- 24 Ocak 2021
- 34
- 65
- 3
Hoşbuldum canımİyi akşamlar hoşgeldin aramızagobusune kaçıncı gün embriyosu koydurdun ? İlk günler bu tarz belirtiler işlemle alakalı oluyor çok takılma test günün hangi gun
Zaten beklemek o kadar zor kiİyi akşamlar hoşgeldin aramızagobusune kaçıncı gün embriyosu koydurdun ? İlk günler bu tarz belirtiler işlemle alakalı oluyor çok takılma test günün hangi gun
Ins ins cok sagolAmin kuzucum sende en yakın zamanda bu duyguyu tadacaksin inşallah hiç umudunu kaybetmebizede burdan güzel haberleri verirsin inşallah
İlk günler belirti aramak mantıklı olmuyor canim hepimiz burada test gününe kadar birbirimize destek oluyoruz.malum bir sürü ilaç kullanıyoruz en doğru bilgi kan testiyle elde ediliyor tabiki gününde yapılan.rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallahHoşbuldum canım12 sinde test inşallah 5. Gün embriyo pazartesi günü dondurulmuştan transfer oldu inşallah dediğin gibidir
Beklemek zor valla bir ay boyu bekliyorsunuz kanıdır kesesidir bebeğidir kalp atışı derken bir ay oluyorZaten beklemek o kadar zor kiAllah hepimize sabır versin bir de sağlıklı bebisler inşallah
Hepimiz bekliyoruz canım keşke sadece kan testi beklesek .kesesiydi kalp atışıydi hala beklemedeyiz ben misal daha kese gorecem sabırla bekliyorumZaten beklemek o kadar zor kiAllah hepimize sabır versin bir de sağlıklı bebisler inşallah
Sende sağol canım istersen burada kalıp bizimle beklemeye devam edebilirsin güzel haberlerini bizimle paylaşırsın hemde kafan dağılırIns ins cok sagol
iyi olur tesekkür ederimSende sağol canım istersen burada kalıp bizimle beklemeye devam edebilirsin güzel haberlerini bizimle paylaşırsın hemde kafan dağılır
Teşekkür ediyorum canım bende çok bekleme taraftarı değilim açıkçası ama bakalım doktorum çağırdı ne diyecek olmazsa başka doktorla denicem.Benimde iki tane gidiyordu 5.gune. İlkinde aynı şekilde çift transferdi kimyasaldi oldu. ikincide de 2 tane oldu. Yedegim kalmıyordu. Benim doktor bekletmiyordu. Yaşın iyi. Beklemekte yıpratıcı biran önce olsun bitsin aslında. Donmusta rahim dinlendirme oluyorya ilaç etkileri geçmiş olur o yüzden dedim canim
Bence var hayırlı olsun sağlıkla devam etsinKusura bakmayın kızlar çok panik yaptım beşinci gün embriyorsu altıncı gün bugün yarım saatte çıktı sizce varmı çizgi
Silik çizgiyi görebiliyorum. İnşallah test gününde de pozitifi görürsünKusura bakmayın kızlar çok panik yaptım beşinci gün embriyorsu altıncı gün bugün yarım saatte çıktı sizce varmı çizgi
İnşallah vardır sonradan gördüm öncesnde çoz üzüldüm ağladım hatta ama sonra ordan gülümsedi gibiBence var hayırlı olsun sağlıkla devam etsin
Çok teşekkür ederim canım inşallahSilik çizgiyi görebiliyorum. İnşallah test gününde de pozitifi görürsün
Cokgüzel adınıza çok sevindim hayırlı olsunİnşallah vardır sonradan gördüm öncesnde çoz üzüldüm ağladım hatta ama sonra ordan gülümsedi gibi
Çizgi varKusura bakmayın kızlar çok panik yaptım beşinci gün embriyorsu altıncı gün bugün yarım saatte çıktı sizce varmı çizgi
Yarın akşam acile gideceğim kan testi yaptıracağım idrar testi bende farklı bi etki bırakıyor kalbim dayanmıyoru yarın kanı veririm pazar günü tekrarlarım artıkÇizgi varYarın sabah idrarıyla tekrarlayın, daha belirgin çıkacaktır. İnşallah kanda da pozitifi görürsünüz
Tabi en garantisi kan, 5.gün embriyosu daha erken belli oluyor zaten.Çıkar kanda.Güzel haberleri bekliyoruzYarın akşam acile gideceğim kan testi yaptıracağım idrar testi bende farklı bi etki bırakıyor kalbim dayanmıyoru yarın kanı veririm pazar günü tekrarlarım artıkumarım vardır
Erken olduğu halde çıkmış. Gün gün tekrarlarsaniz koyulaşır. Hayırlı olsunKusura bakmayın kızlar çok panik yaptım beşinci gün embriyorsu altıncı gün bugün yarım saatte çıktı sizce varmı çizg
Adet ağrısı gibi oluyor. İlk günlerde batma oluyordu sonra geçti. Yorgunluk uyku hali ise hiç geçmedi. Söyledikleriniz benimkilere benziyor ins pozitif alırsınızKizlar iyi akşamlar bugün transferin 3. Günü karnımda tuhaf bir ağrı var normal mi sizce sabah sol tarafta hafif batma şeklindeydi şimdi tamamı nerdeyse ağrıyorçok korkuyorum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?