Çok teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için. Tüp bebek olunca ve ilk olunca tecrübe olmayınca insan korkuyo. Yani çok aman aman bi leke değil hafif bi kahverengi lekeydi. Progestan fitil vermişti doktorum onu kullanıyorum.Canım ne lekeler ne kanamalar yaşadım, nerden başlasam bilemiyorum25 gün önce kanamam oldu o günden beri lekelenmem var. Artık ağlanacak halime gülüyorum. 11.haftadayım bebekte gayet iyi. Yani korkma artarsa doktoruna söyle, iğnen yoksa iğneye başlatırlar. Progestanı artırınca kesiliyor lekeler. Lekelenmeyi neredeyse herkes yaşıyor
Çok iyi anlıyorum benimde ilk, bende çok korkmuştum özellikle kanama olduğundaÇok teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için. Tüp bebek olunca ve ilk olunca tecrübe olmayınca insan korkuyo. Yani çok aman aman bi leke değil hafif bi kahverengi lekeydi. Progestan fitil vermişti doktorum onu kullanıyorum.
Evet canım bende yaşadım transferden sonra 9 günde de yaşadım iki hafta öncedeKızlar bugün sabah uyandığımda tuvalete kalktım. Çok az kahve leke olmuş çamaşırım. Böyle olan var mı? Ya da pozitif çıktıktan sonra bu durum normal mi bilemedim ve endiselendim
Yaa ne kadar zorlu süreçlerden geçiyoruz rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin. Görüştüm doktorumla da panik yapma bunlar olağan durumlar dedi. Yarın gidip baktircam inşallah. Bastan onlem almak en iyisiÇok iyi anlıyorum benimde ilk, bende çok korkmuştum özellikle kanama olduğundahafifse hiç endişelenme, benim çok olunca fitili bırakıp günlük iğneye dönmüştüm. Duruma göre doktorunla irtibata geçersin, inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız :)
Olağan durumlar sanıyorum. Hemen hemen bir-çok kişi yaşamışEvet canım bende yaşadım transferden sonra 9 günde de yaşadım iki hafta öncede
Canım 340 ya da 350 Euro dediler tam net hatırlamıyorum. Ben tüp bebek merkezinde yapacam. Bahçecide.Nifty ücreti için ne kadar dediler? Bir de hastanede mi yaptıracaksın? Bazıları testi yapan labaratuvarı arayıp ordan hemşire çağırıyormuş. Senin nasıl ilerleyecek süreç ? 2 hafta sonra benim de test zamanım gelecek.
Sonucun ne çıktı merak ettim canımAy herkes leke falan gördüm deyince ben de biraz evham yaptım olmayınca.. Dediğin gibi olsa da panik yapcam :) her şeyden nem kapar olduk :)
özgecim nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?340 ya da 350 Euro de
İyi canım valla 13. Haftayı atlattım şimdi daha rahatım senin nasıl gidiyor?özgecim nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
ben de 13. haftadayım çok şükür canım :)İyi canım valla 13. Haftayı atlattım şimdi daha rahatım senin nasıl gidiyor?
Ay ne güzel ikili test veya nifty falan yaptın mı?ben de 13. haftadayım çok şükür canım :)
Ben 17 haftalıkken amniyosentez yaptırcağım için ikili test gerek yok dedi doktor canım ama perinatoloğa gidiyorum zaten detaylı inceliyor muayenelerde. Sen yaptırdın mı?Ay ne güzel ikili test veya nifty falan yaptın mı?
Niye nifty yaptırmıyorsun amniyosentezden daha rahat hem risksiz kan alıyorlar sadece. Ben nifty yaptırdım ikili teste gerek kalmadıBen 17 haftalıkken amniyosentez yaptırcağım için ikili test gerek yok dedi doktor canım ama perinatoloğa gidiyorum zaten detaylı inceliyor muayenelerde. Sen yaptırdın mı?
Nifty nin de bakmadığı kromozomlar var amniyosentez daha detaylı eşimde translokasyon oldugu için doktor tedbiren onu yaptırıyor bakalım az kaldı zatenNiye nifty yaptırmıyorsun amniyosentezden daha rahat hem risksiz kan alıyorlar sadece. Ben nifty yaptırdım ikili teste gerek kalmadı
Hımm anladım canım hayırlısı olsun inşallahNifty nin de bakmadığı kromozomlar var amniyosentez daha detaylı eşimde translokasyon oldugu için doktor tedbiren onu yaptırıyor bakalım az kaldı zaten
Amin canım hepimizinHımm anladım canım hayırlısı olsun inşallah
Merhaba nifty testini her hastane yapıyor mu? Bir de cinsiyet de belli oluyormuş sizinki belli oldu mu acaba test sonucuNiye nifty yaptırmıyorsun amniyosentezden daha rahat hem risksiz kan alıyorlar sadece. Ben nifty yaptırdım ikili teste gerek kalmadı
Özeller yapıyor bildiğim kadarıyla. Benim dr um zaten tahmini olarak cinsiyeti söyledi ama nifty le söyleyen de var söylemeyen de bakanlık yasaklamış normalde. Benim dr um mesela söylemiyor. Ama öncesinde tahminde bulundu. Gerçi benim Bugün kanamam oldu zaten inşallah benimle kalır da cinsiyet umrumda değil şu anMerhaba nifty testini her hastane yapıyor mu? Bir de cinsiyet de belli oluyormuş sizinki belli oldu mu acaba test sonucu
Cok gecmis olsun korkmayın sizde kanama oluyordu umarım kesilir tez zamanda,ben de bu hafta sonu gideceğim doktora nifty sorayım 35 yas ustu olunca risk varÖzeller yapıyor bildiğim kadarıyla. Benim dr um zaten tahmini olarak cinsiyeti söyledi ama nifty le söyleyen de var söylemeyen de bakanlık yasaklamış normalde. Benim dr um mesela söylemiyor. Ama öncesinde tahminde bulundu. Gerçi benim Bugün kanamam oldu zaten inşallah benimle kalır da cinsiyet umrumda değil şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?