Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Tamam canım. Çok sağolasın. Benim arkadaşım kan testi yaptır dedi ama onun da pek doğruluğu yok yazmışsınız. Evet teknoloji çok ilerledi, riskli bir şey olsa yapmazlar zaten. Benimde yaşım ileri olduğu için yaptıracağım. O şüpheyle 9 ay eziyet olur.
cevabın için teşekkür ederim

Ne demek hayırlısı olsun inşallah. Tek tanı testi amniyosentez olduğu için kan testinde olumsuz çıksa yine amniyosentez önerecekler. En iyisi bı kerede olsun bitsin. Sadece iyi bı doktor olsun bu konuda tecrübeli.

Nifty testi de yüzde 99 sonuç veriyor eğer kötü bir şey çıkarsa amniyosentez yaptırıyorlar. Bence nifty testi de yaptırabilirsiniz

Nifty testi de yüzde 99 sonuç veriyor eğer kötü bir şey çıkarsa amniyosentez yaptırıyorlar. Bence nifty testi de yaptırabilirsiniz
Tamam Özgecim. 3 ayken yaptırılıyor sanırım. Ben daha 6. Haftadayım. Ama kesinlikle bilmek istiyorum. Genetiğe yollamadığım çok pişmanım. Bana genetikten sağlam gelmese bile anne karnında kendini tedavi edebilir dediler.

Canım nifty testi 10. Hafta itibariyle yapılabiliyor sen istersen bir dr una sor ben 13. Haftada yaptırdım

Tamam canım. Daha o aşamalara gelmediğimiz için konusunu açmadı. Bu hafta kalbini dinlemeye randevum var. O zaman soracağım. Çok teşekkür ederim
Evet daha erken dr zamanı geline söyler özellikle 35 yaş ve üzerine tavsiye ediliyor zaten. Rabbim kucağımızda görmeyi de nasip etsin inşallah

Selam herkese uzunca bir süredir ne yazabildim nede takip edebildim azcık zor ve koşuşturmalı geçti Kısaca ikiz çocuğun tekini kaybetmiştim ( önceki yazdıklarımı okuyanlar bilir) halen ara ara kanamam oluyor ... doktorumu değiştirdim İstanbul Amerikan hastanesideki ayşen hanıma gidiyorum... çok çok tavsiye ederim... (bahçeci fulyayı lütfen düşünen varsa düşünmesin! ( yaşadıklarımdan sonra gidilmemesi tek tavsiyemdir) ) neyse gelelim ikili taramaya çok mükemmel bir taramam geçmedi burun kemiği yoktu ense kalınlığı vardı ( çok değil 2.6) başk başka şeyler niffty testi önerdiler yaptırdım sonuçlar çok şükür orada iyi çıktı ohhh diyecektimmm kii doktorum içimize sinmiyor ( Oluş Api ikili taramamı yaptı uzmanlık alanı olduğundan) Oluş hoca tekrar bi görsün dedi neyse salı günü gördü çok sorun yok gibi ama amino sıvısı alalım içimize sinsin ihtimalleri sıfıra yakına çekelim dedi. Haftaya salı amino sıvısı vereceğim nasipse oda güzel çıkarsa artık gebeyim diye sevinebileceğim... şu 4 ay okadar sıkıntılı geçti ki 4 kilo verdim... bulantılarım çok yok ama iştahımda hiç yok ağrılarım çok oluyor karın ve bel ağrısı genelde sabahları çok erken kalkar oldum gece 3 e kadar ağrımda olsa 7 de ayaktayım yeni yeni kokulardan tiksiniyorum yemek alışkanlığım çok değişti meyve çok yiyor ekşi ekşi yemek yiyesim gelmiyor cinsiyetimiz belli oldu kız işte böyle ... sizde durumlar nasıl

İyi akşamlar cnm ikizleri den birini kayBetmissin başın sağolsun çok şükür diğeri seninle. 16. Haftadasin neden hala hamile gibi hissetmiyorsun. Acaba tüp bebek anneleri hepimiz mi öyleyiz hep korku, endişe... ???

Canım geçmiş olsun neyse ki diğer bebek seninle . Cidden bazılarının süreci çok zor geçiyor benim de hep kanamalarla geçti üç ay dördüncü aya girdim artık biter dedim ki bundefa da kanımda mikrop yani crp yüksek çıktı. Ve kültür sonucum daha çıkmadı ama sanırım idrar yolumda enfeksiyon çıktı. Biri bitiyor biri başlıyor yani çok zormuş gerçekten

geçmiş olsun canım ... hamilelikte verdiğimiz bu sabır çocuk doğunca azalır inşallah huylu sağlıklı bedeni tam aklı tam bebişlerimiz olur ( böyle bir dua edeceğimi hiç düşünmezdim) hamilelik günlerinde günde çift külot değiştirmeni tavsiye ederim ( öyle derdi büyüklerimiz ) birde hep çorap giy hamilelikte

Sagol canım valla bulunduğum yer o kadar sıcak ki değil çorap giymek ayaklarım şimdiden yanıyor gidip soğuk suyla yıkıyorum dayanılacak gibi değil çünkü . Bugün dr kontrolüm vardı gene kanamayla gittim plesanta previe varmıs yani bebek aşagıda rahimi kapatıyormuş kanama ondan oluyormus. Yani gene hep yatış verdi dr gerçekten çok zor Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kanama geçirdiğin aklından geçirdiğin her endişe her korku sadece öyle kalsın bol bol kitap okuman dileğiyle ...sıcak süt ve kitap soğuk buzlu çilekli sütte kabul sevgiyle ....

Geçmiş olsun. Benimkiyle çok benzermis durumunuz benimde ikizlerden birinin kalbi durdu. Diğer bebeğin ense kalınlığı 2.5 mm çıktı. Çoğu doktor normal desede Bazıları riskli görüyor. Amniyosentez yaptirildim bende ön sonuç temiz çıktı 4 aydir bı rahat edemedim ve hergun kustum.Amniyosentez yüzde yüz sonuç verdiği için doktorlar genelde onu öneriyor tek tanı testi o. Hayırlısı olsun ins

Çok sevindim amniyosentezin temiz çıkmasına gözün aydın canım

Gözünüz aydın sonucunuzun iyi çıkmasına sevindim yerinizde olsam ben de amniyosentez yaptırırdım bu iş şansa bırakılacak bir sey değil,saglikla doğsun

Gözünüz aydın sonucunuzun iyi çıkmasına sevindim yerinizde olsam ben de amniyosentez yaptırırdım bu iş şansa bırakılacak bir sey değil,saglikla doğsun
Çok teşekkürler canım. Kesinlikle. Doktor önerince tabi insan risk alamıyor. Garanticiyim birazda kafaya takardim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…