- 28 Ocak 2021
- 372
- 466
- 23
- 30
Ay son 2 gününüz kalmış benim 7 günüm var dahaBenimmm deeeÇatlıcaz artıkk
Canım benim 10. Gün 161 13. Gün 400 16. Gün 1076 dı takılma değerlere çok önemli olan yüzde 60 artması kötü de düşünmeinşallah canım ya düşükten sonrainsan korkuyor biraz ama geçen seneye göre degerlerim yine iyi gecen yıl az az artıyordu
Ah o zaman var ya bir ay beklemekle geçiyor çok zorAy son 2 gününüz kalmış benim 7 günüm var dahazaman geçmiyor
Sayılı gün çabuk geçer derler ama nedense bize geçmiyorAh o zaman var ya bir ay beklemekle geçiyor çok zor
Bende aynı şekildeydim. Sürekli bir uyku halindeyim ve saat 10 oldıgunda oturduğum yerde uyuya kalıyorumSelam kızlar, kan verenlerden güzel haberler alalım, test günü bekleyenler sabırla bekleyin, erken testlerle kendinizi üzmeyin
uyku meselesine gelince bende uyanık kalamıyorum. Gece 12 olmadan uyudum sabah 8de iğneye gittim geldim 9 da yine uyudum ve bir saat önce uyandım öğlen 1deEminim gece 12 olmadan yine uykum gelecek. Bir de halsiz uyanıyorum, elim ayağımda hiç güç yok gibi
Ay çok mutlu oldum böyle dedin ya icim rahatladi insallah bende olumlu olurValla uyku disinda bı belirtim yoktu. Normal her zamanki halimdi. Rahim bölgem gevşek, göğüslerde şişik değil. Bende o yüzden ümitli değildim ama sonuç olumlu oldu. O yüzden zor ama belirti aramayin
doğru diyorsun canım geçen yıl cok az artıyordu bir gariplik vardı yani 8 , 17 ,64 en son 700 olmustu...Canım benim 10. Gün 161 13. Gün 400 16. Gün 1076 dı takılma değerlere çok önemli olan yüzde 60 artması kötü de düşünme
Benim de ilk gebeliğim öyleydi zaten dış gebelik olmustu içini ferah tut inşallah iyi sonuçlarla geleceksindoğru diyorsun canım geçen yıl cok az artıyordu bir gariplik vardı yani 8 , 17 ,64 en son 700 olmustu...
,
inş canım cok sağol bende olumlu düşünüyorum inş oylee olcakBenim de ilk gebeliğim öyleydi zaten dış gebelik olmustu içini ferah tut inşallah iyi sonuçlarla geleceksin
Hadi gözün aydın şükür kan testini atlattınÇok şükür özgecim 713 çıktı
dr 3. kana gerek yok dedi 17 mart kese için gidicem inşallah
B balbocegi34 inşallah senden de güzel sonucu alıcaz
Hayırlı olsun canım inşallah pozitif sonuç alırsın güzel düşünmeye devamMerhaba arkadaşlar bende 27 Şubat ta ikinci dondurulmuş transferimi oldum 10.03 çarşamba günü test günüm ilkinde çok heyecanlandım tutmuş gibi davrandım heyecandan geceleri bile uyumuyordum daha transferden önce regl ağrısı gibi ağırlarım bile başlamıştı taze transferdi tutmadı. Şimdi daha temkinli yaklaşmaya çalışıp heyecan yapmıyorum hatta bazen unutuyorum hiç bişey yaptırmamış gibi hiç bişey hissetmiyorum. Sadece test gününü bekliyorum hayırlısı ile inşallah olumlu sonuçlar alırız hepimizpozitifi sonuç alanların da sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah allah
Ayy hadi kırmızıları görmüşsünKızlar sonunda opudan 13 gün sonra adet oldum doktor pazartesiye randevu verdi artık ne olacak bilmiyorum
Çok şükürHadi gözün aydın şükür kan testini atlattın
Amin hepimizin inşallahinş cnm cok sevindim allah devamına erdirsin benim 10 ğün 148
12 ğün 336 bide bugun yaptırdım cnm bakalım ne cıkcak:)
Amin Özgecim çok şükürÇok sevindim canım hadi hayırlısı olsun gözün aydın
20 subat canımAmin hepimizin inşallah
Senin transfer tarihin ne zamandı Arzu?
Çok şükürdarısı bekleyen herkesin başına inşallah
Senin kese muayenen ne zamandı? Bizim çok yakın tarihlerimi
Amin canım. kan sonucu bekleyen dostlar inşallah hepiniz hamiş olursunuzÇok şükürdarısı bekleyen herkesin başına inşallah
Senin kese muayenen ne zamandı? Bizim çok yakın tarihlerimiz
Bbm 8 mart test günüm dün akşam normal test yaptım meraktan negatif cıktı 5.gündü 5.gun embriyosu.yarin erken gebelikle tekrar yapicam9 mart test günü olan arkadaşlar. Neler hissediyorsunuz. Evde test yapan oldumu aranızda. Benim 2 gündür kasıklarımda ağrı oluyor. Umarım sıkıntılı bir durum yoktur. Adet olacakmışım gibi bir ağrı oluyor. Evde test yapsammı yarın çok kararsızım. Ama çokta meraktayım
Amin canım benim inşallahAmin Özgecim çok şükür
İnşallah hepimizin sağlıkla tamamına erer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?