Var mı sende bişiler belirti vs:) yarn büyük gnBen de belirti yok sadece bir kere kaşık agrım oldu o kadar ama hafif karın agrısı oluyor sanırım normal
Benim ilk testim pozitif çıktı zaten yarın ikinci testimi vereceğim hiçbir belirtim yokVar mı sende bişiler belirti vs:) yarn büyük gn
Hayırlısı olsun aynı gün transfer olmuşuz benimde dondurulmuş 5.gün çift embriyo transfer edildi benimde kan günüm 1 mart umarım pozitif güzel sonuç alırızSelam kizlar beni de aranıza alın 19 Şubat 5.gun dondurulmuş embriyo transferi oldum 28 Şubat kan verecem.Beklemek çok zorbelirti aramak istemiyorum ama fazla ayakta kalınca yoruluyorum tansiyonum düşüyor,hapsurunca rahimde batma hissettim çok canım yandı
İyi dileklerin için çok teşekkürler .yarın güzel haberlerini bekliyoruzAyyy inşallah kardeş gelecek ya çok güzel ama zor zamanlar atlatmışsınız siz de Allah istediğinizi versin inşallah
Evet aynı gün bebisleri göbuse koymuşlarHayırlısı olsun aynı gün transfer olmuşuz benimde dondurulmuş 5.gün çift embriyo transfer edildi benimde kan günüm 1 mart umarım pozitif güzel sonuç alırız
Ay bende daha deli sorular diyorum sağlık ocağı perşembe kan alıyormuş bu perşembe yaptırsam mı ama olumsuz olursa bunalıma girerim o yüzden günümü beklicem mecburEvet aynı gün bebisleri göbuse koymuşlarhakkımızda hayırlısı olsun 5. Gün embriyoları genelde tutunuyor olumsuz düşünmek yok hep pozitif olacağız Ben 27 subatta tahlil yaptırabilirim 28 de beklemek çok zor
Perşembe günü transferden sonra 6.gun oluyorAy bende daha deli sorular diyorum sağlık ocağı perşembe kan alıyormuş bu perşembe yaptırsam mı ama olumsuz olursa bunalıma girerim o yüzden günümü beklicem mecbur
Evet evet banada öyle dediler o yüzden vazgeçtim korktum zaten panik atak biriyim daha da bunalım olmimPerşembe günü transferden sonra 6.gun oluyorhimmm belki çıkar belki çıkmaz bilemiyorum.Ama 8.gunde çıkma ihtimali yüksek oluyor diğer topiklerde 7.8.gunlerde sonuç alanlar olmuştu.
Harika bence umarım cuma gününede güzelce artarBugünkü değerim 400 çıktı ilk değerim 161 di cuma tekrar kan vereceğim
Karın ağrısı bende de varEvet evet banada öyle dediler o yüzden vazgeçtim korktum zaten panik atak biriyim daha da bunalım olmimşuan karnım da ağrı var adet olucam gibi anlamadım gitti
Değerlerin çok güzel artmış maşallah minigineBugünkü değerim 400 çıktı ilk değerim 161 di cuma tekrar kan vereceğim
Ay ilk gebeliğim dış gebelik olduğu için fazla sevinemiyorum at ki kese ve kalp atışına kadar inşallah artmaya devam ederDeğerlerin çok güzel artmış maşallah minigine
Aynen adete 4 gün var ne bilim insan korkuyor işte önceki tedavimde crinojel kullanırken pat diye adet olmuştum ama şimdi iğne fitil fln bir çok şey kullanıyorum herkes iğneler dvm ederken olmazsın diyorlar kısmet artıkKarın ağrısı bende de varadet günümüzde yaklaşıyor bel ağrısı fln normal yani biraz daha sabredecez
Bana demiştiniz her transfer bir değil sizde öyle düşünün olumsuzu bırakın güzel artmış diyin umudum benimle diyinAy ilk gebeliğim dış gebelik olduğu için fazla sevinemiyorum at ki kese ve kalp atışına kadar inşallah artmaya devam ederBana dua edin olur mu
Valla haklısınız her gebelik ayrı aynı bakmamak gerek ama korkuyor insan işteBana demiştiniz her transfer bir değil sizde öyle düşünün olumsuzu bırakın güzel artmış diyin umudum benimle diyinburda her yazıştığım kim varsa dualarımda sizde öylesiniz rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucağımız boş kalmasın
Canım benim hiç moral bozma gayet güzel değerlerin.rabbim sağlıcakla keseyi görmeyi kalpAy ilk gebeliğim dış gebelik olduğu için fazla sevinemiyorum at ki kese ve kalp atışına kadar inşallah artmaya devam ederBana dua edin olur mu
İnşallah canım cuma günü kese için gün verecekler inşallah. Evet oksapar ve coraspirin kullanıyorum sen?bugün kaçıncı gününCanım benim hiç moral bozma gayet güzel değerlerin.rabbim sağlıcakla keseyi görmeyi kalpatışı duymayı nasip etsin inşallah.cuma gününden sonra kese ve kalp atışı duyarsın zaten çünkü fetüs 1 aylık oluyor.kan sulandırıcı iğne yapiyirmusun merak ettim
Progestan ve estrofemi birakmadigin müddetçe adet olmuyorsun diye biliyorumAynen adete 4 gün var ne bilim insan korkuyor işte önceki tedavimde crinojel kullanırken pat diye adet olmuştum ama şimdi iğne fitil fln bir çok şey kullanıyorum herkes iğneler dvm ederken olmazsın diyorlar kısmet artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?