Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Cok gecmis olsun korkmayın sizde kanama oluyordu umarım kesilir tez zamanda,ben de bu hafta sonu gideceğim doktora nifty sorayım 35 yas ustu olunca risk var
Evet benim dr umda 35 yaşında olduğum için nifty önerdi. Pahalı ama olsun ya içimiz rahat ediyor. Bazı testler yurtdışına gidiyormuş bazıları yurtiçinde oluyormus önünde sorun bence. Çok teşekkürler inşallah bir şey olmadan atlatırım süreci bu defa çöktü kanamam korktum biraz açıkçası

Riskli haftaları geçirdiniz ins bir sey olmayacak,ben 37 yaşındayım ilçedeki özel hastaneye gideceğim orada varsa yaptirayim nifty yoksa klasik ikili üçlü testleri yaptırırım.Bakalim doğuma kadar sürekli bir beklem süreci.

İnşallah Özel hastanelerde oluyor bence umarım vardır ben de 35 yaşındayım dr um nifty önerdi. Gerçi tonla para da ona verdik emeklerimiz boşa çıkmasın da para bir şekilde geri geliyor

Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsınız ? Progesteron almaya tekrar başlattılar mı ? Dün benimde kontrolüm vardı, 5 haftadır her gün lekeleniyorum ve 2-3 hafta daha sürecek gibiymiş

Merhaba kızlar ben doktor kontrolümden cıktım e2 ve progesteron testime baktı doktorum 9-10 toplarız yumurta dedi ama progesteronum 1.6 cıktıgı için cuma toplamam olacak gelecek ay transfer olacak prosgesteronum yüksek cıktıgı için bu ay durucaz sizlerden bi yorum alabilirmiyim ?

Geçmiş olsun canım. Şimdi nasılsınız ? Progesteron almaya tekrar başlattılar mı ? Dün benimde kontrolüm vardı, 5 haftadır her gün lekeleniyorum ve 2-3 hafta daha sürecek gibiymiş
Evet canım gene iğne ve fitile devam valla razıyım ya bir şey olmasın da. Lekelenme niye oluyormus. Benim bu defa çok yoğun kanamam oldu oıhtılıydı dedim kesin gitti aklım yerinden çıkacaktı. Çok şükür kalp atışını falan duyduk ama düşük riskim var hala. Şimdi kanamam devam azaldı ama devam esiyor hafif kaşık agrım da var ne diyeyim ya inşallah kalır benimle

Hiçbir fikrim yok

Teşekkür ederim canım benim de bugün çok çok azaldı yok gibi nerdeyse şükür 11. Gün değerim 140 çıktı doktor iyi dedi, cuma tekrar kan vericem umarım daha da yükselir
Ben kahverengi leke korkutan birşey değil mi yani benm bugün 9.cu günün ilk defa kahverengi leke geldi sırtım ağrıyor bu belirtilerin adette olurdu bat 5 Mayıs bthcg testim cumartesi günü inşallah hayırlı haberler alırım sizler gibi

Canım kahverengi leke pozitif görenlerin çoğunda oldu umarım sen de pozitifi görürsün ve lekelenmen geçer lekelenme sorun değil ama insanın canı sıkılıyor yine de dilerim rahat bir hamilelik geçirirsin

Canım kahverengi leke pozitif görenlerin çoğunda oldu umarım sen de pozitifi görürsün ve lekelenmen geçer lekelenme sorun değil ama insanın canı sıkılıyor yine de dilerim rahat bir hamilelik geçirirsin
Ağzın bal yesin senin ne güzel konuştun ya içime su serptin Allah razı olsuninşallah bende pozitif alırım inşallah pozitifi alalım önce bir Allah'ın izniyle sonra inşallah rahat hamilelik olsun

Benim 25 martta kanama olmuştu, iğneyle taze kanama kesildi. Ama içerde kan kalmış bebeğin kesesinin etrafında 3 cmlik pıhtı vardı. O akıyor o günden beri. Dün rahim ağzına inmiş iyice pıhtı küçülmüş biraz dedi ama bitmiyor işte. O günden beri dışarı çıkmak yürüyüş falan yasak. Kasık ağrım benimde var, biraz şiddetlense yine taze bir kanama mı başladı diye düşünüyorum 13. haftaya girdim dün hala ilaçlar tam gaz devam. Düşük riskimde varmış. Ben bitik haldeyim ama dün bebeği gördüm, kıpır kıpır kolları bacakları sallıyor falan keyfi yerinde Bekliyorum bakalım ne zaman rahata ereceğim

Senin kanama alanı mı vardı ? Ben de kanama alanı var yürüyüş falan bana da yasak ayyy taze kanama çok kötü rabbim kimseye yaşatmasın ben de pıhtı gibi düştü böyle çok korkunçtu bemim 13+4 oldu bugün dün ben de gördüm eli ayakları falan oynuyordu inşallah rabbim bize bağışlasın kucagımıza almayı nasip etsin ne zor süreçler bunlar

Evet kanama alanı var. Taze kanama yok şu an ama eskiden içerde kalan kan akıyor hala. Siyah pıhtılı kan geliyor, ne zaman biteceği de belli değil. Valla çok zormuş ya. Testti, keseydi, kalpti kaç hafta oldu hala diken üstündeyiz. Kanamadan sonra ilk hafta bana da sürekli yatıcaksın demişti. İkinci hafta evin içinde yürümeye başladım. Ama dışarda yürüyüşü kesinlikle yasakladı. Artık istesekte çıkamayız yasaklar geldi :)

Benim de kanama alanı varmış bana da yürüyüşü yasakladı zaten üç ay yatmıştım kilo aldım şimdi gene yatacam mecbur ya iyi olsunlar da yatalım ne yapalım. Benim de siyah pıhtılı kan geldi şimdi de kahverengi akıntı devam ediyor ya inşallah tez zamanda biter

Merhaba ben de bugün kontrole gittim ense kalınlığı ölçümü hepsi iyi ikili test yaptıracağım yine de,doktorum risk görünürse nifty yaptir derim dedi.Cinsiyet tahmininde de bulundu bakalım doğru çıkacak mı 11+2 bugün.Cok sukur kıpır kıpırdı.

Çok güzel gözün aydın cinsiyete ne dedi bayağı erken görmüş

Çok güzel gözün aydın cinsiyete ne dedi bayağı erken görmüş
Valla erkeğe benzetti ama her an değişebilir bir çıkıntı var dedi ben de gördüm hatta ama bakalım.Bu haftalarda öğrenen de oluyor aslında bir dahaki kontrolde netleşir.size ne demişti doktor?

Merhaba transferimin 5.günü benimde benim gibi bekleyenler var mıdır?hamile arkadaslarm belirtileriniz oldu mu hiç

Valla erkeğe benzetti ama her an değişebilir bir çıkıntı var dedi ben de gördüm hatta ama bakalım.Bu haftalarda öğrenen de oluyor aslında bir dahaki kontrolde netleşir.size ne demişti doktor?
Erkek demişse bence değişmez gözünüz aydın. Bana da belli değil ama kız dedi

Merhaba transferimin 5.günü benimde benim gibi bekleyenler var mıdır?hamile arkadaslarm belirtileriniz oldu mu hiç
Hayırlı olsun inşallah pozitifi görürsünüz ve rahat bir hamilelik geçirirsiniz. Benim 6 7 8. Günde lekelenmem olmustu onun dışında hiçbir belirtim olmamıştı. Keşke lekelenme de olmasaydı arşı arkası kesilmedi kanamalar başladı hala da kanamam var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…