Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

İnşallah siz de pozitifi görürsünüz

Neyse bakalım kan verene kadar öyle mi oldu böyle mi oldu düşünüp durcam sanırım test alsam mı diye düşünüyorum sonra vazgeçiyorum sonra tekrar almaya karar veriyorum sıyırmasam bari
Kan verene kadar farklı markaların hepsini denedim. Test yorumlamaktan bikiyor insan

Kizlar bence cumartesi transfer oldum beklemedeyim benimde belirtim yok kafayı yemek üzereyim
Valla uyku disinda bı belirtim yoktu. Normal her zamanki halimdi. Rahim bölgem gevşek, göğüslerde şişik değil. Bende o yüzden ümitli değildim ama sonuç olumlu oldu. O yüzden zor ama belirti aramayin

Selam kızlar, kan verenlerden güzel haberler alalım, test günü bekleyenler sabırla bekleyin, erken testlerle kendinizi üzmeyin
uyku meselesine gelince bende uyanık kalamıyorum. Gece 12 olmadan uyudum sabah 8de iğneye gittim geldim 9 da yine uyudum ve bir saat önce uyandım öğlen 1de Eminim gece 12 olmadan yine uykum gelecek. Bir de halsiz uyanıyorum, elim ayağımda hiç güç yok gibi

Çok şükür özgecim 713 çıktı
dr 3. kana gerek yok dedi 17 mart kese için gidicem inşallah
B balbocegi34 inşallah senden de güzel sonucu alıcaz
inş cnm cok sevindim allah devamına erdirsin benim 10 ğün 148
12 ğün 336 bide bugun yaptırdım cnm bakalım ne cıkcak:)

Ya uyumak güzeldir ya niye şikayetçisiniz anlamıyorum

Ya uyumak güzeldir ya niye şikayetçisiniz anlamıyorum
Ya aptal gibi uyanıyorum gündüz uykusunu hiç sevmem, hangi günde olduğumu şaşırıyorum durumu bilen iki tane çocuklu arkadaşım var, şimdiden başladılar uyu uyu bunlar iyi günlerin demeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…