Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Benim gibi düşünen biri daha burcik

Sana tavsiyem opu öncesi kaliteli sayıda yumurta oluşturan bitkisel kürler yapılan topikler var muhakkak denemelisin.yillar önce bende birkaç topikten opu öncesi kür tarifleri almıştım ise yaramıştı
Ewet adetime 2 gün var evde incir kaynatip iciyorum vitaminlerim var nar yiyorum sürekli cörek otu bal tarcin gecen ayda yaptim yumurtam olustu ve 2 ay üst üste opu oluyormus diger topikde okudum gecen ay toplatqn bu ayda igneler ve opu oluyormus sükür ins adetimde folükül olur gecen ay 3. vardi ve 4 yumurta toplandi offf cok yoruldu beynim 1 senedir ayni seyler beynim yandi

Canım öncelikle çok yorucu tedavilerden geçiyorsun seni çok iyi anlıyorum.incir vs yazdığın bütün kürler etkili devam edebilirsin.fakat en önemli şey senin huzurlu ve psikolojik olarak hazır olman.insallah fazla fazla yumurtan olur ve sağlıklı bir şekilde dollenirler

Cokk sagol canm rabbim bebegini kucagina almayi nasip edecek ins

Kizlar iyi akşamlar bugün transferin 3. Günü karnımda tuhaf bir ağrı var normal mi sizce sabah sol tarafta hafif batma şeklindeydi şimdi tamamı nerdeyse ağrıyor çok korkuyorum suan
İyi akşamlar hoşgeldin aramızagobusune kaçıncı gün embriyosu koydurdun ? İlk günler bu tarz belirtiler işlemle alakalı oluyor çok takılma test günün hangi gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…