Ben 17. Gün kese 30. Gün kalp atışı.Herkese merhaba iyi bayramlar transferin16. Günündeyim. transfer sonrası keseyi transferin kaçıncı günü gördünüz?
Sanki senin erken durdu diye hatırlıyorum. Bebek yok olmaya başlamıştır ondan 4 lu dedi belkide... Benimde 8. Haftada durdu canım. Bebeklerin biri öldüğü için sonuçlar hatalı çıkar dedi perinatolog. Birde enseyi biraz kalın buldu.Yasimda 36 ondan sanırım. Hos başka doktora gittim herşey normal dedi. 4 lu tarama yüzde 60 doğru sonuç veriyor diye biliyorum. Nifty de yaptırabilirsin.Yuzde 99 sonuç veriyor. Tabi biraz masraflı. Bende bu gidişimde sorucam nifty mi yaptırsam diye... Ölen bebek herşeyi bozuyor isteBaşınız saolsun kaçıncı haftada kalbi durdu? Benimde aynısı oldu maalesef ikizlerimden birinin kalbi durdu 8. Haftada şuan 14. Haftadayım doktor bana 4lü testi uygun gördü. Sizde neden amniyosentez istedi şüphelendiği birşey mi var ? Tam okuyamadım diğer yazılarınızı kusura bakmayın.
Merhaba Üzüldüm bebginize inşallah diğerine bişey olmaz. bebeklerin birinin kalbi durdugunda öbürüne bişey oluyor mu ya da ölen bebeğe nasıl müdahale ediyorlar diğerine zarar vermedenSanki senin erken durdu diye hatırlıyorum. Bebek yok olmaya başlamıştır ondan 4 lu dedi belkide... Benimde 8. Haftada durdu canım. Bebeklerin biri öldüğü için sonuçlar hatalı çıkar dedi perinatolog. Birde enseyi biraz kalın buldu.Yasimda 36 ondan sanırım. Hos başka doktora gittim herşey normal dedi. 4 lu tarama yüzde 60 doğru sonuç veriyor diye biliyorum. Nifty de yaptırabilirsin.Yuzde 99 sonuç veriyor. Tabi biraz masraflı. Bende bu gidişimde sorucam nifty mi yaptırsam diye... Ölen bebek herşeyi bozuyor iste
Ben 25.günde keseyi, 32.günde kalp atışını gördüm. Yani 5+5 kese, 6+5 kalp atışı.
Cevaplarınız için teşekkürlerBen 17. Gün kese 30. Gün kalp atışı.
Bana normalde 22. Sinde kese görmeye çağırdılar. Ama kanama olunca 17. Gün gittim. Gördük şükğrCevaplarınız için teşekkürlertransferin 18. Günü hastaneye gideceğim umarım keseyi görürüm
Sağol canım. Erken öldürdüğü için bı sıkıntı olmuyormus. Doktora sormuştum ölen bebek düşermi diye dusmez yok olur demişti. Diğer bebek büyüdükçe ölen bebek kayboluyormus.Tabi progestana devam etmek zorundayım yinede düşme ihtimaline karşı. Bı yönden sağlıksız olduğu için doktorlar çok iyi olmuş diyor. Geç öldüğü zaman riskli oluyormuş.Tup bebek doktorumda baştan öleceğini tahmin etmişti kesesi küçüktü gelişimi geriydi kısmet.Merhaba Üzüldüm bebginize inşallah diğerine bişey olmaz. bebeklerin birinin kalbi durdugunda öbürüne bişey oluyor mu ya da ölen bebeğe nasıl müdahale ediyorlar diğerine zarar vermeden
Vajinal bakıldı. Kalp atışı için de önce göbekten baktı ama net göremediği için ona da vajinal bakıldı. Ondan sonra hep göbekten muayene oldu.Peki göbekten mi yoksa vajinal muayeneden mi gördüler
Anladım iyi inşallah diğer bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın hayırlısıyla canımSağol canım. Erken öldürdüğü için bı sıkıntı olmuyormus. Doktora sormuştum ölen bebek düşermi diye dusmez yok olur demişti. Diğer bebek büyüdükçe ölen bebek kayboluyormus.Tabi progestana devam etmek zorundayım yinede düşme ihtimaline karşı. Bı yönden sağlıksız olduğu için doktorlar çok iyi olmuş diyor. Geç öldüğü zaman riskli oluyormuş.Tup bebek doktorumda baştan öleceğini tahmin etmişti kesesi küçüktü gelişimi geriydi kısmet.
