Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

İki gün var aramızda benim de 22 şubattı
ne güzel yaa güzel haberlere inşş allahım sağlıcakla kucağımıza versin inşş ay pc ye baka baka gör oldum hala cıkmadı sonuclar keşke özelde yapsydım yaa aile hekmliği yogun sanırım bugün çarsamba 5 te cıkmıstı:)

Merhaba kızlar bugün transferim gerçekleşti ama biraz moralim bozuldu transferden hemen 20 dakika sonra tuvalete gittim dayanamadım çok üşüdüm, titredim o yüzden biraz tedirgin oldum. İnşallah sonuç pozitif olur

Bbm 8 mart test günüm dün akşam normal test yaptım meraktan negatif cıktı 5.gündü 5.gun embriyosu.yarin erken gebelikle tekrar yapicam
Benimde 3.gün embriyosu. Karnımda 2 gündür ağrı var adet zamanımda olan ağrılardan. Pazar günü yapın bence. Erken olmasın .çok yazanlar var negatifi görüp kanda pozitifi gören. Bende negatif görmektwn korkuyorum. Ama bir yandanda yapmak istiyorum. İnşallah güzel haberler veririZ

sağol canım darısı herkesin başına hayırlısı ile devam eder inşş ben ilk 9 ğün yaptırdım dayanamamıstım::)
Belirti varmiydi. Hissetiginiz birseyler vardi galiba. Benimde 9mart test günü ama adet ağrısı ayaklarda üşüme var. Hep adete yakın böyle olurdum. Erken test yapmaya korkuyorum. 3.gün çift koydular. 6 yıldır bekliyoruz. İnş olur

Az kalmış canım benim inşallah pozitifi görürsün hiç test yapma gününü bekle
Bana bugün 2. kan testinden sonra 17 marta verdiler kese tarihi
belki kalp atışını da duyabiliriz dediler
Senin değerlerinde yüksek çıkmış canım neden bu tarihi vermiş sen kalp atışı da duyarsın hadi hayırlısı

Transferin hayırlı olsun hiç tedirgin olma tuvalete gitmekte sakınca yok.malum hepimiz tuvalete sıkışık olarak işlem görüyoruz bende işlemden sonra hemen gitmiştim hamileyim şükür.insallah sende hamiş olursun sonucunu bizimle de paylaşmayı unutma

Ayy MaşaAllah ne güzel Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım çok teşekkür ederim cevapladığın için. Amin İnşallah pozitif olur paylaşırım elbet

İnşallah hamilelerin duası kabul olur derler. Dualarınızda bizide unutmazsanız çok sevinirim.Allahım inşallah dualarımızı kabul eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…