Kan her zaman garanti sonuç, idrarda da çıkmış zaten, istediğiniz gün verebilirsiniz artıkBenim de test günüm salı günü.dün ve bugün dayanamadım evde test yaptm çift çizgi çıktı.yarın vereyim diyorum eşime kanı en azından kaç çıkıcak merak ediyorım diye ama izin vermiyor.pazartesi vericem ama 1 günden bişey olmaz dimi?
Ay şu sevimsiz eşler yokmuBenim de test günüm salı günü.dün ve bugün dayanamadım evde test yaptm çift çizgi çıktı.yarın vereyim diyorum eşime kanı en azından kaç çıkıcak merak ediyorım diye ama izin vermiyor.pazartesi vericem ama 1 günden bişey olmaz dimi?
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun bence gördüyseniz pazar verin ne de olsa iki gün arayla bakılacak yükseldi mi yükselmedi mi diye
Eşimi ikna edebilirsem yarın veririm öyleyseKan her zaman garanti sonuç, idrarda da çıkmış zaten, istediğiniz gün verebilirsiniz artık
Ben ondan habersiz aldım öncesindeAy şu sevimsiz eşler yokmubana test bile aldırmadı illa gününde vericekmişim kanı ve arabayı o kullanıyor diye ona bağlı kalmak ne zor
Çok teşekkür ederim inşallahTest gününüz salı, tekrar gününüz perşembe. Yarın test yaparsanız çarşamba tekrarlayın ki 48 saatlik artış doğru sonuç versin. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız
Ya eşlerin işi kolay ya sperm veriyorlar tamam tüm stresi biz çekiyoruzBen ondan habersiz aldım öncesindeyoksa 1 günü bile mırın kırın ediyo yanlış sayı çıkarmış eksik çıkarmış.o işte tabiibütün gün burda sıkıntıdan patlayıp düşnen benim
Sağol canım.benim ardışık transfer oldu.ayın 18inde 3.gün embriyosu 20sinde 5gün embriyosu kondu.ben 26sında yaptım testi bir de bugün.Cnm.hayirli olsn kan verebilirsin erken de .kaçıncı gün embriyosuydu transferim kaçıncı gunu grdun
Aynen ya sıkıldım diyorm oh ne güzel yatıyosun neyden sıkılıyorsun diyo.Ya eşlerin işi kolay ya sperm veriyorlar tamam tüm stresi biz çekiyoruz
Ayne benim eşim keşke ben yatsam diyorAynen ya sıkıldım diyorm oh ne güzel yatıyosun neyden sıkılıyorsun diyo.
Bizim eşlere çok değil ya 2 tane progestan iğne yaptırcan hallerini görmek isterdimYa eşlerin işi kolay ya sperm veriyorlar tamam tüm stresi biz çekiyoruz
Ben kendime söz vermiştim öncesinde yapmicam diye o yüzden almadım şimdide kıvranıyorumBen ondan habersiz aldım öncesindeyoksa 1 günü bile mırın kırın ediyo yanlış sayı çıkarmış eksik çıkarmış.o işte tabiibütün gün burda sıkıntıdan patlayıp düşnen benim
Hangi şehir sizinBende almaya karar verdim
Benimki ölüp ölüp dirilir valla acı eşiği çok düşükBizim eşlere çok değil ya 2 tane progestan iğne yaptırcan hallerini görmek isterdim
Neden böyle bişi yapıldı ardışık transfer ilk defa duydumSağol canım.benim ardışık transfer oldu.ayın 18inde 3.gün embriyosu 20sinde 5gün embriyosu kondu.ben 26sında yaptım testi bir de bugün.
Hangisi öyle değil kiBenimki ölüp ölüp dirilir valla acı eşiği çok düşük
Çok doğruHangisi öyle değil kihele bi de düzenli kullanıcan ilaçları falan. Valla Allah da biliyor erkekler başaramaz da sorumluluğu bize veriyor
Bir laf vardır ya ağzın bal yesin, işte o son cümle tam ondanHangisi öyle değil kihele bi de düzenli kullanıcan ilaçları falan. Valla Allah da biliyor erkekler başaramaz da sorumluluğu bize veriyor
Bir laf vardır ya ağzın bal yesin, işte o son cümle tam ondan
Ya sesli güldümBizim eşlere çok değil ya 2 tane progestan iğne yaptırcan hallerini görmek isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?