- 15 Şubat 2021
- 102
- 195
- 18
- 37
Maşallah sizin de güzel cuma da böyleyse tamamdır Allahın izniyleYok ikiz olcak kadar yüksek değil bana bir tane yeter zatenbenim değerlerim 10. Gün 161 13. Gün 400 dü
Evet benim dış gebeliğim olduğu için ilk transferimde doktor üçüncüyü ondan istedi sanırım. Maşallah ne güzel oğlunuz var demek Allah kardeşini de versin inşallah aminMaşallah sizin de güzel cuma da böyleyse tamamdır Allahın izniyleben de öyle diyordum Allahım bi tane olsun benim olsun diyordum çok şükür 2. Tedavimde oldu da. Ama şimdi oğlum 3,5 yaşında kardeş istiyorum diyor. Başkalarını görüp benim neden kardeşim yok diyor. O sebeple yeniden tedavilere kalkıştım. Normal gebe kalanlara Allah biliyor çok imreniyorum. Bizler sevincimizi bile dolu dolu yaşayamıyoruz
Allah dileyen, isteyen, bu uğurda emek veren herkese nasip etsin inşallah. Güzel haberlerinizi almak dileğiyleEvet benim dış gebeliğim olduğu için ilk transferimde doktor üçüncüyü ondan istedi sanırım. Maşallah ne güzel oğlunuz var demek Allah kardeşini de versin inşallah amin
AminAllah dileyen, isteyen, bu uğurda emek veren herkese nasip etsin inşallah. Güzel haberlerinizi almak dileğiyle
Uff daha 5.günüm bugün geçmiyor zamanHanımlar bugün nasılsınız testlere kaç gün var?
Aslında tedaviye ve ilaçlara göre değişiyor. Benim ilk tedavim devletteydi ilaçlar sgk indirimiyle 2500 tuttu ikinci tedavim özeldeydi sgk anlaşmalı klinik 7500 verdim ilaçlara da 950 civarı verdimTüp bebek yaptirirken hastane masrafi ilaclar hepsi ne kadara mal oldu bayanlar cevaplarsaniz cok sevinirim
Geç olsun da güç olmasın inşallahUff daha 5.günüm bugün geçmiyor zaman1 mart test günüm
Umarım pozitifi görürümde beklemeye devam ederimGeç olsun da güç olmasın inşallah1 martta bitmeyecek beklemek devam edecek malesef
Bende bugun catlatma ignesi oldum bu ayda olumsuz sonuclanirsa tüp bebegi denicez burdan bilgi topluyorum allah herkesin yardimcisi olsnAslında tedaviye ve ilaçlara göre değişiyor. Benim ilk tedavim devletteydi ilaçlar sgk indirimiyle 2500 tuttu ikinci tedavim özeldeydi sgk anlaşmalı klinik 7500 verdim ilaçlara da 950 civarı verdim
Umarım tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsınızBende bugun catlatma ignesi oldum bu ayda olumsuz sonuclanirsa tüp bebegi denicez burdan bilgi topluyorum allah herkesin yardimcisi olsn
İnsallahh allah razi olsnUmarım tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsınız
Amin çok saolun umarım gerek kalmaz pozitif güzel sonuç alırsınızBende bugun catlatma ignesi oldum bu ayda olumsuz sonuclanirsa tüp bebegi denicez burdan bilgi topluyorum allah herkesin yardimcisi olsn
Bugun 8. Günum, gecen hafta Carsamba transferim yapildi. 3. Gün dondurulmus çift embriyoUff daha 5.günüm bugün geçmiyor zaman1 mart test günüm
Benimde bugün 6.günüm ama zaman geçmiyor eşim teste izinde vermiyor böyle sıkışıp meraktan kaldımBugun 8. Günum, gecen hafta Carsamba transferim yapildi. 3. Gün dondurulmus çift embriyoPazartesiye kadar dayanmak coook zoooorr... sanirim yarindan itibaren kaset test denicem, ayyyyy bayilicaaaammm
Bugun 8. Günum, gecen hafta Carsamba transferim yapildi. 3. Gün dondurulmus çift embriyoPazartesiye kadar dayanmak coook zoooorr... sanirim yarindan itibaren kaset test denicem, ayyyyy bayilicaaaammm
Beklemek cidden zor ama bence test gününüzü bekleyin zaman bir şekilde geçiyor ben de yarın kan vereceğim tekrardanBenimde bugün 6.günüm ama zaman geçmiyor eşim teste izinde vermiyor böyle sıkışıp meraktan kaldımiçerde mi değilmi varmı yokmu deli düşünceler kafamda
Sözde dinlencem dedim ama yok ruhum daraldı evde yat otur incik boncuğa devam ediyim dedim vakit geçmiyor çünküBeklemek cidden zor ama bence test gününüzü bekleyin zaman bir şekilde geçiyor ben de yarın kan vereceğim tekrardan
İnşallah yarın güzel haberi sizden alırızYok ikiz olcak kadar yüksek değil bana bir tane yeter zatenbenim değerlerim 10. Gün 161 13. Gün 400 dü
İnşallah pozitifi görürsünüzBugun 8. Günum, gecen hafta Carsamba transferim yapildi. 3. Gün dondurulmus çift embriyoPazartesiye kadar dayanmak coook zoooorr... sanirim yarindan itibaren kaset test denicem, ayyyyy bayilicaaaammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?