- 30 Temmuz 2012
- 752
- 607
- 123
- 44
CanımYaşım 31. Bende herşey iyi görünüyor ama spermler sıkıntılı, morfoloji 0
Canım topiklerde morfoloji için çeşitli kürler fln vardı bir araştır istersenYaşım 31. Bende herşey iyi görünüyor ama spermler sıkıntılı, morfoloji 0
İnşallah öyledir. Bir de araştırdım 10. Ve 12. Günden sonra 2 kat artış beklenirmiş. O yüzden erken test istemiyorlar sanırım.Ya değerler değişebiliyor laboratuvardan laboratuvara diyebiliyorum ben
Baya yüksek çıkmış, belki bölünmüştür ikiz olmuştur ondan yüksektir. Kaç tane çatlatma iğnesi yapmıştınız? Fazla sayıda çatlatma iğnesi yapanlar okudum, o da betahcgyi yükseltiyor bildiğim kadarıyla. Belki ilkinin yüksek çıkmasında iğneninde etkisi vardır. Aynı yerde kan vermek daha sağlıklı, inşallah pazartesi güzel sonuçlar alırsınız7. Gün özel tıp merkezinde verdim 358. 9. Gün bugün sağlık ocağında verdim tam 48 saat de olmamıştı 330 çıktı. Kafam karıştı değerler bir garip. Pzt test günüm gidip doktorumun bulunduğu hastanede yaptıracağım
Siz en iyisi gününüzde test verin inşallah güzel olur sonuçlarınızİnşallah öyledir. Bir de araştırdım 10. Ve 12. Günden sonra 2 kat artış beklenirmiş. O yüzden erken test istemiyorlar sanırım.
Çift embriyo. Transfer sonrası 3. Gün iğne vuruldum. İnşallah...Baya yüksek çıkmış, belki bölünmüştür ikiz olmuştur ondan yüksektir. Kaç tane çatlatma iğnesi yapmıştınız? Fazla sayıda çatlatma iğnesi yapanlar okudum, o da betahcgyi yükseltiyor bildiğim kadarıyla. Belki ilkinin yüksek çıkmasında iğneninde etkisi vardır. Aynı yerde kan vermek daha sağlıklı, inşallah pazartesi güzel sonuçlar alırsınız
Zaten çok acele karar verdik tüp bebeğe öncesinde pek hazırlanamadık. Bakalım yarın umarım güzel bir sonuç alırım gerek kalmaz ama eğer olmazsa 5-6 ay bir hazırlık evresi geçirmeden yeniden başlamak istemiyorum. Erkek infertilitesinde uzmanlaşmış bi hekimle antioksidan ilaçlarla, kürlerle, temiz beslenerek daha iyi hazırlanarak başlamak istiyorumCanım
Canım topiklerde morfoloji için çeşitli kürler fln vardı bir araştır istersen
Ben söylemeyi düşünmüyorum valla 3 senedir evliyim akbaba (akraba) sorup duruo eğer ikiz olmazsa tüp bebe olduğunu da söylemicem çünkü anlayışlı insanlar değil maalesefİlk 3 ay bile hiç bişey söylemeyenler var
İnşallah duyacaksınız kalp atışını da sonra daha rahat edip mutluluğunu yaşarsınız
Ben de iki akrabama söyledim zaten biri negatif enerji verdi söylemek zorunda kalmıştım ona zaten diğer söylediğim kişiler hep arkadaşlarım benim de inşallah olsunlar da ne zaman söylediğimiz önemli değilBen söylemeyi düşünmüyorum valla 3 senedir evliyim akbaba (akraba) sorup duruo eğer ikiz olmazsa tüp bebe olduğunu da söylemicem çünkü anlayışlı insanlar değil maalesef
İnşallah yarın güzel haberler veririz temennisiyleZaten çok acele karar verdik tüp bebeğe öncesinde pek hazırlanamadık. Bakalım yarın umarım güzel bir sonuç alırım gerek kalmaz ama eğer olmazsa 5-6 ay bir hazırlık evresi geçirmeden yeniden başlamak istemiyorum. Erkek infertilitesinde uzmanlaşmış bi hekimle antioksidan ilaçlarla, kürlerle, temiz beslenerek daha iyi hazırlanarak başlamak istiyorum
Ya Kızlar şarjım bozuldu telefonumu şarj edemiyorum yarın belki giremezsek eğer girince okurum mutlaka yazın burdan sonuçlarınızı annemlerdeyim diğer şarj aleti de eşimde ben haftasonu buralarda olamıyacam meraklanmayınİnşallah yarın güzel haberler veririz temennisiyleAma sonuçlar olumsuz olursada üzulmeyip yolumuza devam edeceğiz Allah'tan umut kesilmez bilim çok ilerledi doktorlarımız da çok kaliteliler.
Yok canım dondurulmuş embriyo yapıldı rahim dinlendirme yapıldı hattaCanım erken gebelik belirtisi olarak lekelenme görülebiliyor.
Tiroid bezlerinin hamilelik üzerinde çok etkisi olduğunu biliyorum .aklında hiç bir şey kalmasın bütün testlerini yaptir sağlam bir kafa ve sağlam bir vücutla diğer tedavine odaklan.senin tedavi de taze transfermi yapildi?
