Canım sen en iyisi amniyosentez yaptır o zaman inşallah her şey yolundadır en azından test yapınca rahatlıyor ya insan. Dilerim gönlünce olur her şey. Amniyosentezi ne zaman yaptıracaksın?Çok sağol canım.Beklenen biseydi çok küçüktü ama bende üzüldümİlk gittiğim perinatolog keseleri birbirine yakın nifty hatalı çıkar dedi. Sağlıklı bebegi sağlıksız gösterebilir dedi. Benim nifty yaptirabilmem için bebeğin ölümü üzerinden 8. Hafta geçmesi gerekiyormus. Diger doktorda nifty yaptırabilirsin dedi 8 hafta sonra... Perinatolog her ihtimale karşı amniyosentez yapalim diyor. Ölü bebek olmasa erkenden nifty yapacakti. Şimdi Nift yaptırsam 3-4 haftada sonuç çıkar. 20 haftalık olur. Olumsuz sonuç alırsam amniyosentez yaptırsam oda 4 haftada çıkar. 24. Haftada çok geç gibi... Allah korusun sonlandırmak gerekirse daha büyük bir travma olur bilemiyorum Amniyosentez in tabi binde bir düşük riski varmış. Bı soyliycem doktora bakalım ne diyecek.
Ya bende de mide yanması oluyordu geçmişti bitti sandım geri başladı meğer git gide artıyormuş mide yanması bebek büyüdükçeYaptırdım normal cikti canim,benim bulantilar da azalıyor umarım seninki de uzun sürmez
18 inde kontrolüm var. 16. Haftam oluyor. En erken 16. Haftada yapılıyormuş. Kontrolde gün verir sanırım. Evet canim. İşimi Allahada bırakamıyorum. İnsan korkuyor yinede. Hiç değilse kafam rahat olur. Amin çok sağol canımCanım sen en iyisi amniyosentez yaptır o zaman inşallah her şey yolundadır en azından test yapınca rahatlıyor ya insan. Dilerim gönlünce olur her şey. Amniyosentezi ne zaman yaptıracaksın?
Bitecek gibi gerçekten benimde azaldı çünkü. Bende ağızdan progestan alıyorum dozu azalttık bidahaki kontrolde tamamen bırakacağım inşallah çünkü aşırı baş dönmesi sersemlik yapıyor. Nifty sonucun çıkmış mı?Ben dün dr a gittim 16. Haftadayım. Dr dedi ki genelde kanaması olanların bu haftadan sonra kanaması kesiliyor inşallah bizim de öyle olur ya çok çektik. İğneyi bıraktırdı bana ama fitile devam ediyorum hala lekelenmem çok az kaldı inşallah yeniden başlamaz
Canim mide yanmam olmadı hiç sonradan başlar mı bilemem bende sabah bulantısı fenaydı o da geçiyor en azindan safra kusmuyorum artik,toplum da bi ilginc o gun bir arkadaş gordu beni Ay karnın hic büyümemiş dedi ki karnım büyüdü pantolonlarim kac haftadır olmuyor.Bulantilarim var diyorum ama yemen lazım diyorYa bende de mide yanması oluyordu geçmişti bitti sandım geri başladı meğer git gide artıyormuş mide yanması bebek büyüdükçe
Niye ağızdan veriyorlar ki hem sersemletiyor basdönmesi yapıyor vajinal daha etkili ve daha iyi. Benim doktorum vajinal öneriyor. Sonucum çıktı çok şükür her şey yolundaBitecek gibi gerçekten benimde azaldı çünkü. Bende ağızdan progestan alıyorum dozu azalttık bidahaki kontrolde tamamen bırakacağım inşallah çünkü aşırı baş dönmesi sersemlik yapıyor. Nifty sonucun çıkmış mı?
Benimde 3 değer 10000:1 geldi. Yaş riski de 495 ti. Bende çok düşündüm yaptırmadım. Yaşım 31.Kızlar ikili test sonucum. Doktorum değerler gayet güzel sadece yaştan dolayı istersen nifty yaptırabilirsin dedi. Bende çok kurcalamaya gerek yok diye düşünüyorum. Değerler iyimi sizcede yaptıran arkadaşlar
Ayyy bence ne kadar az kilo alınsa o kadar iyi ya ben de 3 kilo almışım ama zaten 66 yla hamile kaldım benim dikkat etmem gerekiyor . 6 aylık gibi oldu karnımCanim mide yanmam olmadı hiç sonradan başlar mı bilemem bende sabah bulantısı fenaydı o da geçiyor en azindan safra kusmuyorum artik,toplum da bi ilginc o gun bir arkadaş gordu beni Ay karnın hic büyümemiş dedi ki karnım büyüdü pantolonlarim kac haftadır olmuyor.Bulantilarim var diyorum ama yemen lazım diyorSanki aç yaşıyoruz bu kadınların bazıları böyle iri yarı 100 kilo hamileleri cok sağlıklı sanıyorlar ya...58 ile hamile kaldım şu an 61 iki kilo almışım ins her ay 1 kilo ile giderim bakalım
Ya zaten nifty i 35 yaş ve üstüne öneriyorlar ikilinde güzel geldiyse hiç gerek yok. Tonla para veriyoruz ona bir deBenimde 3 değer 10000:1 geldi. Yaş riski de 495 ti. Bende çok düşündüm yaptırmadım. Yaşım 31.
