İncik boncukla uğraşıyorsan ne güzel zaman geçer işte ben de hiçbir beceri yok valla anca forumda dolanıyorumSözde dinlencem dedim ama yok ruhum daraldı evde yat otur incik boncuğa devam ediyim dedim vakit geçmiyor çünküyarın güzel haberini alırız inşallah cuma da mübarek gün
En doğrusu bence de test gününü beklemek. Beklemek zor ama önceden yapıp moral bozmanın da bir anlamı yok yani. Belirtiler konusunda da haklısınız bence de olan belirtiler ilaçlardan oluyorBenim de 2. Tüp bebek transferim 22 şubatta yapıldı dondurulmuş 6aa embriyo
Bekleyenler için bir tavsiyem olacak zor biliyorum ama test gününüz gelmeden hiç bir testi denemeyin derim ve belirti aramayın çünkü ilaçlar da yapabiliyor ya da hiç belirtisiz hamile kalan da oluyor ben ilk denemede duramadım ama bu sefer sabredip bekleyeceğim inşallah hepimiz pozitif sonuçları görürüz
Aynı benBugun 8. Günum, gecen hafta Carsamba transferim yapildi. 3. Gün dondurulmus çift embriyoPazartesiye kadar dayanmak coook zoooorr... sanirim yarindan itibaren kaset test denicem, ayyyyy bayilicaaaammm
Evet o kadar sabır isteyen o kadar emek isteyen bir süreçteyiz ki Allah hepimizin yardımıcı olsun bir de üzerine bu kadar hormonlar eşlerimize de kolay gelsinEn doğrusu bence de test gününü beklemek. Beklemek zor ama önceden yapıp moral bozmanın da bir anlamı yok yani. Belirtiler konusunda da haklısınız bence de olan belirtiler ilaçlardan oluyor
İstersen yarın kanda baktirabilirsin senin kaçıncı gün embriyosuydu.Bugun 8. Günum, gecen hafta Carsamba transferim yapildi. 3. Gün dondurulmus çift embriyoPazartesiye kadar dayanmak coook zoooorr... sanirim yarindan itibaren kaset test denicem, ayyyyy bayilicaaaammm
Uff daha 5.günüm bugün geçmiyor zaman1 mart test günüm
Özgecim sen neler yapıyorsun belirtilerin varmı nasıl gidiyor hamilelik
Hiçbir belirtim yok halaÖzgecim sen neler yapıyorsun belirtilerin varmı nasıl gidiyor hamilelik
Çok güzel haber değerlerin artarak devam ediyor maşallah ikinizedeTransferin 9. Günü 65, 11. Günü 149
Bende hiç belirti yok sadece bel ağrısı adette yaklaşıyor.dun kaset test yaptım hayali çizgi gördüm ama pek inanmıyorumHiçbir belirtim yok halayarını bekliyorum kan vereyim diye sen de ne var ne yok belirti falan var mı?
Ya harika niye inanmıyorsun bence inanmalısın kaçıncı günündğ? Demek kardeş geliyorBende hiç belirti yok sadece bel ağrısı adette yaklaşıyor.dun kaset test yaptım hayali çizgi gördüm ama pek inanmıyorumyıllarca idrar testlerinden yüzüm gülmedi
Ağzından bal damlıyorYa harika niye inanmıyorsun bence inanmalısın kaçıncı günündğ? Demek kardeş geliyor
Kaçıncı günündü ki BugünAğzından bal damlıyorkeşke olsa ama erken dönemde pozitif idrar testi pek olası gelmiyor sırf eğlence olsun diye yaptım
Canım benim 5.gun çift embriyo transferi ama embriyonun 1 tanesi zayıftı yinede koydurdum.8.gun kanda bakalım dediler cumartesi test yapılacak hayırlısı artıkYa harika niye inanmıyorsun bence inanmalısın kaçıncı günündğ? Demek kardeş geliyor
19 subat akşamı transfer tarihimTransferden sonraki 6.gunumKaçıncı günündü ki Bugün
Canım benim 5.gun çift embriyo transferi ama embriyonun 1 tanesi zayıftı yinede koydurdum.8.gun kanda bakalım dediler cumartesi test yapılacak hayırlısı artık
Valla zayıf falan belli olmuyor dünyaya geleceği olanı kimse tutamıyor inşalllah tutunmuştur ikisi de. 8. Gün çok erken değil mi ya ben 10. Gün yapmıştım. Erken testler başlamış19 subat akşamı transfer tarihimTransferden sonraki 6.gunum
Bende Dr böyle söyledim belki zayıf olan tutunacak bana diyeValla zayıf falan belli olmuyor dünyaya geleceği olanı kimse tutamıyor inşalllah tutunmuştur ikisi de. 8. Gün çok erken değil mi ya ben 10. Gün yapmıştım. Erken testler başlamış
Benim test günüm 28 Şubat olarak belirlendi yani 9.gunde bakilacakti .5.gun embriyolari erken belirti veriyormuş cumartesi gelin bakalım dedilerValla zayıf falan belli olmuyor dünyaya geleceği olanı kimse tutamıyor inşalllah tutunmuştur ikisi de. 8. Gün çok erken değil mi ya ben 10. Gün yapmıştım. Erken testler başlamış
İyi yapmışsın valla bakarsın o tutar inatçı çıkardaBende Dr böyle söyledim belki zayıf olan tutunacak bana diye9 yıl bir tüpte beklediler dondiriklerim benim zayıf olanı imha edeceklerdi izin vermedim aldım gobusume
İnatçılık ailede genetik ona güvendimİyi yapmışsın valla bakarsın o tutar inatçı çıkardane kadar pozitifsin ya maşallah 9 yıl mı maşallah valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?