Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Ben hayatta olmamış gibi yapamam kendimi paralarım ama sonra daha güçlü kalkarım herkesim bir savunma sistemi var işte nasıl iyi geliyorsa
Aynen öyle inşallah bizi üzecek tecrübelerimiz olmaz bu sefer ve hep mutluluğumuzu paylaşırız sevdiklerimizle

Çok haklısınız. İnsan zorlu süreçlerden geçip evlat sahibi olunca ben sıramı savdım artık Allah olana sağlık versin diyor. Ama bi yandan da kardeşi olsun yalnız kalmasın istiyor. Zaten kendileri kararlarını verip isteklerini söylüyorlar içlerine doğuyordur inşallah ne diyelim

Benim doktorum 10. Gün kan testi istiyor zaten inşallah güzel sonucu alırsınız
benim de çarşamba test günüm
Bana 12 gün dediler 3.gün embriyosu olduğu için. Sakın erken test yapmayın
Yarın benimde test günüm dananın kuyruğu kopsun artık beklemek çok zor yahuuu inşallah güzel haberlerle döneriz olmasa da diğer ay bekleriz .kismet bu işler bebisler nazliysa yapacak bir şey yok
Aynen yapacak bişey yok, olursa ne ala olmazsa pekala diyip denemeye devam edeceğiz Hiçbirşey hissetmediğim için pek olumlu beklentim yok. Hakkımızda hayırlısı

Kimyasal hamilelikleri bende yaşadım normal hamileliğimde bile 8 ay boyunca gobegimde bacaklarımda iğne yapacak yer kalmamıştı 35 haftaya kadar götürdüm şükür kızıma kavuştumdevlet hastanesi tüp Bebek için yanlış karar hiç ilgilenmiyorlar

Ben de hiçbir şey hissetmiyorum Bugün 16. Günüm ya valla hissedenlerde ilaçlardan hissediyor bence 6-7 haftadan önce zor hissetmek bence. Sen içini ferah tut

Sizin yaş kaç?Ben 40 a merdiven dayadım yıllarca kendimizi dinleyince belirtiler yanıltıcı oluyor

Bana 12 gün dediler 3.gün embriyosu olduğu için. Sakın erken test yapmayın
Benim 5. Gün embriyosu demek ondan 10. Gün yapılıyor

17 şubatta 5. Gün embriyo transferi yapıldı ben 24 şubatta kan verdim sonra bugün de verdim. Hep artış olur deniliyor ama bu 10. Ya da 12. Günden sonraki değerler için sanırım. Çok aceleci davrandım. Doktorumun haberi bile yok

Allaha şükür darısı başımıza inşallah devlet benim için çok kötü bir hataydı 1 sene mi yediler bir daha tedaviye karar verebilmem için

Kaç çıktı değerleriniz ?

Maşallah çok erken vermişsiniz iyi cesaret kaç çıktı değerleriniz

Biraz erken yapmışsınız sonuçlarınıza hiç moralinizi bozmayın. Ben 5. Gün embriyo transferiyim 9. günde bir defalık bir mide bulantısı yaşayınca acaba mı diyerek doktoruma danışıp test yaptırdım. Normalde hep günümü beklerdim. Ama aslına bakarsanız en doğrusu da dedikleri gibi test gününü beklemek. Hepimizin anotomisi farklı, embriyoların tutunması ve hormon salgılama süreçleri farklı. Başkasında erken çıkan sonuç bizde geç çıkabilir boşuna üzülmüş oluyoruz. İçinizi ferah tutun Allah büyüktür

7. Gün özel tıp merkezinde verdim 358. 9. Gün bugün sağlık ocağında verdim tam 48 saat de olmamıştı 330 çıktı. Kafam karıştı değerler bir garip. Pzt test günüm gidip doktorumun bulunduğu hastanede yaptıracağım

Ya değerler değişebiliyor laboratuvardan laboratuvara diyebiliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…