- 6 Aralık 2017
- 6.451
- 6.574
- 198
benim 2 tane olumsuz tüp bebeğim var adet olmayı bekliyorum adet olunca 3. için başlıcam tekrarÖyle yapmaya çalışıyorum bu ikinci denemem diğerine göre daha rahatım ama bu lekelenme canımı şıktı. İnternetten araştırdım birçok kasımda görüşebiliyormus biraz su serpildi yüreğime. Sizin kaçıncı gününüz siz de var mı belirti
İnşallah Allah’ın izniyle bu son olur rabbim hepimizin kucağını doldursunbenim 2 tane olumsuz tüp bebeğim var adet olmayı bekliyorum adet olunca 3. için başlıcam tekrar
Amin canım Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsinİnşallah Allah’ın izniyle bu son olur rabbim hepimizin kucağını doldursun
Bende adet olacakmış gibi belim ağrıdı bugun belki yerleşme kanamasıdırHayır hiçbir belirtim yok sadece kahverengi lekelenme oldu biraz dün doktorum Progestan 50 lik iğne yazdı. Sizde var mı belirti
Çoğu kişi de oluyor bel agrısı ayak agrısı kasık agrısı normal sanırım inşallah öyledir yerleşme kanamasıdırBende adet olacakmış gibi belim ağrıdı bugun belki yerleşme kanamasıdır
İnşallah güzel haberler alırızÇoğu kişi de oluyor bel agrısı ayak agrısı kasık agrısı normal sanırım inşallah öyledir yerleşme kanamasıdır
Bende aşırı heyecan stres var perşembe günü oldu bugün 6.gunum transfer gününü saymazsak 3.gun emriyosu kondu belirti ilk günlerde oldu suan hiç bişi yok kötü mü iyi mi bilmiyorum 23unde test günüm evde idrar testi yaptımMerhabalar benimde geçen perşembe 5. Gün dondurulmuş tek embriyontransferim yapıldı. Cumartesi test günüm, duygularım karmakarışık. İlk transferim olduğu için de baya tecrübesizim. Günler geçmiyo, yarın evden çalışmaya başlıcam. Belirtileriniz var mı kızlar? İnşallah hepimiz pozitifi görürüz
Belirtiler herkeste olmuyor aslında çok takılmamak gerek olanlar da ilaçlardan oluyor diye biliyorum. Benim de lekelenmem var çok korkuyorumMerhabalar bende çok yeniyim aranızda bugün transferin 6.gunu ilk günlerde kasıklarda batma ağrı göğüs hassasiyeti olmuştu ama suan hiç biri yok hersey normal mi çok endişeliyim..bide 3.gun emriyosu
İnşallah hepimizin sonucu olumlu güzel çıkar lekelenmede tutunmasi içindirBelirtiler herkeste olmuyor aslında çok takılmamak gerek olanlar da ilaçlardan oluyor diye biliyorum. Benim de lekelenmem var çok korkuyorum
İnşallahİnşallah hepimizin sonucu olumlu güzel çıkar lekelenmede tutunmasi içindir
Benimki 3.gun emriyosu 2 tane transfer edildi. Bugün 6.gunum 23 şubatta kan tahlili vercem ama benim merak ettiğim hiç belirti olmaz mı hissetmezmiyiz acabaİnşallahSizin kaçıncı gün embriyosu
Hiç belirti olmadan da gebe kalan çok gördüm burda bence takılmayın belirtilereBenimki 3.gun emriyosu 2 tane transfer edildi. Bugün 6.gunum 23 şubatta kan tahlili vercem ama benim merak ettiğim hiç belirti olmaz mı hissetmezmiyiz acaba
Sizin kaçıncı gün oldu testi günü ne zamanHiç belirti olmadan da gebe kalan çok gördüm burda bence takılmayın belirtilere
Benim 7. Gün oldu cumartesi kan verecem ama kanamam varSizin kaçıncı gün oldu testi günü ne zaman
Kanama dahi olsada hatta ilaçlara devam etmemiz gerektiğini söylediler demek ki olabiliyor oyuzden stres yapmaktan beklemek lazm elimizde değil amaBenim 7. Gün oldu cumartesi kan verecem ama kanamam var
Evet ilaçlara devam ediyorum hatta başka bit iğne daha yazdı onu da kullanıyorum üç tane iğne kullanıyorum sadece valla rabbim yardımcımız olsunKanama dahi olsada hatta ilaçlara devam etmemiz gerektiğini söylediler demek ki olabiliyor oyuzden stres yapmaktan beklemek lazm elimizde değil amamecburuz
Amin inşallah yaa hayırlısıyla hepimiz güzel sonuçlar alalımEvet ilaçlara devam ediyorum hatta başka bit iğne daha yazdı onu da kullanıyorum üç tane iğne kullanıyorum sadece valla rabbim yardımcımız olsun
Amin inşallahAmin inşallah yaa hayırlısıyla hepimiz güzel sonuçlar alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?