Bu kadar takıntılı olmakta iyi değil sanki psikoloğamı gitsem acaba diyorumEvet tiroit önemli benim de sıkıntılı mesela ilaç kullanıyorum hamileliği çok etkiliyor. Sonra Demir de çok etkiliyor. Çok pozitifsin bu çok güzel bir şey maşallahAllah gönlüne göre versin
Anlayış konusunda insanımız maalesef yetersiz. Biz de akrabalara hiç söylemedik tüp bebek olduğunu. Bilmedikleri halde bile yanımda ileri geri konuşmalara çok şahit olup çok üzüldüm. İkiz olsa da söylemek zorunda değilsiniz ki. Kaç nesle kadar ikiz gen aktarımı olabiliyor , bazen hiç yokken ilk sizde olabiliyor. Allah böyle nasip etmiş der geçersiniz, keşke olsun da millet konuşsun. Dua ileBen söylemeyi düşünmüyorum valla 3 senedir evliyim akbaba (akraba) sorup duruo eğer ikiz olmazsa tüp bebe olduğunu da söylemicem çünkü anlayışlı insanlar değil maalesef
İki kere kalp atışı duyana kadar bende kimseye söylemeyi düşünmüyorum.Burda ki herkes kaderdas oluyor birbirimizi anlıyoruz hepimizin kalbi temiz tedavimiz olumsuz bile olsa hamile arkadaşlara kem gözle bakmıyoruz.Ama bu çektiğimiz acıları bilmeyenler boş boş konuşup insanı hayattan sogutuyorlar birde kendi hamileliklerinden bahsedip teselli etmeye çalışıyorlar kendilerince.Ben nazara çok inaniyorumBen söylemeyi düşünmüyorum valla 3 senedir evliyim akbaba (akraba) sorup duruo eğer ikiz olmazsa tüp bebe olduğunu da söylemicem çünkü anlayışlı insanlar değil maalesef
Ben bir akrabama dedim mecbur kaldım ilaç kullanıyordum hap tüp bebeğa başlicam erken menopoz dedim ahh vah vah yaptı yanımda arkamdan kim bilir ne dediBen de iki akrabama söyledim zaten biri negatif enerji verdi söylemek zorunda kalmıştım ona zaten diğer söylediğim kişiler hep arkadaşlarım benim de inşallah olsunlar da ne zaman söylediğimiz önemli değil
Yani benim anneannemin annesinin ikiz çocukları varmış ölmüş sonra anneannemin kız kardeşi ikiz doğurdu genlerde var ama anlamazlar onu zaten 3 senedir evliyim aa yokmu çocuk niye yok fln bir ton lafAnlayış konusunda insanımız maalesef yetersiz. Biz de akrabalara hiç söylemedik tüp bebek olduğunu. Bilmedikleri halde bile yanımda ileri geri konuşmalara çok şahit olup çok üzüldüm. İkiz olsa da söylemek zorunda değilsiniz ki. Kaç nesle kadar ikiz gen aktarımı olabiliyor , bazen hiç yokken ilk sizde olabiliyor. Allah böyle nasip etmiş der geçersiniz, keşke olsun da millet konuşsun. Dua ile
Sen rahat ol canım hamilesin zaten bol bol dinlen .hatta sana tavsiyem olumsuz yorumlarada çok üzulmemen diğer hamislerede söylüyorum olumsuzlara üzülmeyin stres yasak size.zaten olumsuz olanlarda sonra güzel haberlerle dönüş yapıyorlar misal benYa Kızlar şarjım bozuldu telefonumu şarj edemiyorum yarın belki giremezsek eğer girince okurum mutlaka yazın burdan sonuçlarınızı annemlerdeyim diğer şarj aleti de eşimde ben haftasonu buralarda olamıyacam meraklanmayın
Valla yardım almak her daim iyidir ben de yardım alıyorum eğer kendinizi iyi hissedecekseniz neden olmasınBu kadar takıntılı olmakta iyi değil sanki psikoloğamı gitsem acaba diyorum
Aynen bende tam bir oh diyim öyle söylerim diye düşünüyorum inşallah o günleri görürüm deİki kere kalp atışı duyana kadar bende kimseye söylemeyi düşünmüyorum.Burda ki herkes kaderdas oluyor birbirimizi anlıyoruz hepimizin kalbi temiz tedavimiz olumsuz bile olsa hamile arkadaşlara kem gözle bakmıyoruz.Ama bu çektiğimiz acıları bilmeyenler boş boş konuşup insanı hayattan sogutuyorlar birde kendi hamileliklerinden bahsedip teselli etmeye çalışıyorlar kendilerince.Ben nazara çok inaniyorum
Şarj sorununu çözdüm burdayım yoksa yarın meraktan çatlardım hahahahahSen rahat ol canım hamilesin zaten bol bol dinlen .hatta sana tavsiyem olumsuz yorumlarada çok üzulmemen diğer hamislerede söylüyorum olumsuzlara üzülmeyin stres yasak size.zaten olumsuz olanlarda sonra güzel haberlerle dönüş yapıyorlar misal ben2012 temmuz topiginden bu yana buralardayım.2014te güzel haber vermiştim arkadaşlarıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?