- 30 Temmuz 2012
- 752
- 607
- 123
- 44
Transferden sonra ki 4.gundeyimİnşallah canım cuma günü kese için gün verecekler inşallah. Evet oksapar ve coraspirin kullanıyorum sen?bugün kaçıncı günün
Öyle yapıyorum hep aynı saatlerde yapıyorum. Ben de iki tane progesteron fitil, progesteron dex 25 göbekten, progesteron 50 lik kalçadan, oksapar, coraspirin, estrofem 6 tane , offf yazarken yoruldumTransferden sonra ki 4.gundeyimben 3estrofem, 1aspirin,3 lutinus ,2duphaston ,haftada 1 günde prulaton Depot iğne kullanıyorum.oksapar iğne ve Progestan fitil aynı saatlerde almaya dikkat et
Umut sizinle hepimizle olsun bu kadar acı emek çekiyoruz vakti geldiyse yüzümüze güler rabbimValla haklısınız her gebelik ayrı aynı bakmamak gerek ama korkuyor insan işteama birden umutlandım haklısınız
Amin inşallah gülerUmut sizinle hepimizle olsun bu kadar acı emek çekiyoruz vakti geldiyse yüzümüze güler rabbim
Çok çok aminUmut sizinle hepimizle olsun bu kadar acı emek çekiyoruz vakti geldiyse yüzümüze güler rabbim
İnsan ilaçları sayarken yoruluyorÖyle yapıyorum hep aynı saatlerde yapıyorum. Ben de iki tane progesteron fitil, progesteron dex 25 göbekten, progesteron 50 lik kalçadan, oksapar, coraspirin, estrofem 6 tane , offf yazarken yoruldumbir de vitaminler
Rabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallahİnsan ilaçları sayarken yoruluyorBenim progesteron testim düşük çıkmıştı Dr hem tablet hem fitil olarak takviye arttırdı.Gebelik oluşunca oksapar kan sulandırıcı iğne basliycakmisiz.
Amin canım rabbim annelik duygusunu hepinize yaşatsın inşallahRabbim emeklerimizin karşılığını versin inşallah
Sana da ikinci çocuğu yaşatsın inşallahAmin canım rabbim annelik duygusunu hepinize yaşatsın inşallahdualarım hep sizinle
Aynı benKızlar kabak çekirdeği tutunmayı kolaylastiriyormus bende cennet mahallesi pembe gibi avuç avuç yiyorum agzim hiç boş durmuyor
Amin canımSana da ikinci çocuğu yaşatsın inşallah
Ben de 35 yaşındayım ama bir tane olsa yeter bana valla ikinciyi asla düşünmüyorumAmin canım.39 yaşındayım inanın kızım kardeş istediği için bu yola girdim yoksa tüp bebek serüveni insanı çok yoruyor.sizlerde bebislerin arasini fazla açmayın inanın sonra kardeş istiyoruz diyorlar.
Aynı bendut kurusu da öyle diyorlar onuda dene ananas ceviz badem fındık çiğ olarak ama
Hiç öyle söyleme 1 tane olsa yeter diyorsun büyüyünce kardeş isteriz diyorlar.Ben de 35 yaşındayım ama bir tane olsa yeter bana valla ikinciyi asla düşünmüyorumçok zor ya bu beklemek beni öldürecek
Bak sen pıtırcığaHiç öyle söyleme 1 tane olsa yeter diyorsun büyüyünce kardeş isteriz diyorlar.kizim komsularima ve arkadaşlarıma annemin göbeği şişti kardeşim gelecek demiş . Kız sen hamilemisin bizden saklıyormusun diye arıyorlar rezil oluyorum.1 senedir bu durumları yaşayınca mecbur kaldım
Bak sen pıtırcığavalla ne bileyim tekrardan aynı şeyleri yasamak istemem gibime geliyor
Kardelen daha birincisi belli değil sen ikincisinden bahsediyorsun cennetten söz eder gibiEn az 2 sene beklersin bebisini büyütünce hemen başla .39 .40 yaş vücutta hormon eksiklikleri başlıyor ve daha fazla ilaç kullanıyorsun tecrübeyle sabittir
Ben göbek hiç demiyim piskolojikmidir nedir sürekli acıkıyorum annemde bunu duydukça paso önüme kuruyemiş meyve yada çorba fln getirip duruyorDut kurusu favorim kan yapıyormuş.kuruyemis sürekli tuketiyorum göbek yaptım ama ananastan korkuyorum dusukte yapabiliyormus
Ya bir şey yemesek de bu ilaçlar şişiriyor zaten ya ben de şiştimBen göbek hiç demiyim piskolojikmidir nedir sürekli acıkıyorum annemde bunu duydukça paso önüme kuruyemiş meyve yada çorba fln getirip duruyorananası günde 1 dilim yiyorum ama korktum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?