Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Ama sende de kötü örnekler varmış ya nasıl acıtıyor insan insanı sen söyleme bacım boşver nasıl rahatsan öyle yap

Yani benim anneannemin annesinin ikiz çocukları varmış ölmüş sonra anneannemin kız kardeşi ikiz doğurdu genlerde var ama anlamazlar onu zaten 3 senedir evliyim aa yokmu çocuk niye yok fln bir ton laf
Bi tane olunca da bitmiyor;büyütmüşsün ne bekliyorsun, kardeşşiz olur mu vs. deniyor. Yani her koşulda denecek bir şey buluyorlar, bulacaklar. Demesi kolay ama gerçekten boşverin. O insanların hiçbiri siz hamile kalıp türlü türlü hallerden geçerken, doğum yapıp da lohusa halinizle bi kap yemeğe ihtıyacınız varken yanınızda olmuyorlar.

Ya insanlar hep konuşuyorlar ama çok şükür bana şimdiye kadar hiç konuşan olmadı bir ara kayınvalidem sürekli rüyasında hamile kaldığımı görüyordu bir gün dedim anne hamile olsam sana söylerim söz dedim bir daha rüyasında görmez oldu

Doğru insanlarımızn soruları bitmez rabbim herşeyin hayırlısını versin valla annem ablam olmasa bitmiştim bu zor durumda iyiki varlar

Ben söylemeyi düşünmüyorum valla 3 senedir evliyim akbaba (akraba) sorup duruo eğer ikiz olmazsa tüp bebe olduğunu da söylemicem çünkü anlayışlı insanlar değil maalesef
Boşver zaten samimiyetine güvendiğin ve gerçekten sevdiğin insanlarla paylaş yeter ben de sadece annem ablam ve en yakın arkadaşıma söylüyorum yetiyor Hem bebeklerimiz olduktan sonra ne önemi var ki tüpmüş değilmiş

Ne kadar doğru konuşmussunuz insanların dilleri hiç durmuyor özellikle en yakınlarınız anlayış sıfır

Beni eşimin ailesi sülalesi çok darlamıştı. En sonunda utana sıkıla Allah verecek ki olacak ondan daha iyi mi biliyorsunuz dedim. Bi süre susmuşlardı. Kaldıki problem eşimde ama kimseye bunu söylemediğimiz için herkes bende zannediyordu. Ayy hepsini unutsam keşke nero format şart

Ya evet bir de öyle bir şey var insan sorun eşimde de diyemiyor eşini rencide etmek istemiyorsun sonuçta ama dediğim gibi 3 yıldır evliyim daha darlayan olmadı çok şükür Anlayışsız insanlarla uğraşmak çok zor

Doğru insanlarımızn soruları bitmez rabbim herşeyin hayırlısını versin valla annem ablam olmasa bitmiştim bu zor durumda iyiki varlar
Bazen 7 kat yabancı dediklerimiz bile en yakından daha yakın oluyor. Halden anlayan insan lazım. Allah sayılarını artırsın, eksikliklerini göstermesin

Tabiki benim için önemi yok ama millet maşallah yani benim akraba can felan değil yaa canın çıksın diye bakıyorlar

Evet tiroit önemli benim de sıkıntılı mesela ilaç kullanıyorum hamileliği çok etkiliyor. Sonra Demir de çok etkiliyor. Çok pozitifsin bu çok güzel bir şey maşallahAllah gönlüne göre versin
Sizdeki tiroit problemi nedir? Ben de tüp bebeğe başladığımda öğrendim haşimato olduğumu tsh 1 in altına düştü transferden önce. Antikorlarım yüksek tabi ama endokrin doktorum o önemli değil şuan engel bi durum yok dedi. Kafama takıyorum ister istemez

Ya evet bir de öyle bir şey var insan sorun eşimde de diyemiyor eşini rencide etmek istemiyorsun sonuçta ama dediğim gibi 3 yıldır evliyim daha darlayan olma
Aman maşallah diyelim ben o kadar şanslı olamadım. 3,5 yıllık evliydim çocuk olduğunda. Millete baksan 23,5 yıllıktım sanki. Hoş öyle de olsak kime ne ama işte napcaksın durmuyor çeneler. Lohusalığımda gelselerdi lohusa cinneti getirmiş gibi yapıp hepsini kovalıcaktım ama en çok konuşanlar bi kere bile halin nedir demeye gelmediklerinden yapamadım

Benim hasimato değil ama tsh im yüksek çıkıyordu 25 lik eutrox kullanıyorum 1.80 civarında doktor kontrolündeyim . 1 in altında değil yani.

Ya sesli güldüm lohusalık da kovdugunuzu düşünüp milleti ya tabi canım milleti ne ilgilendiriyor zaten bizlerin yaşadığı bize yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…