Bende sinir oluyorum ye diyenlere. Doktorlar hiç ye ye demiyor valla, kendini zorlama iştahın yoksa, çok kilo alma, kontrollü kilo al diyorlar hep. Ama gelde bunu teyzelere anlatCanim mide yanmam olmadı hiç sonradan başlar mı bilemem bende sabah bulantısı fenaydı o da geçiyor en azindan safra kusmuyorum artik,toplum da bi ilginc o gun bir arkadaş gordu beni Ay karnın hic büyümemiş dedi ki karnım büyüdü pantolonlarim kac haftadır olmuyor.Bulantilarim var diyorum ama yemen lazım diyorSanki aç yaşıyoruz bu kadınların bazıları böyle iri yarı 100 kilo hamileleri cok sağlıklı sanıyorlar ya...58 ile hamile kaldım şu an 61 iki kilo almışım ins her ay 1 kilo ile giderim bakalım
progestan tamamen kesilince bence bi tık şişliğimiz iner, o da şişkinlik yapıyor sanki. Benimde fitildi sonra kanamam bi kaç hafta yoğun olunca hep geri geliyordu ilaç, o zaman ağızdan almaya başladım öyle de kaldıAyyy bence ne kadar az kilo alınsa o kadar iyi ya ben de 3 kilo almışım ama zaten 66 yla hamile kaldım benim dikkat etmem gerekiyor . 6 aylık gibi oldu karnımmide bulantısı kesilir bence inşallah artık ya
Özgecim benim yaş oranı çokmu yüksek nasıl sence.Ya zaten nifty i 35 yaş ve üstüne öneriyorlar ikilinde güzel geldiyse hiç gerek yok. Tonla para veriyoruz ona bir de
İnşallah canım benim artık kurtulalım şu kanamalar ve ğrogestanlardan yaBende sinir oluyorum ye diyenlere. Doktorlar hiç ye ye demiyor valla, kendini zorlama iştahın yoksa, çok kilo alma, kontrollü kilo al diyorlar hep. Ama gelde bunu teyzelere anlat
progestan tamamen kesilince bence bi tık şişliğimiz iner, o da şişkinlik yapıyor sanki. Benimde fitildi sonra kanamam bi kaç hafta yoğun olunca hep geri geliyordu ilaç, o zaman ağızdan almaya başladım öyle de kaldıAz kaldı inşallah kurtulacağım tamemen
Canım ikili testle ilgili hiçbir bilgim yok İnan keşke yardımcı olabilseydim ben yaptırmadım nifty yaptırdığım için bilmiyorum o yüzdenÖzgecim benim yaş oranı çokmu yüksek nasıl sence.
Selamlar. Hayırlı sonuçlar olur inşallah18 inde kontrolüm var. 16. Haftam oluyor. En erken 16. Haftada yapılıyormuş. Kontrolde gün verir sanırım. Evet canim. İşimi Allahada bırakamıyorum. İnsan korkuyor yinede. Hiç değilse kafam rahat olur. Amin çok sağol canım
Amin. İns ikimiz içinde güzel geçerSelamlar. Hayırlı sonuçlar olur inşallahBen de 24 mayısta yaptıracağım amniyosentezi inşallah. 17 haftalık oluyor
İnşallahhhAmin. İns ikimiz içinde güzel geçerSağlıklı bebislerimiz olsun
Başınız saolsun kaçıncı haftada kalbi durdu? Benimde aynısı oldu maalesef ikizlerimden birinin kalbi durdu 8. Haftada şuan 14. Haftadayım doktor bana 4lü testi uygun gördü. Sizde neden amniyosentez istedi şüphelendiği birşey mi var ? Tam okuyamadım diğer yazılarınızı kusura bakmayın.Çok sağol canım.Beklenen biseydi çok küçüktü ama bende üzüldümİlk gittiğim perinatolog keseleri birbirine yakın nifty hatalı çıkar dedi. Sağlıklı bebegi sağlıksız gösterebilir dedi. Benim nifty yaptirabilmem için bebeğin ölümü üzerinden 8. Hafta geçmesi gerekiyormus. Diger doktorda nifty yaptırabilirsin dedi 8 hafta sonra... Perinatolog her ihtimale karşı amniyosentez yapalim diyor. Ölü bebek olmasa erkenden nifty yapacakti. Şimdi Nift yaptırsam 3-4 haftada sonuç çıkar. 20 haftalık olur. Olumsuz sonuç alırsam amniyosentez yaptırsam oda 4 haftada çıkar. 24. Haftada çok geç gibi... Allah korusun sonlandırmak gerekirse daha büyük bir travma olur bilemiyorum Amniyosentez in tabi binde bir düşük riski varmış. Bı soyliycem doktora bakalım ne diyecek.
Ben 25.günde keseyi, 32.günde kalp atışını gördüm. Yani 5+5 kese, 6+5 kalp atışı.Herkese merhaba iyi bayramlar transferin16. Günündeyim. transfer sonrası keseyi transferin kaçıncı günü gördünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?