Yok herhangi bir ilaç tedavisi olmadı benim rahim kalınlaşma problemim vardı estrofemle çözüldü sorun. Eşimde de sperm sayısı azdı.Bahçeci genel olarak iyidr zaten. Ön tedavi felan yapıldı mı acaba sorun kaynaklı herhangi bi ilaç tedavisi
Anladım canm sağlıkla ilerlesin inşallahYok herhangi bir ilaç tedavisi olmadı benim rahim kalınlaşma problemim vardı estrofemle çözüldü sorun. Eşimde de sperm sayısı azdı.
İnşallah hepimizin kucağı dolsun aminAnladım canm sağlıkla ilerlesin inşallah
Benimde 23 üne test günüm bende dün yaptım negatif cıktı
Sendede belirti yokmu hc bugün 10.gunu hiç bişi yok salı günü gelmez olduBenimde 23 üne test günüm bende dün yaptım negatif cıktı
Benim de tek belirtim lekelenmeydi başka belirtim yoktu bence belirti aramayın çünkü daha çok erkenSendede belirti yokmu hc bugün 10.gunu hiç bişi yok salı günü gelmez oldu
Bugün bile kan testi yaptırmayı düşündüm iğneye giderken diye ama sonuçtan korkuyorum 2 gune değerler değişebilir diye bekliyorumBenim de tek belirtim lekelenmeydi başka belirtim yoktu bence belirti aramayın çünkü daha çok erken
Bence test gününüzü bekleyin iki güne çok şey değişirBugün bile kan testi yaptırmayı düşündüm iğneye giderken diye ama sonuçtan korkuyorum 2 gune değerler değişebilir diye bekliyorum
Kendimi tutmam lazım inşallah güzel sonuçlar yazarız buraya salı günüBence test gününüzü bekleyin iki güne çok şey değişir
İnşallah benim de ikinci test günüm salı günüKendimi tutmam lazım inşallah güzel sonuçlar yazarız buraya salı günü
Biraz göğüslerim şişti bide kasıklarımda batma var inşallah güzel sonuçlar alırızSendede belirti yokmu hc bugün 10.gunu hiç bişi yok salı günü gelmez oldu
Valla bnde yokBiraz göğüslerim şişti bide kasıklarımda batma var inşallah güzel sonuçlar alırız
Yok öyle düşünmeyin illa belirtti olması şart değildir burdan haber verelim birbirimize olurmu sonucuValla bnde yokiyi bişey mi kötü bişey mi onu da bilmiyorum Rabbım inşallah yüzümüze güler
Aynen aynen soyliyeyim çok heyecanlıyım gerginim vallaYok öyle düşünmeyin illa belirtti olması şart değildir burdan haber verelim birbirimize olurmu sonucu
İlk denemem evet bende cok heyecanlıyım hatta evde ovulasyon testi vardı onu bile yaptım dayanamayıpAynen aynen soyliyeyim çok heyecanlıyım gerginim vallaİnşallah güzel haberler veririz ilk deneme mi sennde
Bnde bi kaç kere test yaptım dayanamayıp şu son iki gün Cook zor gecicekİlk denemem evet bende cok heyecanlıyım hatta evde ovulasyon testi vardı onu bile yaptım dayanamayıp
Bence test yapmayıp test gününü beklemek en iyisi. Beklemek zor ama doktorların da bir bildiği vardır sanırım değil mi?Bnde bi kaç kere test yaptım dayanamayıp şu son iki gün Cook zor gecicek
Bncede Bn bile bile yaptım 3.gun emriyosu zaten erken çıkmaz diyolar 12 gün diye ist dan mısınBence test yapmayıp test gününü beklemek en iyisi. Beklemek zor ama doktorların da bir bildiği vardır sanırım değil mi?
Yok ben diyarbakırdayımBncede Bn bile bile yaptım 3.gun emriyosu zaten erken çıkmaz diyolar 12 gün diye ist dan mısın
He anladım bugün 11.gunu sanki adet olucakmisim gibi haff haff karın ağrısı oluyor aşırı stres oldum sende de var mı öyle bişiYok ben diyarbakırdayım
Ben de belirti yok sadece bir kere kaşık agrım oldu o kadar ama hafif karın agrısı oluyor sanırım normalHe anladım bugün 11.gunu sanki adet olucakmisim gibi haff haff karın ağrısı oluyor aşırı stres oldum sende de var mı öyle bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?