Özgecim yarım saat önce verdimpelo16 pelocum ne yaptın? Kan verdin mi
Hadi güzel haberlerle inşallaj bekliyoruz canımÖzgecim yarım saat önce verdimyine başladı heyecanlı bekleyiş
İnşallah siz de pozitifi görürsünüzMerhaba arkadaşlar bende 27 Şubat ta ikinci dondurulmuş transferimi oldum 10.03 çarşamba günü test günüm ilkinde çok heyecanlandım tutmuş gibi davrandım heyecandan geceleri bile uyumuyordum daha transferden önce regl ağrısı gibi ağırlarım bile başlamıştı taze transferdi tutmadı. Şimdi daha temkinli yaklaşmaya çalışıp heyecan yapmıyorum hatta bazen unutuyorum hiç bişey yaptırmamış gibi hiç bişey hissetmiyorum. Sadece test gününü bekliyorum hayırlısı ile inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimizpozitifi sonuç alanların da sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah allah
Kan verene kadar farklı markaların hepsini denedim. Test yorumlamaktan bikiyor insanNeyse bakalım kan verene kadar öyle mi oldu böyle mi oldu düşünüp durcam sanırımtest alsam mı diye düşünüyorum sonra vazgeçiyorum sonra tekrar almaya karar veriyorum sıyırmasam bari
Valla uyku disinda bı belirtim yoktu. Normal her zamanki halimdi. Rahim bölgem gevşek, göğüslerde şişik değil. Bende o yüzden ümitli değildim ama sonuç olumlu oldu. O yüzden zor ama belirti aramayinKizlar bence cumartesi transfer oldum beklemedeyim benimde belirtim yok kafayı yemek üzereyim
AY BENDE SABAH VERDİM HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAHÖzgecim yarım saat önce verdimyine başladı heyecanlı bekleyiş
Çok teşekkürler, inşallah hepimizin için hayırlısı olsun.Umarım güzel haberler alırsınız, girdiğiniz yol şimdiden hayırlı olsun :)
Hayırlı olsun canm inş kan testinde bu kaset testi gibi pozitif çıkacak bence sen hamilesin gör ve bekleKusura bakmayın kızlar çok panik yaptım beşinci gün embriyorsu altıncı gün bugün yarım saatte çıktı sizce varmı çizgi
inşallah öyle olur kızlar kafama takılan şeyler var rabbim feraha erdirir inşallahHayırlı olsun canm inş kan testinde bu kaset testi gibi pozitif çıkacak bence sen hamilesin gör ve bekle
yok cnm ya sağlık ocağında yaptırdm akşam üstü anca cıkar 3 testim olaca k sizin ki cıktımı
Çok şükür özgecim 713 çıktı
inş cnm cok sevindim allah devamına erdirsin benim 10 ğün 148Çok şükür özgecim 713 çıktı
dr 3. kana gerek yok dedi 17 mart kese için gidicem inşallah
B balbocegi34 inşallah senden de güzel sonucu alıcaz
Çok sevindim canım hadi hayırlısı olsun gözün aydınÇok şükür özgecim 713 çıktı
dr 3. kana gerek yok dedi 17 mart kese için gidicem inşallah
B balbocegi34 inşallah senden de güzel sonucu alıcaz
Hadi bakalım hayırlısı güzel sonuçlarla geleceksin inşallah geneinş cnm cok sevindim allah devamına erdirsin benim 10 ğün 148
12 ğün 336 bide bugun yaptırdım cnm bakalım ne cıkcak:)
Ya uyumak güzeldir ya niye şikayetçisiniz anlamıyorumSelam kızlar, kan verenlerden güzel haberler alalım, test günü bekleyenler sabırla bekleyin, erken testlerle kendinizi üzmeyin
uyku meselesine gelince bende uyanık kalamıyorum. Gece 12 olmadan uyudum sabah 8de iğneye gittim geldim 9 da yine uyudum ve bir saat önce uyandım öğlen 1deEminim gece 12 olmadan yine uykum gelecek. Bir de halsiz uyanıyorum, elim ayağımda hiç güç yok gibi
Ya aptal gibi uyanıyorumYa uyumak güzeldir ya niye şikayetçisiniz anlamıyorum
inşallah canım ya düşükten sonrainsan korkuyor biraz ama geçen seneye göre degerlerim yine iyi gecen yıl az az artıyorduHadi bakalım hayırlısı güzel sonuçlarla geleceksin inşallah gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?