Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Baya yüksek çıkmış, belki bölünmüştür ikiz olmuştur ondan yüksektir. Kaç tane çatlatma iğnesi yapmıştınız? Fazla sayıda çatlatma iğnesi yapanlar okudum, o da betahcgyi yükseltiyor bildiğim kadarıyla. Belki ilkinin yüksek çıkmasında iğneninde etkisi vardır. Aynı yerde kan vermek daha sağlıklı, inşallah pazartesi güzel sonuçlar alırsınız

Çift embriyo. Transfer sonrası 3. Gün iğne vuruldum. İnşallah...
Cevaplar için teşekkür ederim.

Canım

Canım topiklerde morfoloji için çeşitli kürler fln vardı bir araştır istersen
Zaten çok acele karar verdik tüp bebeğe öncesinde pek hazırlanamadık. Bakalım yarın umarım güzel bir sonuç alırım gerek kalmaz ama eğer olmazsa 5-6 ay bir hazırlık evresi geçirmeden yeniden başlamak istemiyorum. Erkek infertilitesinde uzmanlaşmış bi hekimle antioksidan ilaçlarla, kürlerle, temiz beslenerek daha iyi hazırlanarak başlamak istiyorum

İlk 3 ay bile hiç bişey söylemeyenler var
İnşallah duyacaksınız kalp atışını da sonra daha rahat edip mutluluğunu yaşarsınız
Ben söylemeyi düşünmüyorum valla 3 senedir evliyim akbaba (akraba) sorup duruo eğer ikiz olmazsa tüp bebe olduğunu da söylemicem çünkü anlayışlı insanlar değil maalesef

Ben söylemeyi düşünmüyorum valla 3 senedir evliyim akbaba (akraba) sorup duruo eğer ikiz olmazsa tüp bebe olduğunu da söylemicem çünkü anlayışlı insanlar değil maalesef
Ben de iki akrabama söyledim zaten biri negatif enerji verdi söylemek zorunda kalmıştım ona zaten diğer söylediğim kişiler hep arkadaşlarım benim de inşallah olsunlar da ne zaman söylediğimiz önemli değil

İnşallah yarın güzel haberler veririz temennisiyleAma sonuçlar olumsuz olursada üzulmeyip yolumuza devam edeceğiz Allah'tan umut kesilmez bilim çok ilerledi doktorlarımız da çok kaliteliler.

İnşallah yarın güzel haberler veririz temennisiyleAma sonuçlar olumsuz olursada üzulmeyip yolumuza devam edeceğiz Allah'tan umut kesilmez bilim çok ilerledi doktorlarımız da çok kaliteliler.
Ya Kızlar şarjım bozuldu telefonumu şarj edemiyorum yarın belki giremezsek eğer girince okurum mutlaka yazın burdan sonuçlarınızı annemlerdeyim diğer şarj aleti de eşimde ben haftasonu buralarda olamıyacam meraklanmayın

Yok canım dondurulmuş embriyo yapıldı rahim dinlendirme yapıldı hatta

Evet tiroit önemli benim de sıkıntılı mesela ilaç kullanıyorum hamileliği çok etkiliyor. Sonra Demir de çok etkiliyor. Çok pozitifsin bu çok güzel bir şey maşallahAllah gönlüne göre versin
Bu kadar takıntılı olmakta iyi değil sanki psikoloğamı gitsem acaba diyorum

Anlayış konusunda insanımız maalesef yetersiz. Biz de akrabalara hiç söylemedik tüp bebek olduğunu. Bilmedikleri halde bile yanımda ileri geri konuşmalara çok şahit olup çok üzüldüm. İkiz olsa da söylemek zorunda değilsiniz ki. Kaç nesle kadar ikiz gen aktarımı olabiliyor , bazen hiç yokken ilk sizde olabiliyor. Allah böyle nasip etmiş der geçersiniz, keşke olsun da millet konuşsun. Dua ile

İki kere kalp atışı duyana kadar bende kimseye söylemeyi düşünmüyorum.Burda ki herkes kaderdas oluyor birbirimizi anlıyoruz hepimizin kalbi temiz tedavimiz olumsuz bile olsa hamile arkadaşlara kem gözle bakmıyoruz.Ama bu çektiğimiz acıları bilmeyenler boş boş konuşup insanı hayattan sogutuyorlar birde kendi hamileliklerinden bahsedip teselli etmeye çalışıyorlar kendilerince.Ben nazara çok inaniyorum

Ben bir akrabama dedim mecbur kaldım ilaç kullanıyordum hap tüp bebeğa başlicam erken menopoz dedim ahh vah vah yaptı yanımda arkamdan kim bilir ne dedi bir arkadaşımada ilk tedavimde dedim tüp bebe yaptırıcam fln diye oda beni duyduktan sonra tahlil fln yaptırdı 6 senedir evliydi dedim sende tüpçü olma espirisine bana demez mi benim değerlerim senin gibi değil tüp bebek yaptırmamı gerektircek bişey yok diye bir bozuldum sonuçta herşey allahtan ama bu tedavimde demedim söylemedim

Yani benim anneannemin annesinin ikiz çocukları varmış ölmüş sonra anneannemin kız kardeşi ikiz doğurdu genlerde var ama anlamazlar onu zaten 3 senedir evliyim aa yokmu çocuk niye yok fln bir ton laf

Sen rahat ol canım hamilesin zaten bol bol dinlen .hatta sana tavsiyem olumsuz yorumlarada çok üzulmemen diğer hamislerede söylüyorum olumsuzlara üzülmeyin stres yasak size.zaten olumsuz olanlarda sonra güzel haberlerle dönüş yapıyorlar misal ben 2012 temmuz topiginden bu yana buralardayım.2014te güzel haber vermiştim arkadaşlarıma

Aynen bende tam bir oh diyim öyle söylerim diye düşünüyorum inşallah o günleri görürüm de kimi bilende şunu diyor ee çocuk olmasın dünyanın sonu değil ki vs ama olmuyor işte. Evet burdaki arkadaşlıklar güzel negatif olsa bile insan kendi gibi üzülüyorr rabbim kimseyi üzmesin

Şarj sorununu çözdüm burdayım yoksa yarın meraktan çatlardım hahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…