Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Tüp bebek yaptirirken hastane masrafi ilaclar hepsi ne kadara mal oldu bayanlar cevaplarsaniz cok sevinirim
2550 ilaç

2820

490 ilaç

140ilaç

80ilaç

7580

60 ilaç

105 ilaç

300 ilaç

24 lira ilaç

80 lira ilaç

280

500 muayene

1190 ilaç

23 tahlil

235 ilaç

630 ilaç

500 muayene

Tüp bebek yaptirirken hastane masrafi ilaclar hepsi ne kadara mal oldu bayanlar cevaplarsaniz cok sevinirim
Sıfırdan ilaçlı tedavi ile dondurulmuş embriyolu transfer değişiyor. Ben bu sene dondurulmuş tan yaptığım için size yanıltıcı söylemeyim ama tam1 yıl önce sıfırdan ilaçlarla tedaviye 13 bin civarı ödedim

Çok şükür kaçıncı gün kaç çıktı acaba?
Test günüm pazartesiydi aslında ama cumartesi mide bulantısından şüphelenip kan verdim 65 çıktı. Pazartesi de tekrarlayınca 149 çıktı. Doktorum cuma keseyi görebiliriz dedi inşallah. Sizinkileri de okumuştum sizin de görülür aslında ama sizden 3. Testi de istediler sanırım

Evet benden üçüncü testi istediler . Rica etsem transferin kaçıncı gün değeriniz kaçtı yazabilir misiniz? Zahmet olmazsa

Amiiiiin, inşallah cümlemizin. Keseyi görüp kalp atışını da duyabilirsek belki o zaman hamileyim diyeceğim. Şuan hissedemiyorum pek
Normal tüm süreci bekleyerek atlatıryoruz normal gebeler adetleri gecikince öğreniyorlar zaten keseyi kalbi duyarak başlıyorlar bizim gibi değil ki çok zor ya Allah yardımcımız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…