Anladım canım teşekkürlerVajinal bakıldı. Kalp atışı için de önce göbekten baktı ama net göremediği için ona da vajinal bakıldı. Ondan sonra hep göbekten muayene oldu.
İns canim Aminn hepimiz alalımAnladım iyi inşallah diğer bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın hayırlısıyla canım
Dün okuyunca özellikle eşimle hesapladım 8. Haftaya denk geliyor öğrendiğimiz gün hadi olsun 7 haftalıkken kalbi durdu bende 3 haziranda 4lü test yaptırıcam. Benimde hatalı sonuç çıkar diye nifty bile uygun görmedi bana. Kanda ölü bebek yüzünden diğeri de hasta gözükür dedi. Amniyosentezde ne bilim insanı korkutuyor açıkçası ama doktorunun şüphesi ensede şüphesi varmış tabi en iyisini sen bilirsin ama önce yinede 4lü yaptır %60 çıksın sonuç eğer hala şüphesi varsa o zaman amniyosentez yaptırırsın bence. Nette baktm 4lü test %85 sonuç diyor yinede doktoruna sorarsın.Sanki senin erken durdu diye hatırlıyorum. Bebek yok olmaya başlamıştır ondan 4 lu dedi belkide... Benimde 8. Haftada durdu canım. Bebeklerin biri öldüğü için sonuçlar hatalı çıkar dedi perinatolog. Birde enseyi biraz kalın buldu.Yasimda 36 ondan sanırım. Hos başka doktora gittim herşey normal dedi. 4 lu tarama yüzde 60 doğru sonuç veriyor diye biliyorum. Nifty de yaptırabilirsin.Yuzde 99 sonuç veriyor. Tabi biraz masraflı. Bende bu gidişimde sorucam nifty mi yaptırsam diye... Ölen bebek herşeyi bozuyor iste
Peki canım. 4 lu nasıl doğru çıkıyor diğerleri çıkmazken... Anlamadım bende 4 luden hiçbiri bahsetmedi bana normal çıktığında bile. Bakış açıları farklı heralde bilmiyorumDün okuyunca özellikle eşimle hesapladım 8. Haftaya denk geliyor öğrendiğimiz gün hadi olsun 7 haftalıkken kalbi durdu bende 3 haziranda 4lü test yaptırıcam. Benimde hatalı sonuç çıkar diye nifty bile uygun görmedi bana. Kanda ölü bebek yüzünden diğeri de hasta gözükür dedi. Amniyosentezde ne bilim insanı korkutuyor açıkçası ama doktorunun şüphesi ensede şüphesi varmış tabi en iyisini sen bilirsin ama önce yinede 4lü yaptır %60 çıksın sonuç eğer hala şüphesi varsa o zaman amniyosentez yaptırırsın bence. Nette baktm 4lü test %85 sonuç diyor yinede doktoruna sorarsın.
Birde canım sen normal kadın doğum doktoruna mi gidiyorsun onlar tüp bebekte pek tecrübeli değiller hele ölen bebek olunca bı fikirleri yok. Bende iyi denildiği için bı kadın doğum doktoruna başladım. Bebek olunce risk almadı perinatologa yönlendirdi hemen.Perinatologlar çok tecrübeli oluyor Ultrasonlari daha ayrıntılı. Kadın dogumcum amniyosentez sonrası bana gel tekrar dedi ama asla gitmem tekrar. Riskli durumlardan anlamıyorlar. Hatta perinatolog biraz ense kalınlığı var diyince bı hafta sonra perinatolog olan iyi bı profa gittim. Hiç birşey yok iyi dedi. Öyle rahatladım. Farklı doktorlarin fikirlerini almak iyi oluyor. İstersen bı görün perinatologa bı kez.Dün okuyunca özellikle eşimle hesapladım 8. Haftaya denk geliyor öğrendiğimiz gün hadi olsun 7 haftalıkken kalbi durdu bende 3 haziranda 4lü test yaptırıcam. Benimde hatalı sonuç çıkar diye nifty bile uygun görmedi bana. Kanda ölü bebek yüzünden diğeri de hasta gözükür dedi. Amniyosentezde ne bilim insanı korkutuyor açıkçası ama doktorunun şüphesi ensede şüphesi varmış tabi en iyisini sen bilirsin ama önce yinede 4lü yaptır %60 çıksın sonuç eğer hala şüphesi varsa o zaman amniyosentez yaptırırsın bence. Nette baktm 4lü test %85 sonuç diyor yinede doktoruna sorarsın.
