Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

inşallah canım ya düşükten sonrainsan korkuyor biraz ama geçen seneye göre degerlerim yine iyi gecen yıl az az artıyordu
Canım benim 10. Gün 161 13. Gün 400 16. Gün 1076 dı takılma değerlere çok önemli olan yüzde 60 artması kötü de düşünme

Bende aynı şekildeydim. Sürekli bir uyku halindeyim ve saat 10 oldıgunda oturduğum yerde uyuya kalıyorum

Hayırlı olsun canım inşallah pozitif sonuç alırsın güzel düşünmeye devam

9 mart test günü olan arkadaşlar. Neler hissediyorsunuz. Evde test yapan oldumu aranızda. Benim 2 gündür kasıklarımda ağrı oluyor. Umarım sıkıntılı bir durum yoktur. Adet olacakmışım gibi bir ağrı oluyor. Evde test yapsammı yarın çok kararsızım. Ama çokta meraktayım

Çok şükür darısı bekleyen herkesin başına inşallah
Senin kese muayenen ne zamandı? Bizim çok yakın tarihlerimi

Çok şükür darısı bekleyen herkesin başına inşallah
Senin kese muayenen ne zamandı? Bizim çok yakın tarihlerimiz
Amin canım. kan sonucu bekleyen dostlar inşallah hepiniz hamiş olursunuz Benim kese tarihim 10 martta inşallah miniğim görünür bana da duanızı esirgemeyen.senin tarih belli oldu mu?

Bbm 8 mart test günüm dün akşam normal test yaptım meraktan negatif cıktı 5.gündü 5.gun embriyosu.yarin erken gebelikle tekrar yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…