- 30 Temmuz 2012
- 752
- 607
- 123
- 44
Ben sana özelden de yazardım sıkıntı yokŞarj sorununu çözdüm burdayım yoksa yarın meraktan çatlardım hahahahah
Ama sende de kötü örnekler varmış ya nasıl acıtıyor insan insanı sen söyleme bacım boşver nasıl rahatsan öyle yapBen bir akrabama dedim mecbur kaldım ilaç kullanıyordum hap tüp bebeğa başlicam erken menopoz dedim ahh vah vah yaptı yanımda arkamdan kim bilir ne dedibir arkadaşımada ilk tedavimde dedim tüp bebe yaptırıcam fln diye oda beni duyduktan sonra tahlil fln yaptırdı 6 senedir evliydi dedim sende tüpçü olma espirisine bana demez mi benim değerlerim senin gibi değil tüp bebek yaptırmamı gerektircek bişey yok diye bir bozuldum sonuçta herşey allahtan ama bu tedavimde demedim söylemedim
Ayyy ağzından baş damlıyor inşallah inşallahBen sana özelden de yazardım sıkıntı yoktopikte maşallah coştu inşallah hepimiz hamile kalırız sonrada asermeleri fln konuşuruz
Bi tane olunca da bitmiyor;büyütmüşsün ne bekliyorsun, kardeşşiz olur mu vs. deniyor. Yani her koşulda denecek bir şey buluyorlar, bulacaklar. Demesi kolay ama gerçekten boşverin. O insanların hiçbiri siz hamile kalıp türlü türlü hallerden geçerken, doğum yapıp da lohusa halinizle bi kap yemeğe ihtıyacınız varken yanınızda olmuyorlar.Yani benim anneannemin annesinin ikiz çocukları varmış ölmüş sonra anneannemin kız kardeşi ikiz doğurdu genlerde var ama anlamazlar onu zaten 3 senedir evliyim aa yokmu çocuk niye yok fln bir ton laf
Bütün testlerini yaptır hiç bir şey aklında kalmasın.sana tavsiyem stresten uzak durman her ay hamile kalacam diye uğraşma bir bakmışsın unuttuğun an da hamile kalmışsınYok canım dondurulmuş embriyo yapıldı rahim dinlendirme yapıldı hatta
DimiiAma sende de kötü örnekler varmış ya nasıl acıtıyor insan insanı sen söyleme bacım boşver nasıl rahatsan öyle yap
Ya insanlar hep konuşuyorlar ama çok şükür bana şimdiye kadar hiç konuşan olmadı bir ara kayınvalidem sürekli rüyasında hamile kaldığımı görüyordu bir gün dedim anne hamile olsam sana söylerimBi tane olunca da bitmiyor;büyütmüşsün ne bekliyorsun, kardeşşiz olur mu vs. deniyor. Yani her koşulda denecek bir şey buluyorlar, bulacaklar. Demesi kolay ama gerçekten boşverin. O insanların hiçbiri siz hamile kalıp türlü türlü hallerden geçerken, doğum yapıp da lohusa halinizle bi kap yemeğe ihtıyacınız varken yanınızda olmuyorlar.
İnşallah tez zamandaDimiiaynen sessiz sedasız rabbim mutlu olduğum günleri gösterirde rahatlıkla diyebilirim
Doğru insanlarımızn soruları bitmez rabbim herşeyin hayırlısını versinBi tane olunca da bitmiyor;büyütmüşsün ne bekliyorsun, kardeşşiz olur mu vs. deniyor. Yani her koşulda denecek bir şey buluyorlar, bulacaklar. Demesi kolay ama gerçekten boşverin. O insanların hiçbiri siz hamile kalıp türlü türlü hallerden geçerken, doğum yapıp da lohusa halinizle bi kap yemeğe ihtıyacınız varken yanınızda olmuyorlar.
Boşver zaten samimiyetine güvendiğin ve gerçekten sevdiğin insanlarla paylaş yeter ben de sadece annem ablam ve en yakın arkadaşıma söylüyorum yetiyorBen söylemeyi düşünmüyorum valla 3 senedir evliyim akbaba (akraba) sorup duruo eğer ikiz olmazsa tüp bebe olduğunu da söylemicem çünkü anlayışlı insanlar değil maalesef
Ne kadar doğru konuşmussunuz insanların dilleri hiç durmuyor özellikle en yakınlarınız anlayış sıfırBi tane olunca da bitmiyor;büyütmüşsün ne bekliyorsun, kardeşşiz olur mu vs. deniyor. Yani her koşulda denecek bir şey buluyorlar, bulacaklar. Demesi kolay ama gerçekten boşverin. O insanların hiçbiri siz hamile kalıp türlü türlü hallerden geçerken, doğum yapıp da lohusa halinizle bi kap yemeğe ihtıyacınız varken yanınızda olmuyorlar.
