Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Benim de genetik testim oyle cikti,pıhtılaşma sorunumuz oluyor.Doktor doğuma kadar kan sulandirici kullanacaksin dedi ve kullanıyorum.
Bende normalde kullanıyordum canım lekelenmem olunca kesmiştik ondan sonucuda yeni çıktı kullanmadığım sürede inşallah bebeğe birşey olmadı dua edin

Bende normalde kullanıyordum canım lekelenmem olunca kesmiştik ondan sonucuda yeni çıktı kullanmadığım sürede inşallah bebeğe birşey olmadı dua edin
Yok inşallah hiçbir şey olmamıstır Allah’ın izniyle sen kafana takma olsa dr söylerdi sen kullan kan sulandırıcını

Ben tup öncesi genetik yaptırdım o yuzden hemen başlamıştık tedavi sonrası,ben günde iki kullanıyorum ama hic kanama olmadi.doktor olursa tek kullanırsın demişti

Kızlar Merhaba. Ben birşey sormak istiyorum bilen mutlaka vardır. Tüp bebekte hafta hesaplaması nasıl yapılıyo? 5. Gun dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Sukur pozitif sonucu aldim. 10. Gun betam 816,4.
12. Gun betam 1967 cıktı. Ama kaç haftalık oranını çözemedim. Tüp bebek doktorumla değil il değişikliği yaptığım için farklı bir doktorla devam etcem malesef. Henüz daha gitmedim erken diye. Hesaplama bilen var mı

Ben tup öncesi genetik yaptırdım o yuzden hemen başlamıştık tedavi sonrası,ben günde iki kullanıyorum ama hic kanama olmadi.doktor olursa tek kullanırsın demişti
Bende kullandım canım transfer den sonra ama kanamam olunca kestik sonra sonuç çıkınca başla dedi hoca inşallah o 4 5günlük sürede birşey olmadı bebeğe

Canım emriyo transfer tarihine göre hesaplıyorlar diye biliyorum

Kızlar bugün sabah uyandığımda tuvalete kalktım. Çok az kahve leke olmuş çamaşırım. Böyle olan var mı? Ya da pozitif çıktıktan sonra bu durum normal mi bilemedim ve endiselendim

Bunlar ne ya hiç duymadım hangi genetik testi bu ben de bu hafta nifty yaptıracağım
Nifty ücreti için ne kadar dediler? Bir de hastanede mi yaptıracaksın? Bazıları testi yapan labaratuvarı arayıp ordan hemşire çağırıyormuş. Senin nasıl ilerleyecek süreç ? 2 hafta sonra benim de test zamanım gelecek.

Kızlar bugün sabah uyandığımda tuvalete kalktım. Çok az kahve leke olmuş çamaşırım. Böyle olan var mı? Ya da pozitif çıktıktan sonra bu durum normal mi bilemedim ve endiselendim
Canım ne lekeler ne kanamalar yaşadım, nerden başlasam bilemiyorum 25 gün önce kanamam oldu o günden beri lekelenmem var. Artık ağlanacak halime gülüyorum. 11.haftadayım bebekte gayet iyi. Yani korkma artarsa doktoruna söyle, iğnen yoksa iğneye başlatırlar. Progestanı artırınca kesiliyor lekeler. Lekelenmeyi neredeyse herkes yaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…