Her hamilelik farklı aslında ilki olmuş diye şimdi de olacak diye bir şey yok. Bence boş yere stres yapmayın güzel şeyler düşünmeye çalışın inşallah sizler de pozitifi görürsünüz ve benim de kan değerim artar inşallahBen adet olmaktan korkuyorum çünkü ilk tedavimde sadece crinojel kullanırken pat die regli olmuştum şimdi iğne fitil fln kullanıyorum ama ne bilim içimde gene korku varbu arada çok teşekkürler darısı başımıza pozitifi görmek
O fitili ağrı olmasın diye veriyorlar bildiğim kadarıyla kabızlıkla ilgili değil sanki o yaBana ilk transfer günü fitil attılar kabız olmıyım diye ama ishal hala devam ediyor
İnşallah artar keseyi görüp kalp atışı mutluluğunu yaşarsınız ❤ öyle tabi bir değil ama korkular haklısınız stres yapıp olumsuzu düşünmemek lazımHer hamilelik farklı aslında ilki olmuş diye şimdi de olacak diye bir şey yok. Bence boş yere stres yapmayın güzel şeyler düşünmeye çalışın inşallah sizler de pozitifi görürsünüz ve benim de kan değerim artar inşallah
Çok afedersiniz makattan verdiler bende ishal diye düşündüm çünkü 1 saate lavaboya çıkmıştımO fitili ağrı olmasın diye veriyorlar bildiğim kadarıyla kabızlıkla ilgili değil sanki o ya
Yok canım o agrı olmasın diye veriliyor bana da verildiÇok afedersiniz makattan verdiler bende ishal diye düşündüm çünkü 1 saate lavaboya çıkmıştım
Ay cahilliğime gülüyorumYok canım o agrı olmasın diye veriliyor bana da verildi
Daha çok erken bence belirtiler için ilaçlar yapıyor olabilirSelam kizlar beni de aranıza alın 19 Şubat 5.gun dondurulmuş embriyo transferi oldum 28 Şubat kan verecem.Beklemek çok zorbelirti aramak istemiyorum ama fazla ayakta kalınca yoruluyorum tansiyonum düşüyor,hapsurunca rahimde batma hissettim çok canım yandı
EstağfirullahAy cahilliğime gülüyorum
Evet büyük ihtimalle ilaçlar yapıyorDaha çok erken bence belirtiler için ilaçlar yapıyor olabilir
İnşallah pozitifi görürsünüzEvet büyük ihtimalle ilaçlar yapıyorHazır embriyo olunca erken belirti aramakta yanlış gelmiyor sonuçta rahime 2.5 haftalık embriyo koyuyorlar 9 gun sonra kan tahlili yapilinca kafamda deli sorular
İnşallah canım. seninde güzel haberini okudum rabbim bebisini korusun sağlıkla tutunsun hiç bırakmasın annesini inşallahİnşallah pozitifi görürsünüz
Ay ne güzel dua amin inşallah darısı başınızaİnşallah canım. seninde güzel haberini okudum rabbim bebisini korusun sağlıkla tutunsun hiç bırakmasın annesini inşallah
Amin canım yüreğine sağlıkAy ne güzel dua amin inşallah darısı başınıza
Ay ne güzel maşallah en azından bir çocuğunuz var hem de kız ya be güzel ben de çok istiyorum kızımın olmasını ama rabbim inşallah sağlıklısını versin de ne olursa fark etmez. İlk çocuğunuzu kaç yaşında doğurdunuz kaçıncı gün embriyosuyduAmin canım yüreğine sağlık.Bizler anne olmayı en zor yoldan öğrenen kadinlariz .sizleri çok iyi anlıyorum 9 yıl önce bende bu yollardan geçtim çok şükür 6 yaşında bir kızım var kardeş istiyorum diyince tekrar denemeye başladım .Allah hepimizin göbusunu bebislerle doldursun inşallah
İnşallah seninde güzeller güzeli bir kızın olurAy ne güzel maşallah en azından bir çocuğunuz var hem de kız ya be güzel ben de çok istiyorum kızımın olmasını ama rabbim inşallah sağlıklısını versin de ne olursa fark etmez. İlk çocuğunuzu kaç yaşında doğurdunuz kaçıncı gün embriyosuydu
Ayyy inşallah kardeş gelecek ya çok güzel ama zor zamanlar atlatmışsınız siz de Allah istediğinizi versin inşallahİnşallah seninde güzeller güzeli bir kızın olur2012 de taze 5. Gün embriyo transferiyle hamile kaldım 12.haftada kalp atışı yoktu kürtaj oldum ve tüp bebek macerami sonlandirdim.2014 te doğal yolla hamile kaldım fakat 8 ay boyunca düşük önleyici ilaçlar kan sulandırıcılarla 35 haftalıkken kızımi kucağıma aldım çok şükür. 9 yıllık 5.gun dondurulmus 2 embriyomu göbusume aldım inşallah kızıma kardeş gelecek
9.gün bugun yaptı
Bende yarın kan vercem nasipse 12.gun olcak ama hiç bir belirti yok göğüs hassasiyeti bile az yani aşırı derecede stresliyimHayırlı olsun öncelikle adet agrısı gibi ağrılar normal bence.benim 12. Günüm pozitifi de gördüm ama hala belirtim yok. Beklemek zor ama ben de yarını bekliyorum tekrar kan vereceğim.
Valla dediğim gibi benim de bugün 12. Günüm ama hiçbir belirtim yok illa olacak diye bir şey yok bence telaşlanmaya gerek yok herkeste belirti olmuyormus çünkü. Artı şimdiki belirtiler bence çoğu ilaçtan. Yarın yaz bize olur mu sonucunuBende yarın kan vercem nasipse 12.gun olcak ama hiç bir belirti yok göğüs hassasiyeti bile az yani aşırı derecede stresliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?