Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

İnatçılık ailede genetik ona güvendim Evet canım klinikten arayipta 9 yıllık 2 embriyonuz var napalim imhami edelim yoksa tedavi olmak ister misiniz dediklerinde hiç düşünmedim .dondiriklerimi gobusume aldım
Çok iyi yapmışsın valla dilerim tutar da İnat iyi bir şey ya doğru yönlendirilince hele baksana nasıl işe yarıyor

İncik boncukla uğraşıyorsan ne güzel zaman geçer işte ben de hiçbir beceri yok valla anca forumda dolanıyoruminşallah yarın güzel haberlerle gelirim sonra da sizlerden güzel haberler gelir
Öyle yapıyorum bişeyler işte hobi olarak başladım pandemi de şimdi ek gelir oluyor hemde oyalanıyorum alışık değilim ki sürekli yat evde otur gezin fln pozitif düşünelim yarın için enerjimizi öyle yollayalım ❤

Çok iyi yapmışsın valla dilerim tutar da İnat iyi bir şey ya doğru yönlendirilince hele baksana nasıl işe yarıyor
Kızım sağolsun kardeş isterim diye tutturmasaydi hiç halim yoktu yani tüp bebek tedavisi iğneler ilaçlar bu yola başvurmayı düşünmüyordum dondirikleri bile unutmuştuk Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

En güzeli valla ben kos kos oturuyorum evde yaptığım hiçbir şey yokpozitif düşünelim evet inşallah yarın güzel sonuçlarla geleceğim. Senin test günüm ne zaman

Amin inşallah

En güzeli valla ben kos kos oturuyorum evde yaptığım hiçbir şey yokpozitif düşünelim evet inşallah yarın güzel sonuçlarla geleceğim. Senin test günüm ne zaman
1 mart test günüm burda ne kadar pozitif okudukça insana umut kaplıyor. Negatifte şöyle yapıorum bak onunda 5.günmüş benim de öyle ya öyle olursa fln die senaryo yazıyorum benimkiler çokta kalite değil galiba biri 5ba diğeri 4bb

Resmen kanımı kıpraştırıosun zaten 5.gün hemde çift transfer yani elbet varsa çıkar dimi amaa
Canım sen yinede beni dinleme her hamilelik farklıdır senin doktorun 1 Mart olarak belirlemisse bir bildiği vardır beklemeye devam.Elini gobusune koy güzel şeyler düşün iyi düşünelim iyi şeyler olsun

Bence test gününü bekle kalitesine çok takılma valla tutacağı varsa her türlü tutuyor yeter ki rabbim ol desin inşallah güzel haberlerle

Canım sen yinede beni dinleme her hamilelik farklıdır senin doktorun 1 Mart olarak belirlemisse bir bildiği vardır beklemeye devam.Elini gobusune koy güzel şeyler düşün iyi düşünelim iyi şeyler olsun
İnsan istiyor yaptırmak ne bilim heves ediyorum ama zaten evdekiler izin vermiyor illa 1 mart beklicem sizden güzel haberleri de❤❤

Bence test gününü bekle kalitesine çok takılma valla tutacağı varsa her türlü tutuyor yeter ki rabbim ol desin inşallah güzel haberlerle
Öyle tabi alnıma anne olmak yazıldıysa olurum kısmetse evdekilerde izin vermiyor zaten 1 martı beklicem kısmet sizden güzel haberlere inşallah ❤

İnsan istiyor yaptırmak ne bilim heves ediyorum ama zaten evdekiler izin vermiyor illa 1 mart beklicem sizden güzel haberleri de❤❤
İnşallah hepimiz güzel haberler vermeye devam ederiz.Topikteki hamislerde bize bol bol dua etsinler hamilelerin duası kabul olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…