İki gün var aramızda20 subat canım
Bana bugün 2. kan testinden sonra 17 marta verdiler kese tarihiAmin canım. kan sonucu bekleyen dostlar inşallah hepiniz hamiş olursunuzBenim kese tarihim 10 martta inşallah miniğim görünür bana da duanızı esirgemeyen.senin tarih belli oldu mu?
ne güzel yaa güzel haberlere inşş allahım sağlıcakla kucağımıza versin inşş ay pc ye baka baka gör oldum hala cıkmadı sonuclar keşke özelde yapsydım yaa aile hekmliği yogun sanırım bugün çarsamba 5 te cıkmıstı:)İki gün var aramızdabenim de 22 şubattı
744 cıktı canım sonuc 13 ğün oldu:)İki gün var aramızdabenim de 22 şubattı
Sağol canm senin herşey gönlünce olsunAyy hadi kırmızıları görmüşsünbakalım doktorun neler soyluycek merakla bekliyorum her şey gönlünce olsun
sağol canım hayırlısı ile kucaklarımıza alalım artık 5 yılddır bekliyorumÇok şükür gözün aydın
Gözün aydın744 cıktı canım sonuc 13 ğün oldu:)
sağol canım darısı herkesin başına hayırlısı ile devam eder inşş ben ilk 9 ğün yaptırdım dayanamamıstım::)Gözün aydındarısı hepimizin başına. Bende pazartesi gideceğim, 12. Günüm
Bende yaptiricaktim negatif gorup pozitife donen olmus, moralim bozulmasin diye sabrediyorumsağol canım darısı herkesin başına hayırlısı ile devam eder inşş ben ilk 9 ğün yaptırdım dayanamamıstım::)
bekle canım ozaman en azındna degerin biraz yüksek cıkar allahım ya ver artık bizede:)Bende yaptiricaktim negatif gorup pozitife donen olmus, moralim bozulmasin diye sabrediyorum
Aminnnbekle canım ozaman en azındna degerin biraz yüksek cıkar allahım ya ver artık bizede:)
Benimde 3.gün embriyosu. Karnımda 2 gündür ağrı var adet zamanımda olan ağrılardan. Pazar günü yapın bence. Erken olmasın .çok yazanlar var negatifi görüp kanda pozitifi gören. Bende negatif görmektwn korkuyorum. Ama bir yandanda yapmak istiyorum. İnşallah güzel haberler veririZBbm 8 mart test günüm dün akşam normal test yaptım meraktan negatif cıktı 5.gündü 5.gun embriyosu.yarin erken gebelikle tekrar yapicam
Belirti varmiydi. Hissetiginiz birseyler vardi galiba. Benimde 9mart test günü ama adet ağrısı ayaklarda üşüme var. Hep adete yakın böyle olurdum. Erken test yapmaya korkuyorum. 3.gün çift koydular. 6 yıldır bekliyoruz. İnş olursağol canım darısı herkesin başına hayırlısı ile devam eder inşş ben ilk 9 ğün yaptırdım dayanamamıstım::)
Az kalmış canım benim inşallah pozitifi görürsün hiç test yapma gününü bekle9 mart test günü olan arkadaşlar. Neler hissediyorsunuz. Evde test yapan oldumu aranızda. Benim 2 gündür kasıklarımda ağrı oluyor. Umarım sıkıntılı bir durum yoktur. Adet olacakmışım gibi bir ağrı oluyor. Evde test yapsammı yarın çok kararsızım. Ama çokta meraktayım
Senin değerlerinde yüksek çıkmış canım neden bu tarihi vermişBana bugün 2. kan testinden sonra 17 marta verdiler kese tarihi
belki kalp atışını da duyabiliriz dediler
Transferin hayırlı olsun hiç tedirgin olma tuvalete gitmekte sakınca yok.malum hepimiz tuvalete sıkışık olarak işlem görüyoruz bende işlemden sonra hemen gitmiştim hamileyim şükür.insallah sende hamiş olursun sonucunu bizimle de paylaşmayı unutmaMerhaba kızlar bugün transferim gerçekleşti ama biraz moralim bozuldu transferden hemen 20 dakika sonra tuvalete gittim dayanamadım çok üşüdüm, titredim o yüzden biraz tedirgin oldum. İnşallah sonuç pozitif olur
Ayy MaşaAllah ne güzelTransferin hayırlı olsun hiç tedirgin olma tuvalete gitmekte sakınca yok.malum hepimiz tuvalete sıkışık olarak işlem görüyoruz bende işlemden sonra hemen gitmiştim hamileyim şükür.insallah sende hamiş olursun sonucunu bizimle de paylaşmayı unutma
İnşallah hamilelerin duası kabul olur derler. Dualarınızda bizide unutmazsanız çok sevinirim.Allahım inşallah dualarımızı kabul ederAz kalmış canım benim inşallah pozitifi görürsün hiç test yapma gününü bekle
Senin değerlerinde yüksek çıkmış canım neden bu tarihi vermişsen kalp atışı da duyarsın hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?