Benimmm deeeHanımlar orda mısınız? Beklemek ne kadar zor! Bugün 8. Günüm 2 gün kaldı...
Ya ekstra yaptığın bir şey var mı ben kitap okuyorum diZi falan seyrediyorum burda dolanıyorum ama zaman geçmiyorBenimmm deeeÇatlıcaz artıkk
Selamlar. Test yapabildiniz mi? İnşallah güzel haberler verirsinizBen de çarşamba günü oldum ama test günümü bekleyecem cumartesi test günüm sizin ne zaman
Evet yaptım şükür pozitif ama salı günü tekrar test yapacaklar inşallah değerim artarSelamlar. Test yapabildiniz mi? İnşallah güzel haberler verirsiniz
Sizin adınıza çok sevindim. İnşallah artar, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsinEvet yaptım şükür pozitif ama salı günü tekrar test yapacaklar inşallah değerim artar
Amin çok teşekkür ederim Allah kucaklarımızı doldursun hepimizin inşallahSizin adınıza çok sevindim. İnşallah artar, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin
Canım test günün ne zaman seninÇoğu kişi de oluyor bel agrısı ayak agrısı kasık agrısı normal sanırım inşallah öyledir yerleşme kanamasıdır
Benimde 23 üne test günüm bende dün yaptım negatif cıktıBende aşırı heyecan stres var perşembe günü oldu bugün 6.gunum transfer gününü saymazsak 3.gun emriyosu kondu belirti ilk günlerde oldu suan hiç bişi yok kötü mü iyi mi bilmiyorum 23unde test günüm evde idrar testi yaptımtabi çok erkendi
Bugündü pozitif çıktı ama salı günü tekrar kan vereceğimCanım test günün ne zaman senin
Çok erken test yapmıssınız bence test gününüzü bekleyinBenimde 23 üne test günüm bende dün yaptım negatif cıktı
Cok sevindim Allah devamını getirsin neden salı günü tekrar vereceksin belirtilerin varmıydıBugündü pozitif çıktı ama salı günü tekrar kan vereceğim
Aynen erken yaptım birazÇok erken test yapmıssınız bence test gününüzü bekleyin
Aynen test günümü beklicem ama negatif cıkacak diye cok korkuyorumÇok erken test yapmıssınız bence test gününüzü bekleyin
İkinci testi mutlaka istiyorlar katlanıp katlanmadığını görmek için değerin ve değer 1500 kere ulaşınca alttan bakıp keseyi görüyorlarCok sevindim Allah devamını getirsin neden salı günü tekrar vereceksin belirtilerin varmıydı
Korkmayın hiç inşallah pozitif çıkarAynen test günümü beklicem ama negatif cıkacak diye cok korkuyorum
İnşallah sizede kucağınıza almayı nasip etsinKorkmayın hiç inşallah pozitif çıkar
Amin inşallah isteyen herkesin çocuğu olsunİnşallah sizede kucağınıza almayı nasip etsin
Hayırlı olsun ne güzel nerde yaptnz tüp bebeği acabaEvet yaptım şükür pozitif ama salı günü tekrar test yapacaklar inşallah değerim artar
Çok teşekkürler Diyarbakır bahçeci tüp bebek merkezi ikinci denememdi. İlki dış gebelik olmustuHayırlı olsun ne güzel nerde yaptnz tüp bebeği acaba
Bahçeci genel olarak iyidr zaten. Ön tedavi felan yapıldı mı acaba sorun kaynaklı herhangi bi ilaç tedavisiÇok teşekkürler Diyarbakır bahçeci tüp bebek merkezi ikinci denememdi. İlki dış gebelik olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?