Çok iyi yapmışsın valla dilerim tutar daİnatçılık ailede genetik ona güvendimEvet canım klinikten arayipta 9 yıllık 2 embriyonuz var napalim imhami edelim yoksa tedavi olmak ister misiniz dediklerinde hiç düşünmedim .dondiriklerimi gobusume aldım
Öyle yapıyorum bişeyler işte hobi olarak başladım pandemi de şimdi ek gelir oluyor hemde oyalanıyorum alışık değilim ki sürekli yat evde otur gezin flnİncik boncukla uğraşıyorsan ne güzel zaman geçer işte ben de hiçbir beceri yok valla anca forumda dolanıyoruminşallah yarın güzel haberlerle gelirim sonra da sizlerden güzel haberler gelir
Yaaaa çok güzel olsun o bile umutBen beklemedim burcikk dün kaset test yaptım hayali çizgiyi gördüm tabiki inanmadım cumartesi kanda bakticam
Ay bende mi ctesi yaptırsamBenim test günüm 28 Şubat olarak belirlendi yani 9.gunde bakilacakti .5.gun embriyolari erken belirti veriyormuş cumartesi gelin bakalım dediler
Kızım sağolsun kardeş isterim diye tutturmasaydi hiç halim yoktu yani tüp bebek tedavisi iğneler ilaçlar bu yola başvurmayı düşünmüyordum dondirikleri bile unutmuştukÇok iyi yapmışsın valla dilerim tutar daİnat iyi bir şey ya doğru yönlendirilince hele baksana nasıl işe yarıyor
En güzeli valla ben kos kos oturuyorum evde yaptığım hiçbir şey yokÖyle yapıyorum bişeyler işte hobi olarak başladım pandemi de şimdi ek gelir oluyor hemde oyalanıyorum alışık değilim ki sürekli yat evde otur gezin flnpozitif düşünelim yarın için enerjimizi öyle yollayalım ❤
Amin inşallahKızım sağolsun kardeş isterim diye tutturmasaydi hiç halim yoktu yani tüp bebek tedavisi iğneler ilaçlar bu yola başvurmayı düşünmüyordum dondirikleri bile unutmuştukAllah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Canım bence azda olsa bir değer çıkacaktır şuan bile 3 haftalık hamile görünüyoruz .5.gun embriyosu transferi yaptırdık hadi beraber yaptıralım ne dersinAy bende mi ctesi yaptırsam
1 mart test günümEn güzeli valla ben kos kos oturuyorum evde yaptığım hiçbir şey yokpozitif düşünelim evet inşallah yarın güzel sonuçlarla geleceğim. Senin test günüm ne zaman
Resmen kanımı kıpraştırıosunCanım bence azda olsa bir değer çıkacaktır şuan bile 3 haftalık hamile görünüyoruz .5.gun embriyosu transferi yaptırdık hadi beraber yaptıralım ne dersin
Canım sen yinede beni dinlemeResmen kanımı kıpraştırıosunzaten 5.gün hemde çift transfer yani elbet varsa çıkar dimi amaa
Bence test gününü bekle kalitesine çok takılma valla tutacağı varsa her türlü tutuyor yeter ki rabbim ol desin inşallah güzel haberlerle1 mart test günümburda ne kadar pozitif okudukça insana umut kaplıyor. Negatifte şöyle yapıorum bak onunda 5.günmüş benim de öyle ya öyle olursa fln die senaryo yazıyorum benimkiler çokta kalite değil galiba biri 5ba diğeri 4bb
İnsan istiyor yaptırmak ne bilim heves ediyorum ama zaten evdekiler izin vermiyor illa 1 mart beklicem sizden güzel haberleri de❤❤Canım sen yinede beni dinlemeher hamilelik farklıdır senin doktorun 1 Mart olarak belirlemisse bir bildiği vardır beklemeye devam.Elini gobusune koy güzel şeyler düşün iyi düşünelim iyi şeyler olsun
Öyle tabi alnıma anne olmak yazıldıysa olurum kısmetse evdekilerde izin vermiyor zaten 1 martı beklicem kısmet sizden güzel haberlere inşallah ❤Bence test gününü bekle kalitesine çok takılma valla tutacağı varsa her türlü tutuyor yeter ki rabbim ol desin inşallah güzel haberlerle
İnşallah hepimiz güzel haberler vermeye devam ederiz.Topikteki hamislerde bize bol bol dua etsinler hamilelerin duası kabul olurmuşİnsan istiyor yaptırmak ne bilim heves ediyorum ama zaten evdekiler izin vermiyor illa 1 mart beklicem sizden güzel haberleri de❤❤
İnşallah hepimizin kucakları dolarÖyle tabi alnıma anne olmak yazıldıysa olurum kısmetse evdekilerde izin vermiyor zaten 1 martı beklicem kısmet sizden güzel haberlere inşallah ❤
Amin canım . Rabbim bebislerinizi ve sizleri de nazarlardan kem gözlerden korusun.İnşallah hepimizin kucakları dolar
AminAmin canım . Rabbim bebislerinizi ve sizleri de nazarlardan kem gözlerden korusun.
Ya şey sorucam adet ağrısı gibi ağrın varmı ? Benim karnım çok ağrıyor adetime de 2 gün var bilemedim yaniİnşallah hepimiz güzel haberler vermeye devam ederiz.Topikteki hamislerde bize bol bol dua etsinler hamilelerin duası kabul olurmuş
Adet ahrısı gibi ağrılar oluyor normal herhalde ya forum da okuduğum çoğu kadının adet agrısı gibi ağrısı varYa şey sorucam adet ağrısı gibi ağrın varmı ? Benim karnım çok ağrıyor adetime de 2 gün var bilemedim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?