Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Ben etrafımda herkesin basının etini yedim ya benim de ikinci transferim ama artık kusacaklar benim yüzümden yani o dereceiyi dayanıyorsunuz her zaman bekleriz efenim
Pozitifi görürsem inşallah sizin gibi o zaman beni de kimse tutamaz
Şarjım bitene kadar da burdayım
İyi ki sizlerle karşılaştık insanı en iyi anlayan empati kuran bu durumu yaşayanlar oluyor çünkü

Yarın pozitif güzel bir haber bekliyorum benim öyle dondurulmuş şansımda yok bunda olmazsa kim bilir bir daha ne zamana yaptırabilirim
İnşallah canım umutsuzluk yasak azıcık spermle tek yumurtayla hamilelikler gerçekleşiyor.Biliyorum tedavi süreci yıpratıcı maddi olarakta insanı zora sokuyor ama vücudun artık hamilelik moduna giriyor bir bakmışsın doğal yoldan hamile kalmışsın

Pozitifi görürsem inşallah sizin gibi o zaman beni de kimse tutamaz
Şarjım bitene kadar da burdayım
İyi ki sizlerle karşılaştık insanı en iyi anlayan empati kuran bu durumu yaşayanlar oluyor çünkü
Valla ben pozitifi görmeden herkese söyledim dilim durmuyor kiilk transferimde kayınvalidemle görümceme de söylemiştim zavallılar ümitlendiler görümcem anladı hatta bu defa söylemedim onlara kalp atışını duyarsam Allah’ın izniyle o zaman söyleyecem

Ayy ayy çok sevindim bebişin yerini hazırlamış gümbür gümbür kalp atışınida duyduğun an sevinçten gözyaslarina bogulacaksin demişti dersin
Ben de sizin gibi kardeş için yeniden tedavilere başlayanlardanım. Sanki bu defa daha stresliyim. İlkinde birşey bilmeyince ilk çıkan kan testinde bile havalara uçmuştum şimdi aşamalı seviniyorum. Oğlum ultrason kese resmini kardeşim diye seviyor

Öyle tabi alnımıza yazıldıysa olur. Ben 2 kere kendim hamile kaldım ama vücut kimyasala çevirdi oda fsh yüksek değil. Hepimizin hakkında hayırlısı bugünlere gelebildik buna şükür bu ikinci tedavim ilki devletti

İlk 3 ay bile hiç bişey söylemeyenler var
İnşallah duyacaksınız kalp atışını da sonra daha rahat edip mutluluğunu yaşarsınız

Benim doktorum betahcg olumsuz bile olsa birkaç gün sonra tekrar test yaptirmamizi istiyorher doktorun bir yoğurt yiyişi var demekki

İlk 3 ay bile hiç bişey söylemeyenler var
İnşallah duyacaksınız kalp atışını da sonra daha rahat edip mutluluğunu yaşarsınız
Ya o kadar kötü düşünmemek lazım ya benim söylediğim kişilerin hepsi benim kadar çocuk sahibi olmamı istiyorlar dua ediyorlar kendimi böyle iyi hissediyorum. Millet nazardan korkuyor ama bence nefesini vermişse rabbim hiçbir güç onun dünyaya gelmesini engelleyemez. Benim tüm süreçlerimi yakın çevrem bilir ve dua ederler bir tek istemeden birine söylemek zorunda kaldım onun dışımda herkes iyi niyetli bunu hissediyorum rabbim hepimize kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

Benim doktorum betahcg olumsuz bile olsa birkaç gün sonra tekrar test yaptirmamizi istiyorher doktorun bir yoğurt yiyişi var demekki
Benim doktorumun haberi yok evdeki testimden bu sefer söz verdim kendime kan verene kadar hiç bişey yapmadan beklicem diye bir de hep belirti arardım kendimi dinlerdim bu sefer onu da yapmıyorum hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum
siz çok pozitifsiniz iyi ki aynı döneme denk geldik mesajlarınızı okumak bile iyi geliyor

Tabii yakın çevremiz öyle ben de çok inanıyorum pozitif enerjilerin desteğine dualara ama söylememelerinin sebebi daha çok şundan hani negatif bi durum olduğunda tek tek dert anlatmak ve anlatırken de tekrar tekrar yaşamak yorucu olabiliyor

Bence tam tersi acı paylaşıldıkça azalıyor ben ilk transferimde olmayınca herkesle gene dertleştim beraber üzüldük iyi geldi bana ama işte Herkesin farklı bir tutumu var bu konuda.

Beklemenin zorluğunu unutmuşum sadece çektiğim acılar aklımda kalmış. o sebebten yıllardır bir çocuğum daha olsun diye yipratmadim kendimi.Çocuklarimix kardeş diye tutturunca mecbur kaliyoruz birde bu hayatta yalnız kalmasinlar kardeşe sahip olsunlar diye

İlk transferimde dış gebelik olunca bir ay boyunca kan vermiştim. Dün gece rüyamda kan verdiğimi gördüm kalktım kolumu sıyırdım kan verecem pozisyonumu aldımsonra kendime geldim ve cidden acıdım halime bunu da size anlatayım dedim

Bence tam tersi acı paylaşıldıkça azalıyor ben ilk transferimde olmayınca herkesle gene dertleştim beraber üzüldük iyi geldi bana ama işte Herkesin farklı bir tutumu var bu konuda.
Tabii ben kötü bir durum yaşadığımda hiç olmamış gibi yapıp kaldığım yerden devam etmek istiyorum belki de yanlış yapıyorum üzerine gitmek çözmek gerekiyordur ama bu benim kendimi koruma yöntemim belki de

Ben hayatta olmamış gibi yapamam kendimi paralarım ama sonra daha güçlü kalkarım herkesim bir savunma sistemi var işte nasıl iyi geliyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…