Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Canım Aslında Beş ve üstü değeri gebelik vaad ediyor diyorlar o yüzden kendini şimdiden üzme eğer değerin katlanmazsa maalesef kimyasal gebelik olmuş demektir inşallah öyle bir sonuç olmaz Rabbim hayırlısını versin

Merhaba arkadaşlar 19 şubatta dondurulmuş çift embriyo transfer edildi bu 2. Tedavim bugün sanki adet olucakmışım gibi ağrılar giriyor ve çok afedersiniz ishalim ara ara sizce normal mi ?

kızlar umarım herşey güzel olur, pozitifleri görelim inşallah Bu 2. Denemem, 17 Şubat Çarşamba ,dondurulmuş çift embriyo transferi yapıldı. Bugün 5. Gün şuan belirti yok. 1 Martta kan tahlilim var. Durup durup heyecanlanıyorum,bazen unutuyorum rahatlıyorum.. garip bir bekleyiş.. bazıları hasta gibi kıpırdamıyormuş, yatıyormuş . ben yükseğe uzanmak,ağır kaldırmak falan dışında günlük hayatıma devam ediyorum.. (temizlik falan yapmıyorum ama süpürgeyle) sizler nasıl bekliyorsunuz test gününüzü?

Merhaba arkadaşlar 19 şubatta dondurulmuş çift embriyo transfer edildi bu 2. Tedavim bugün sanki adet olucakmışım gibi ağrılar giriyor ve çok afedersiniz ishalim ara ara sizce normal mi ?
Ben kabızdım ama kaysı ve suyla artık o sorunu çözdüm. Bide üşütmüş de olabilirim gaz problemim var. İshal kabızlıktan çok daha iyi bence

Hayırlı olsun öncelikle adet agrısı gibi ağrılar normal bence.benim 12. Günüm pozitifi de gördüm ama hala belirtim yok. Beklemek zor ama ben de yarını bekliyorum tekrar kan vereceğim.

Ben kabızdım ama kaysı ve suyla artık o sorunu çözdüm. Bide üşütmüş de olabilirim gaz problemim var. İshal kabızlıktan çok daha iyi bence
Ben de kabızım ya kabızlık çok kötü kayısı yiyorum su içiyorum incir yiyorum kefir içiyorum banamısın demiyor ya

Hayırlı olsun öncelikle adet agrısı gibi ağrılar normal bence.benim 12. Günüm pozitifi de gördüm ama hala belirtim yok. Beklemek zor ama ben de yarını bekliyorum tekrar kan vereceğim.
Ben adet olmaktan korkuyorum çünkü ilk tedavimde sadece crinojel kullanırken pat die regli olmuştum şimdi iğne fitil fln kullanıyorum ama ne bilim içimde gene korku var bu arada çok teşekkürler darısı başımıza pozitifi görmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…