Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Çok teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için. Tüp bebek olunca ve ilk olunca tecrübe olmayınca insan korkuyo. Yani çok aman aman bi leke değil hafif bi kahverengi lekeydi. Progestan fitil vermişti doktorum onu kullanıyorum.

Çok iyi anlıyorum benimde ilk, bende çok korkmuştum özellikle kanama olduğunda hafifse hiç endişelenme, benim çok olunca fitili bırakıp günlük iğneye dönmüştüm. Duruma göre doktorunla irtibata geçersin, inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız :)

Kızlar bugün sabah uyandığımda tuvalete kalktım. Çok az kahve leke olmuş çamaşırım. Böyle olan var mı? Ya da pozitif çıktıktan sonra bu durum normal mi bilemedim ve endiselendim
Evet canım bende yaşadım transferden sonra 9 günde de yaşadım iki hafta öncede

Yaa ne kadar zorlu süreçlerden geçiyoruz rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin. Görüştüm doktorumla da panik yapma bunlar olağan durumlar dedi. Yarın gidip baktircam inşallah. Bastan onlem almak en iyisi

Canım 340 ya da 350 Euro dediler tam net hatırlamıyorum. Ben tüp bebek merkezinde yapacam. Bahçecide.

Ben 17 haftalıkken amniyosentez yaptırcağım için ikili test gerek yok dedi doktor canım ama perinatoloğa gidiyorum zaten detaylı inceliyor muayenelerde. Sen yaptırdın mı?
Niye nifty yaptırmıyorsun amniyosentezden daha rahat hem risksiz kan alıyorlar sadece. Ben nifty yaptırdım ikili teste gerek kalmadı

Niye nifty yaptırmıyorsun amniyosentezden daha rahat hem risksiz kan alıyorlar sadece. Ben nifty yaptırdım ikili teste gerek kalmadı
Nifty nin de bakmadığı kromozomlar var amniyosentez daha detaylı eşimde translokasyon oldugu için doktor tedbiren onu yaptırıyor bakalım az kaldı zaten

Merhaba nifty testini her hastane yapıyor mu? Bir de cinsiyet de belli oluyormuş sizinki belli oldu mu acaba test sonucu

Merhaba nifty testini her hastane yapıyor mu? Bir de cinsiyet de belli oluyormuş sizinki belli oldu mu acaba test sonucu
Özeller yapıyor bildiğim kadarıyla. Benim dr um zaten tahmini olarak cinsiyeti söyledi ama nifty le söyleyen de var söylemeyen de bakanlık yasaklamış normalde. Benim dr um mesela söylemiyor. Ama öncesinde tahminde bulundu. Gerçi benim Bugün kanamam oldu zaten inşallah benimle kalır da cinsiyet umrumda değil şu an

Cok gecmis olsun korkmayın sizde kanama oluyordu umarım kesilir tez zamanda,ben de bu hafta sonu gideceğim doktora nifty sorayım 35 yas ustu olunca risk var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…