Ya net bir bilgim yok ama araştırmalarıma göre 2li de sorun varsa 3lü yapıyorlar ondada netleşmezse sorun en son çare 4lü oluyor tabi nifty gibi değildir ama 4lüde garanti bence benim doktorumun dediğine göre ben hala tüp bebek doktoruma devam ediyorum kendide normalde kadın doğumcu iki branşı var aynen dediğin gibi kan tahlili için devlet kadın doğumcusuna gittim ölü bebeği görmedi bile sevindim eridi gitti diye kendi tüp bebek doktoruma dedim şak diye buldu ölü bebeğiPeki canım. 4 lu nasıl doğru çıkıyor diğerleri çıkmazken... Anlamadım bende 4 luden hiçbiri bahsetmedi bana normal çıktığında bile. Bakış açıları farklı heralde bilmiyorumnifty bebek öldükten 8 hafta sonra doğru çıkar dedi bana prof. Keşke tek koydursaydik 2 li falan yaptırırdik. Amniyosentez için binde bir düşük riski var dediler. Bende garantici biriyim doktor ne onerdiyse onu kabul etme taraftarıyım. İns bi sıkıntı çıkmaz.
Bu arada bende doktorcuyumdur o ne derse onu yaparım doktorum da bu konuda güven verdi açıkçası bana. Ama amniyosentezde düşük tehlikesi değilde sıvı fln alınıyor ya allah korusun bebeğe zarar verme riski fln var diye biliyorum yine doktorlar daha iyi bilir.Peki canım. 4 lu nasıl doğru çıkıyor diğerleri çıkmazken... Anlamadım bende 4 luden hiçbiri bahsetmedi bana normal çıktığında bile. Bakış açıları farklı heralde bilmiyorumnifty bebek öldükten 8 hafta sonra doğru çıkar dedi bana prof. Keşke tek koydursaydik 2 li falan yaptırırdik. Amniyosentez için binde bir düşük riski var dediler. Bende garantici biriyim doktor ne onerdiyse onu kabul etme taraftarıyım. İns bi sıkıntı çıkmaz.
Hey Allahım ya görmemiş bileYa net bir bilgim yok ama araştırmalarıma göre 2li de sorun varsa 3lü yapıyorlar ondada netleşmezse sorun en son çare 4lü oluyor tabi nifty gibi değildir ama 4lüde garanti bence benim doktorumun dediğine göre ben hala tüp bebek doktoruma devam ediyorum kendide normalde kadın doğumcu iki branşı var aynen dediğin gibi kan tahlili için devlet kadın doğumcusuna gittim ölü bebeği görmedi bile sevindim eridi gitti diye kendi tüp bebek doktoruma dedim şak diye buldu ölü bebeğidaha ben perinatoloğa gitmedim belki 4lü testin sonucuna göre yönlendirir beni. Benim 2li test zamanı ense ve burun kemiğine baktı gayet normal dedi umarım dediği gibidir. Benim doktor kendi çift transfer yaptı garantici biraz biri tutmazsa diğeri tutar diye bende ikiz olsun diye çok istemiştim ama kısmet değilmiş
İğnenin bebeğe gelme ihtimali oluyor sanırım. Tabi insan endişe ediyor yinede binde bir bana denk gelirse diye.Bu arada bende doktorcuyumdur o ne derse onu yaparım doktorum da bu konuda güven verdi açıkçası bana. Ama amniyosentezde düşük tehlikesi değilde sıvı fln alınıyor ya allah korusun bebeğe zarar verme riski fln var diye biliyorum yine doktorlar daha iyi bilir.
Embriyon kaçıncı gün embriyosuydu?Benimde 11.günde lekelenmem oldu ve pozitif sonuç aldım.1-2 gün sürdü. 17.gün yine oldu. Şu an 8.haftadayım bu hafta kırmızı yoğun bir kanama yaşadım. Lekelenmem 3-4 gündür devam ediyor. Yani bu lekelenme kanama işi tüp bebeğin doğasında var. Zaten sonucuna göre pozitifsin şu an. Bu lekeleri yerleşme kanaması olarak düşün, korkma inşallah 11.günde de iyi bi artış görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?