Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Yok ikiz olcak kadar yüksek değil bana bir tane yeter zaten benim değerlerim 10. Gün 161 13. Gün 400 dü
Maşallah sizin de güzel cuma da böyleyse tamamdır Allahın izniyle ben de öyle diyordum Allahım bi tane olsun benim olsun diyordum çok şükür 2. Tedavimde oldu da. Ama şimdi oğlum 3,5 yaşında kardeş istiyorum diyor. Başkalarını görüp benim neden kardeşim yok diyor. O sebeple yeniden tedavilere kalkıştım. Normal gebe kalanlara Allah biliyor çok imreniyorum. Bizler sevincimizi bile dolu dolu yaşayamıyoruz

Evet benim dış gebeliğim olduğu için ilk transferimde doktor üçüncüyü ondan istedi sanırım. Maşallah ne güzel oğlunuz var demek Allah kardeşini de versin inşallah amin

Evet benim dış gebeliğim olduğu için ilk transferimde doktor üçüncüyü ondan istedi sanırım. Maşallah ne güzel oğlunuz var demek Allah kardeşini de versin inşallah amin
Allah dileyen, isteyen, bu uğurda emek veren herkese nasip etsin inşallah. Güzel haberlerinizi almak dileğiyle

Aslında tedaviye ve ilaçlara göre değişiyor. Benim ilk tedavim devletteydi ilaçlar sgk indirimiyle 2500 tuttu ikinci tedavim özeldeydi sgk anlaşmalı klinik 7500 verdim ilaçlara da 950 civarı verdim
Bende bugun catlatma ignesi oldum bu ayda olumsuz sonuclanirsa tüp bebegi denicez burdan bilgi topluyorum allah herkesin yardimcisi olsn

Bende bugun catlatma ignesi oldum bu ayda olumsuz sonuclanirsa tüp bebegi denicez burdan bilgi topluyorum allah herkesin yardimcisi olsn
Amin çok saolun umarım gerek kalmaz pozitif güzel sonuç alırsınız eğer rapor çıkarabilirseniz fiyatlar uygun oluyor yoksa ilaçların tanesi 350 400 arası kimisi 550 civarı bile olan var

Bugun 8. Günum, gecen hafta Carsamba transferim yapildi. 3. Gün dondurulmus çift embriyo Pazartesiye kadar dayanmak coook zoooorr... sanirim yarindan itibaren kaset test denicem, ayyyyy bayilicaaaammm
Benimde bugün 6.günüm ama zaman geçmiyor eşim teste izinde vermiyor böyle sıkışıp meraktan kaldım içerde mi değilmi varmı yokmu deli düşünceler kafamda

Bugun 8. Günum, gecen hafta Carsamba transferim yapildi. 3. Gün dondurulmus çift embriyo Pazartesiye kadar dayanmak coook zoooorr... sanirim yarindan itibaren kaset test denicem, ayyyyy bayilicaaaammm
Benimde bugün 6.günüm ama zaman geçmiyor eşim teste izinde vermiyor böyle sıkışıp meraktan kaldım içerde mi değilmi varmı yokmu deli düşünceler kafamda
Beklemek cidden zor ama bence test gününüzü bekleyin zaman bir şekilde geçiyor ben de yarın kan vereceğim tekrardan

Beklemek cidden zor ama bence test gününüzü bekleyin zaman bir şekilde geçiyor ben de yarın kan vereceğim tekrardan
Sözde dinlencem dedim ama yok ruhum daraldı evde yat otur incik boncuğa devam ediyim dedim vakit geçmiyor çünkü yarın güzel haberini alırız inşallah cuma da mübarek gün

Benim de 2. Tüp bebek transferim 22 şubatta yapıldı dondurulmuş 6aa embriyo
Bekleyenler için bir tavsiyem olacak zor biliyorum ama test gününüz gelmeden hiç bir testi denemeyin derim ve belirti aramayın çünkü ilaçlar da yapabiliyor ya da hiç belirtisiz hamile kalan da oluyor ben ilk denemede duramadım ama bu sefer sabredip bekleyeceğim inşallah hepimiz pozitif sonuçları görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…