Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Benim doktor iyi bu konuda da her muayenede 450 tlcik veriyoruz öyle tabi bizimkiler erken öldü daha geç olsaydı sıkıntı birde çift yumurta oluncada diğer bebeğe allahtan sıkıntı yaratmıyor. 3 haziranda 4lü testim var bakalım sonrasında gönderir ayrıntılı ultrason için ama sonrasında bırakırıp tüp bebek doktorunu doğumu felan bana göre pahalı 12 bin veremem sonrasında kadın doğumcu bulmam lazım aynen iğnenin bebeğin kafasına gelme ihtimali fln allah korusun o düşündürüyor insanı işte

Çok pahalıymış ya gerek yok gerçekten. Ay Allah korusun. Düzgün yapsın onu görür sanırım

Merhaba bugun kontrole gittim 14+6 her sey yolunda şükür,cinsiyet erkek kesin demek ki ilk tahminler doğru çıkıyor.Sirada ayrıntılı ultrason var bakalım

Merhaba amniyosentez yaptırcaktınız yaptırdınız mı? Ben dün yaptırdım.
Geçmiş olsun. Evet Perşembe yaptırdım. Çokta kolaymis. Bı kerede iğneyi batırdı aldı sıvıyı bitti. Kaldirdilar hemen. Dedim düşük ihtimali ne zaman geçer. Olursa bi hafta içinde olur dedi. Şuana kadar ağrı falan bişey olmadı. Kendimi yormamaya dikkat ettim.

Evet çok kolaymış gerçekten ben de çok korkmuştum yaptırdığım sırada. Evet bana da doktorum özellikle 48 saat agır iş yapma vs dedi. Ben de dikkat ediyorum. Umarım güzel sonuçlar alırız

Evet çok kolaymış gerçekten ben de çok korkmuştum yaptırdığım sırada. Evet bana da doktorum özellikle 48 saat agır iş yapma vs dedi. Ben de dikkat ediyorum. Umarım güzel sonuçlar alırız
İns ilk sonuçlar bayağı gercek sonucu gösteriyormus. Bakalım ne çıkacak. Size neden amniyosentez önerdiler

İns ilk sonuçlar bayağı gercek sonucu gösteriyormus. Bakalım ne çıkacak. Size neden amniyosentez önerdiler
Benim eşimin kromozom translokasyonu var pgt li tüp bebek aslında ama hem tüp bebek genetik doktoru önermişti hem gittipimiz perinatolog önerdi hem de biz içimiz rahat etsin diye istedik. İkili test falan yaptırmadık direk bunu yaptırdık. Size neden önerdiler?

Benimde tüp bebek. İkizdi biri ölünce ikili test, Nifty falan hepsi hatali çıkar dediler. Birde yaşayan bebeğin ense kalınlığı 2.5 mm çıktı. Biraz yüksek dedi doktor o yüzden. Pgt li ise temiz çıkar bence hayırlısi olsun ins.

İnş sonuclarımız temiz cıkar sağlıkla kucagımıza alırız

Yaşar ise Çocuğa bir zararı oluyor mu Joanne

Yaşar ise Çocuğa bir zararı oluyor mu Joanne
Yaşayan bebeğe yaptılar bendede... İğne bebeğe gelir falan diyenler oluyordu. Hiç alakası yok. Kesede bayağı bı boşluk oluyor bebeğin olmadığı taraftan alıyorlar sıvıyı. Eskiden Ultrason olmadığından rastgele batiriyorlarmis iğneyi ondan riskli oluyormuş. Amniyosentez sonrası için diyorsanız alınan sıvı 2-3 saat içinde tamamlanıyormus. İğne deligide 2-3 gün içinde tamamen kapaniyormus. Bebeğe bı zararı yok canım. Düşük riskide bazı kişilerde rahimde kasılmalar oluyormuş o yüzden tabi çok ender oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…