Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

İnşallah canım cuma günü kese için gün verecekler inşallah. Evet oksapar ve coraspirin kullanıyorum sen?bugün kaçıncı günün
Transferden sonra ki 4.gundeyim ben 3estrofem, 1aspirin,3 lutinus ,2duphaston ,haftada 1 günde prulaton Depot iğne kullanıyorum.oksapar iğne ve Progestan fitil aynı saatlerde almaya dikkat et

Transferden sonra ki 4.gundeyim ben 3estrofem, 1aspirin,3 lutinus ,2duphaston ,haftada 1 günde prulaton Depot iğne kullanıyorum.oksapar iğne ve Progestan fitil aynı saatlerde almaya dikkat et
Öyle yapıyorum hep aynı saatlerde yapıyorum. Ben de iki tane progesteron fitil, progesteron dex 25 göbekten, progesteron 50 lik kalçadan, oksapar, coraspirin, estrofem 6 tane , offf yazarken yoruldum bir de vitaminler

Öyle yapıyorum hep aynı saatlerde yapıyorum. Ben de iki tane progesteron fitil, progesteron dex 25 göbekten, progesteron 50 lik kalçadan, oksapar, coraspirin, estrofem 6 tane , offf yazarken yoruldum bir de vitaminler
İnsan ilaçları sayarken yoruluyor Benim progesteron testim düşük çıkmıştı Dr hem tablet hem fitil olarak takviye arttırdı.Gebelik oluşunca oksapar kan sulandırıcı iğne basliycakmisiz.

Ben de 35 yaşındayım ama bir tane olsa yeter bana valla ikinciyi asla düşünmüyorum çok zor ya bu beklemek beni öldürecek

Ben de 35 yaşındayım ama bir tane olsa yeter bana valla ikinciyi asla düşünmüyorum çok zor ya bu beklemek beni öldürecek
Hiç öyle söyleme 1 tane olsa yeter diyorsun büyüyünce kardeş isteriz diyorlar.kizim komsularima ve arkadaşlarıma annemin göbeği şişti kardeşim gelecek demiş . Kız sen hamilemisin bizden saklıyormusun diye arıyorlar rezil oluyorum.1 senedir bu durumları yaşayınca mecbur kaldım

Bak sen pıtırcığa valla ne bileyim tekrardan aynı şeyleri yasamak istemem gibime geliyor

Bak sen pıtırcığa valla ne bileyim tekrardan aynı şeyleri yasamak istemem gibime geliyor
En az 2 sene beklersin bebisini büyütünce hemen başla .39 .40 yaş vücutta hormon eksiklikleri başlıyor ve daha fazla ilaç kullanıyorsun tecrübeyle sabittir

En az 2 sene beklersin bebisini büyütünce hemen başla .39 .40 yaş vücutta hormon eksiklikleri başlıyor ve daha fazla ilaç kullanıyorsun tecrübeyle sabittir
Kardelen daha birincisi belli değil sen ikincisinden bahsediyorsun cennetten söz eder gibi ama bana bir tane versin rabbim yeter

Dut kurusu favorim kan yapıyormuş.kuruyemis sürekli tuketiyorum göbek yaptım ama ananastan korkuyorum dusukte yapabiliyormus
Ben göbek hiç demiyim piskolojikmidir nedir sürekli acıkıyorum annemde bunu duydukça paso önüme kuruyemiş meyve yada çorba fln getirip duruyor ananası günde 1 dilim yiyorum ama korktum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…