Gözünüz aydın, sağlıkla kucağınıza alın inşallahAmin çok teşekkür ederim Allah kucaklarımızı doldursun hepimizin inşallah
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz alırız kucağımızaGözünüz aydın, sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Yaptırdım değer 7.26 cıktı doktor 2 gün sonra tekrar yaptır dedi yükselir mi acaba
Kaçıncı günün bugün birde kaçıncı gün embriyosuYaptırdım değer 7.26 cıktı doktor 2 gün sonra tekrar yaptır dedi yükselir mi acaba
5.gün embriyo 9.günümKaçıncı günün bugün birde kaçıncı gün embriyosu
İnşallah değerleriniz daha çok yükselir kaçıncı gün yaptırdınız kan testiniYaptırdım değer 7.26 cıktı doktor 2 gün sonra tekrar yaptır dedi yükselir mi acaba
9.gün bugun yaptımİnşallah değerleriniz daha çok yükselir kaçıncı gün yaptırdınız kan testini
İnşallah artar 5 üzeri gebelik diyorlar belki yeni tutunmuştur ondan az çıkmıstır9.gün bugun yaptım
Ben kabızdım ama kaysı ve suyla artık o sorunu çözdüm. Bide üşütmüş de olabilirim gaz problemim var. İshal kabızlıktan çok daha iyi benceMerhaba arkadaşlar 19 şubatta dondurulmuş çift embriyo transfer edildi bu 2. Tedavim bugün sanki adet olucakmışım gibi ağrılar giriyor ve çok afedersiniz ishalim ara ara sizce normal mi ?
İnşallah cok endişeliyimİnşallah artar 5 üzeri gebelik diyorlar belki yeni tutunmuştur ondan az çıkmıstır
Merhaba arkadaşlar 19 şubatta dondurulmuş çift embriyo transfer edildi bu 2. Tedavim bugün sanki adet olucakmışım gibi ağrılar giriyor ve çok afedersiniz ishalim ara ara sizce normal mi ?
Hayırlı olsun öncelikle adet agrısı gibi ağrılar normal bence.benim 12. Günüm pozitifi de gördüm ama hala belirtim yok. Beklemek zor ama ben de yarını bekliyorum tekrar kan vereceğim.kızlar umarım herşey güzel olur, pozitifleri görelim inşallahBu 2. Denemem, 17 Şubat Çarşamba ,dondurulmuş çift embriyo transferi yapıldı. Bugün 5. Gün şuan belirti yok. 1 Martta kan tahlilim var. Durup durup heyecanlanıyorum,bazen unutuyorum rahatlıyorum.. garip bir bekleyiş.. bazıları hasta gibi kıpırdamıyormuş, yatıyormuş . ben yükseğe uzanmak,ağır kaldırmak falan dışında günlük hayatıma devam ediyorum.. (temizlik falan yapmıyorum ama süpürgeyle) sizler nasıl bekliyorsunuz test gününüzü?
Ben de kabızım ya kabızlık çok kötü kayısı yiyorum su içiyorum incir yiyorum kefir içiyorum banamısın demiyor yaBen kabızdım ama kaysı ve suyla artık o sorunu çözdüm. Bide üşütmüş de olabilirim gaz problemim var. İshal kabızlıktan çok daha iyi bence
Ben adet olmaktan korkuyorum çünkü ilk tedavimde sadece crinojel kullanırken pat die regli olmuştum şimdi iğne fitil fln kullanıyorum ama ne bilim içimde gene korku varHayırlı olsun öncelikle adet agrısı gibi ağrılar normal bence.benim 12. Günüm pozitifi de gördüm ama hala belirtim yok. Beklemek zor ama ben de yarını bekliyorum tekrar kan vereceğim.
Bana ilk transfer günü fitil attılar kabız olmıyım diye ama ishal hala devam ediyorBen kabızdım ama kaysı ve suyla artık o sorunu çözdüm. Bide üşütmüş de olabilirim gaz problemim var. İshal kabızlıktan çok daha iyi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?