Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

İyi akşamlar hoşgeldin aramızagobusune kaçıncı gün embriyosu koydurdun ? İlk günler bu tarz belirtiler işlemle alakalı oluyor çok takılma test günün hangi gun
Hoşbuldum canım 12 sinde test inşallah 5. Gün embriyo pazartesi günü dondurulmuştan transfer oldu inşallah dediğin gibidir

Hoşbuldum canım 12 sinde test inşallah 5. Gün embriyo pazartesi günü dondurulmuştan transfer oldu inşallah dediğin gibidir
İlk günler belirti aramak mantıklı olmuyor canim hepimiz burada test gününe kadar birbirimize destek oluyoruz.malum bir sürü ilaç kullanıyoruz en doğru bilgi kan testiyle elde ediliyor tabiki gününde yapılan.rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah

Kusura bakmayın kızlar çok panik yaptım beşinci gün embriyorsu altıncı gün bugün yarım saatte çıktı sizce varmı çizgi

Eklentiler

• IMG-20210304-WA0004.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG-20210304-WA0003.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG-20210304-WA0002.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 43
Teşekkür ediyorum canım bende çok bekleme taraftarı değilim açıkçası ama bakalım doktorum çağırdı ne diyecek olmazsa başka doktorla denicem.

Çizgi var Yarın sabah idrarıyla tekrarlayın, daha belirgin çıkacaktır. İnşallah kanda da pozitifi görürsünüz
Yarın akşam acile gideceğim kan testi yaptıracağım idrar testi bende farklı bi etki bırakıyor kalbim dayanmıyoru yarın kanı veririm pazar günü tekrarlarım artık umarım vardır

Yarın akşam acile gideceğim kan testi yaptıracağım idrar testi bende farklı bi etki bırakıyor kalbim dayanmıyoru yarın kanı veririm pazar günü tekrarlarım artık umarım vardır
Tabi en garantisi kan, 5.gün embriyosu daha erken belli oluyor zaten.Çıkar kanda.Güzel haberleri bekliyoruz

Kusura bakmayın kızlar çok panik yaptım beşinci gün embriyorsu altıncı gün bugün yarım saatte çıktı sizce varmı çizg
Erken olduğu halde çıkmış. Gün gün tekrarlarsaniz koyulaşır. Hayırlı olsun Ben 9. Gün yapmıştım netlesmisti. 9-10 gün çok net oluyor Aynı testlerden yaparsanız farkı daha iyi anlarsınız. Kaset testlere gecmeyin pek iyi sonuç vermiyor.

Kizlar iyi akşamlar bugün transferin 3. Günü karnımda tuhaf bir ağrı var normal mi sizce sabah sol tarafta hafif batma şeklindeydi şimdi tamamı nerdeyse ağrıyor çok korkuyorum suan
Adet ağrısı gibi oluyor. İlk günlerde batma oluyordu sonra geçti. Yorgunluk uyku hali ise hiç geçmedi. Söyledikleriniz benimkilere benziyor ins pozitif alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…