Ayyy canımmKedicikler şahidim olsun kijjsöylemiyorum değmesin miniklerime
Sana tavsiyem opu öncesi kaliteli sayıda yumurta oluşturan bitkisel kürler yapılan topikler var muhakkak denemelisin.yillar önce bende birkaç topikten opu öncesi kür tarifleri almıştım ise yaramıştıSAgol canm ins
Benim gibi düşünen biri daha burcikİlk değerini kaçıncı gün yaptırdın? Kaç çıkmıştı canım?. Ben doğum yaptım ikizlerim var çok şükür11. Gün baktırmistim ben 907 çıkmıştı. 13. Gün 2090 . Senin artış sanki içerde üç kardeş var birisini diğer bir kardeşle çift yumurta diğeriyle tek yumurta ikizi gibi duruyor
Ewet adetime 2 gün var evde incir kaynatip iciyorum vitaminlerim var nar yiyorum sürekli cörek otu bal tarcin gecen ayda yaptim yumurtam olustu ve 2 ay üst üste opu oluyormus diger topikde okudum gecen ay toplatqn bu ayda igneler ve opu oluyormus sükür ins adetimde folükül olur gecen ay 3. vardi ve 4 yumurta toplandi offf cok yoruldu beynim 1 senedir ayni seyler beynim yandiSana tavsiyem opu öncesi kaliteli sayıda yumurta oluşturan bitkisel kürler yapılan topikler var muhakkak denemelisin.yillar önce bende birkaç topikten opu öncesi kür tarifleri almıştım ise yaramıştı
Okey e 4. Aranıyor mu acebaaa19 şubatta 5.gün dondurulmuş çift embriyo transfer edildi. İlk 1 martta verdim 803 çıktı 3 martta verdim 3438 çıktıbanada 3lü gibi geliyor ama korkuyorum
Öyle uzaktan olmaz yardıma beklerimSen doğur ben yollayacam söz
Çok uzaksın bacım yoksa yardıma da gelirdimÖyle uzaktan olmaz yardıma beklerim
Canım öncelikle çok yorucu tedavilerden geçiyorsun seni çok iyi anlıyorum.incir vs yazdığın bütün kürler etkili devam edebilirsin.fakat en önemli şey senin huzurlu ve psikolojik olarak hazır olman.insallah fazla fazla yumurtan olur ve sağlıklı bir şekilde dollenirlerEwet adetime 2 gün var evde incir kaynatip iciyorum vitaminlerim var nar yiyorum sürekli cörek otu bal tarcin gecen ayda yaptim yumurtam olustu ve 2 ay üst üste opu oluyormus diger topikde okudum gecen ay toplatqn bu ayda igneler ve opu oluyormus sükür ins adetimde folükül olur gecen ay 3. vardi ve 4 yumurta toplandi offf cok yoruldu beynim 1 senedir ayni seyler beynim yandi
Aynı dönemde doguracazYardıma beklerim 4. Olarak
Cokk sagol canm rabbim bebegini kucagina almayi nasip edecek insCanım öncelikle çok yorucu tedavilerden geçiyorsun seni çok iyi anlıyorum.incir vs yazdığın bütün kürler etkili devam edebilirsin.fakat en önemli şey senin huzurlu ve psikolojik olarak hazır olman.insallah fazla fazla yumurtan olur ve sağlıklı bir şekilde dollenirler
Lohusa evi yaparız bizde enikler bir yerde flnAynı dönemde doguracazyoksa gelirdim bebegim
Amin kuzucum sende en yakın zamanda bu duyguyu tadacaksin inşallah hiç umudunu kaybetmeCokk sagol canm rabbim bebegini kucagina almayi nasip edecek ins
Heee bizden de ne lohusa olur haaahaytttLohusa evi yaparız bizde enikler bir yerde fln
İyi akşamlar hoşgeldin aramızaKizlar iyi akşamlar bugün transferin 3. Günü karnımda tuhaf bir ağrı var normal mi sizce sabah sol tarafta hafif batma şeklindeydi şimdi tamamı nerdeyse ağrıyorçok korkuyorum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?