Beni eşimin ailesi sülalesi çok darlamıştı. En sonunda utana sıkıla Allah verecek ki olacak ondan daha iyi mi biliyorsunuz dedim. Bi süre susmuşlardı. Kaldıki problem eşimde ama kimseye bunu söylemediğimiz için herkes bende zannediyordu. Ayy hepsini unutsam keşke nero format şartYa insanlar hep konuşuyorlar ama çok şükür bana şimdiye kadar hiç konuşan olmadı bir ara kayınvalidem sürekli rüyasında hamile kaldığımı görüyordu bir gün dedim anne hamile olsam sana söylerimsöz dedim bir daha rüyasında görmez oldu
Ya evet bir de öyle bir şey var insan sorun eşimde de diyemiyor eşini rencide etmek istemiyorsun sonuçta ama dediğim gibi 3 yıldır evliyim daha darlayan olmadı çok şükürBeni eşimin ailesi sülalesi çok darlamıştı. En sonunda utana sıkıla Allah verecek ki olacak ondan daha iyi mi biliyorsunuz dedim. Bi süre susmuşlardı. Kaldıki problem eşimde ama kimseye bunu söylemediğimiz için herkes bende zannediyordu. Ayy hepsini unutsam keşke nero format şart
Bazen 7 kat yabancı dediklerimiz bile en yakından daha yakın oluyor. Halden anlayan insan lazım. Allah sayılarını artırsın, eksikliklerini göstermesinDoğru insanlarımızn soruları bitmez rabbim herşeyin hayırlısını versinvalla annem ablam olmasa bitmiştim bu zor durumda iyiki varlar
Tabiki benim için önemi yok ama millet maşallah yani benim akraba can felan değil yaa canın çıksın diye bakıyorlarBoşver zaten samimiyetine güvendiğin ve gerçekten sevdiğin insanlarla paylaş yeter ben de sadece annem ablam ve en yakın arkadaşıma söylüyorum yetiyorHem bebeklerimiz olduktan sonra ne önemi var ki tüpmüş değilmiş
Aminnn çok doğru diyorsun rabbim iyi insanlarla karşılaştırsınBazen 7 kat yabancı dediklerimiz bile en yakından daha yakın oluyor. Halden anlayan insan lazım. Allah sayılarını artırsın, eksikliklerini göstermesin
Sizdeki tiroit problemi nedir? Ben de tüp bebeğe başladığımda öğrendim haşimato olduğumu tsh 1 in altına düştü transferden önce. Antikorlarım yüksek tabi ama endokrin doktorum o önemli değil şuan engel bi durum yok dedi. Kafama takıyorum ister istemezEvet tiroit önemli benim de sıkıntılı mesela ilaç kullanıyorum hamileliği çok etkiliyor. Sonra Demir de çok etkiliyor. Çok pozitifsin bu çok güzel bir şey maşallahAllah gönlüne göre versin
Ya evet bir de öyle bir şey var insan sorun eşimde de diyemiyor eşini rencide etmek istemiyorsun sonuçta ama dediğim gibi 3 yıldır evliyim daha darlayan olma
Aman maşallah diyelim ben o kadar şanslı olamadım. 3,5 yıllık evliydim çocuk olduğunda. Millete baksan 23,5 yıllıktım sanki. Hoş öyle de olsak kime ne ama işte napcaksın durmuyor çeneler. Lohusalığımda gelselerdi lohusa cinneti getirmiş gibi yapıp hepsini kovalıcaktım ama en çok konuşanlar bi kere bile halin nedir demeye gelmediklerinden yapamadımYa evet bir de öyle bir şey var insan sorun eşimde de diyemiyor eşini rencide etmek istemiyorsun sonuçta ama dediğim gibi 3 yıldır evliyim daha darlayan olmadı çok şükürAnlayışsız insanlarla uğraşmak çok zor
Benim hasimato değil ama tsh im yüksek çıkıyordu 25 lik eutrox kullanıyorum 1.80 civarında doktor kontrolündeyim . 1 in altında değil yani.Sizdeki tiroit problemi nedir? Ben de tüp bebeğe başladığımda öğrendim haşimato olduğumu tsh 1 in altına düştü transferden önce. Antikorlarım yüksek tabi ama endokrin doktorum o önemli değil şuan engel bi durum yok dedi. Kafama takıyorum ister istemez
Ya sesli güldümAman maşallah diyelim ben o kadar şanslı olamadım. 3,5 yıllık evliydim çocuk olduğunda. Millete baksan 23,5 yıllıktım sanki. Hoş öyle de olsak kime ne ama işte napcaksın durmuyor çeneler. Lohusalığımda gelselerdi lohusa cinneti getirmiş gibi yapıp hepsini kovalıcaktım ama en çok konuşanlar bi kere bile halin nedir demeye gelmediklerinden yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?