Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Sözde dinlencem dedim ama yok ruhum daraldı evde yat otur incik boncuğa devam ediyim dedim vakit geçmiyor çünkü yarın güzel haberini alırız inşallah cuma da mübarek gün
İncik boncukla uğraşıyorsan ne güzel zaman geçer işte ben de hiçbir beceri yok valla anca forumda dolanıyoruminşallah yarın güzel haberlerle gelirim sonra da sizlerden güzel haberler gelir

En doğrusu bence de test gününü beklemek. Beklemek zor ama önceden yapıp moral bozmanın da bir anlamı yok yani. Belirtiler konusunda da haklısınız bence de olan belirtiler ilaçlardan oluyor

En doğrusu bence de test gününü beklemek. Beklemek zor ama önceden yapıp moral bozmanın da bir anlamı yok yani. Belirtiler konusunda da haklısınız bence de olan belirtiler ilaçlardan oluyor
Evet o kadar sabır isteyen o kadar emek isteyen bir süreçteyiz ki Allah hepimizin yardımıcı olsun bir de üzerine bu kadar hormonlar eşlerimize de kolay gelsin

Bugun 8. Günum, gecen hafta Carsamba transferim yapildi. 3. Gün dondurulmus çift embriyo Pazartesiye kadar dayanmak coook zoooorr... sanirim yarindan itibaren kaset test denicem, ayyyyy bayilicaaaammm
İstersen yarın kanda baktirabilirsin senin kaçıncı gün embriyosuydu.

Hiçbir belirtim yok hala yarını bekliyorum kan vereyim diye sen de ne var ne yok belirti falan var mı?
Bende hiç belirti yok sadece bel ağrısı adette yaklaşıyor.dun kaset test yaptım hayali çizgi gördüm ama pek inanmıyorum yıllarca idrar testlerinden yüzüm gülmedi

Ya harika niye inanmıyorsun bence inanmalısın kaçıncı günündğ? Demek kardeş geliyor
Canım benim 5.gun çift embriyo transferi ama embriyonun 1 tanesi zayıftı yinede koydurdum.8.gun kanda bakalım dediler cumartesi test yapılacak hayırlısı artık

Canım benim 5.gun çift embriyo transferi ama embriyonun 1 tanesi zayıftı yinede koydurdum.8.gun kanda bakalım dediler cumartesi test yapılacak hayırlısı artık
19 subat akşamı transfer tarihimTransferden sonraki 6.gunum
Valla zayıf falan belli olmuyor dünyaya geleceği olanı kimse tutamıyor inşalllah tutunmuştur ikisi de. 8. Gün çok erken değil mi ya ben 10. Gün yapmıştım. Erken testler başlamış

Valla zayıf falan belli olmuyor dünyaya geleceği olanı kimse tutamıyor inşalllah tutunmuştur ikisi de. 8. Gün çok erken değil mi ya ben 10. Gün yapmıştım. Erken testler başlamış
Bende Dr böyle söyledim belki zayıf olan tutunacak bana diye 9 yıl bir tüpte beklediler dondiriklerim benim zayıf olanı imha edeceklerdi izin vermedim aldım gobusume

Benim test günüm 28 Şubat olarak belirlendi yani 9.gunde bakilacakti .5.gun embriyolari erken belirti veriyormuş cumartesi gelin bakalım dediler

Bende Dr böyle söyledim belki zayıf olan tutunacak bana diye 9 yıl bir tüpte beklediler dondiriklerim benim zayıf olanı imha edeceklerdi izin vermedim aldım gobusume
İyi yapmışsın valla bakarsın o tutar inatçı çıkarda ne kadar pozitifsin ya maşallah 9 yıl mı maşallah valla

İyi yapmışsın valla bakarsın o tutar inatçı çıkarda ne kadar pozitifsin ya maşallah 9 yıl mı maşallah valla
İnatçılık ailede genetik ona güvendim Evet canım klinikten arayipta 9 yıllık 2 embriyonuz var napalim imhami edelim yoksa tedavi olmak ister misiniz dediklerinde hiç düşünmedim .dondiriklerimi gobusume aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…