Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Yaa cok üzüldm insallah düzelir saglikla alirsiniz bebeginizi kucaginiza cok korkuyorm bende 5.denemem hic gebelik olusmadı ilk 3 gün kasık agrılarm oldu simdi de araa adet olacakmisim gibi oluyor korkuyorum cok yoruldum artik

Yaa cok üzüldm insallah düzelir saglikla alirsiniz bebeginizi kucaginiza cok korkuyorm bende 5.denemem hic gebelik olusmadı ilk 3 gün kasık agrılarm oldu simdi de araa adet olacakmisim gibi oluyor korkuyorum cok yoruldum artik
Korkmayın inşallah pozitifi görürsünüz rahat olun. Belirtiler için daha çok erken sakın sıkmayın canınızı.

Bende geçen hafta ikili yaptırmıştım, dün sonucum çıktı. Verilebilecek en düşük riski vermiş ama aklımın köşesinde hala nifty kaldı Napsam bilemiyorum. Sizin sonucunuz ne zaman çıkacak ?

Bende geçen hafta ikili yaptırmıştım, dün sonucum çıktı. Verilebilecek en düşük riski vermiş ama aklımın köşesinde hala nifty kaldı Napsam bilemiyorum. Sizin sonucunuz ne zaman çıkacak ?
Benimki de gelecek hafta çıkacak,ultrasonda ense burun iyi çıktı değerleri,benim doktorum en doğru sonuç amniyosentezdir ama risklidir demisti.Son zamanlarda da nifty testi var dedi.Ben ikilide risk fazla olursa belki nifty ya da amniyosentez düşünürüm.Down sendromu ilginç ama 35 yas altında daha görülür dedi çünkü doğum sayısı daha fazladır demisti doktorum.Cok da bu testlere itibar eden bir doktor değil bilemedim ben de.

Benimkide amniyosentez dahil herşeyi anlattı. İkilide risk çıksa bende düşünürdüm amniyosentezi. Bizimde burun kemiği netti, ense 1mm altında. Bir dahaki kontrolde yüzyüze konuşucam tekrar, hayırlısı bakalım

Aynen ben de ikiliyi bekliyorum ki bizde ense kalınlığı 1 mm biraz ustuydu ense 2.5 ustu çıkarsa Down şüphesi vardır dedi,o kadar gerildik ki bu süreçte bi bitsin diyorum o yuzden bunda oyle kafamı takip olumsuz dusunmeyecegim,kontrollere düzenli gideceğim takip edeceğim o kadar,ben sürpriz cinsiyeti bile gördüm hiç beklemiyordum ama ona da değişebilir dedi 4 hafta sonra tekrar gideceğim o zaman netleşir de cinsiyet.Sizde ikili test de temiz çıkmış korkmayın yoktur inş bir sey.

Sizinde yüksek çıkmamış. Bende artık sakin olmak, düşünmemek istiyorum. Bitmeyen bir lekelenmem var zaten o yıprattı beni haftalardır. İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız

Ya ben nifty yaptırdım 19 gün oldu hala sonuç bekliyorum ya

Sordum canım hala gelmediğini söylediler yarın zaten randevum var gidip soracam. Sen nasılsın hande sen de nifty yapacaktın sanki sonucun çıktı mı cinsiyeti öğrendin mi?
evet ogrendim bir sorun cikmadi kiz cikti nifty sonucu simdi bir dahaki kontrolumu bekliyorum ayin 17 sinde bir ay olacak gitmeyeli merak icindeyim.gelir seninki de yakinda insallah sorun cikmadan

Sordum canım hala gelmediğini söylediler yarın zaten randevum var gidip soracam. Sen nasılsın hande sen de nifty yapacaktın sanki sonucun çıktı mı cinsiyeti öğrendin mi?
randevun olmasi iyiymis bayram oncesi benim araya bayram girince haftaya atti yoksa 14 mayisti

evet ogrendim bir sorun cikmadi kiz cikti nifty sonucu simdi bir dahaki kontrolumu bekliyorum ayin 17 sinde bir ay olacak gitmeyeli merak icindeyim.gelir seninki de yakinda insallah sorun cikmadan
Ay canım çok sevindim herşeyin güzel olmasına kız olmasına ve sağlıklı olmasınaBenim dr um da 13. Haftada koz gibi dedi ama işte sanırım yarın netleşir inşallah diyorumsağlıklı olsunlar da . Benim kanamam olduğu için sürekli bir dr a gidiyorum ben ya görmek güzel ama artık düzene girmesini istiyorum ben de . Sağlıklı olsun da bir ay bekle handecim ne olacak özlüyor insan ama öncelik sağlıklı olmaları tabi.

Sağol çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla atlatırız bu süreci hepimiz güzel haberlerini bekliyoruz yarın

Baya olmuş bu hafta belli olur kesin, yarın sorarsın. Kanaman ne durumda, bitti mi ? Benim 1,5 ay her gün geldi leke. Bir haftadır 2-3 günde bir gelmeye başladı. Buna bile sevinir oldum
Ya canım benim de kanamam lekelenmem devam ya ben sadece iki hafta iç çamasırımı temiz gördüm hala iğne kullanıyorum fitil kullanıyorum sağlıklı olsunlar da buna da razıyız napalım

Rabbim yardımcın olsun canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…