti vardı yine olmadı :). Kasık ağrısı, adet sancısı, halsizlik, aşırı uyku, sık idrara çıkma, bel ağrısı, bacaklara vuran ağrı, memede hassasiyet ne ararsanız hepsi vardı hatta ve hatta midem de bazı aylar çok bulanıyordu. Hamile gibi his de vardı :))

Bu belirtilerin hepsi progesteron hormonundan kaynaklı. Tüm kadınlarda adetin 2.döneminde zaten yükseliyor. Bazı ay belirti vermiyor, bazı ay veriyor.

Şimdi de o kadar çok progesteron alıyorum ki bol karın ağrım var :)

Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah :)

Valla çok haklısınız belirti aramak için çok erken dilerim pozitif görürsünüz hoş geldiniz aramıza

Merhaba arkadaşlar bende 27 Şubat ta ikinci dondurulmuş transferimi oldum 10.03 çarşamba günü test günüm ilkinde çok heyecanlandım tutmuş gibi davrandım heyecandan geceleri bile uyumuyordum daha transferden önce regl ağrısı gibi ağırlarım bile başlamıştı taze transferdi tutmadı. Şimdi daha temkinli yaklaşmaya çalışıp heyecan yapmıyorum hatta bazen unutuyorum hiç bişey yaptırmamış gibi hiç bişey hissetmiyorum. Sadece test gününü bekliyorum hayırlısı ile inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimiz pozitifi sonuç alanların da sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…