Ben üçüncü kanda kalmışım yaBen 2. Kanı yaptırıcam yarın canım ilki 299 çıktı yarın da inşallah güzelce artmıştır
Şu dönemde çok normal canım hepimiz heyecandan yarım kapasiteye düştükBen üçüncü kanda kalmışım yahafıza sıfır
Sağol cnm allah razı olsun. Umarım herşey güzel olurTransferiniz hayırlı olsun embriyolara kafanı takma rabbim yeterki ol desin güzel düşün canım
Valla aynen öyleŞu dönemde çok normal canım hepimiz heyecandan yarım kapasiteye düştük
Embriyo kaliteniz gayet iyi ama kısmet işi kalite belirleyici olmuyor 3. Denemem de benimde 3. Gün 8 hücreli 2 tane transfer edildi kızım oldu gayet sağlıklı çok şükür. 4 denemede 5ab iki tane transfer edildi boş gebelik oluştu kaliteye bakmayın inşallah kucağına almak nasip olurKızlar benim 3.gün embriyosu 8 hücreli 1.kalite 2 adet transfer edildi sizce nasıl?ve 3.gün embriuosu kaçıncı gün rahime tutunuyor?bilgisi olan güzel arkadaşlar bildiklerinizi paylaşırmısınız
Gün geçtikçe umudum kırılıyor.Embriyo kaliteniz gayet iyi ama kısmet işi kalite belirleyici olmuyor 3. Denemem de benimde 3. Gün 8 hücreli 2 tane transfer edildi kızım oldu gayet sağlıklı çok şükür. 4 denemede 5ab iki tane transfer edildi boş gebelik oluştu kaliteye bakmayın inşallah kucağına almak nasip olur
GözünüzaydınMerhaba kızlar keseyi gördüm haftaya kalp atışı randevusu verdiler cuma günü.Tek kese.
Ayyy çok sevindim hande hadi sağlıkla inşallah kalp atışını da duyarsınMerhaba kızlar keseyi gördüm haftaya kalp atışı randevusu verdiler cuma günü.Tek kese.
Bence erken test gününüzü bekleyinkızlar bisi sorucam. Benim embriyo 5.gunde transfer oldu, bugun 8. Gunum yarin kan versem erken mi olur?
Tamam cnm öyle yapayımBence erken test gününüzü bekleyin
Amin darısı başınaGözünüzaydınbende sizi merak ediyordum. Aynı transferi olduk, kan sonuçlarımızda çok yakın. Darısı kalp atışına inşallah
Amin inşallah sende sağlıkla duyarsınAyyy çok sevindim hande hadi sağlıkla inşallah kalp atışını da duyarsın
Benim pozitif kerim de aynen adet belirtileri yaşadım hep onun için belirtiler e takılma adet zamanı ile gebelik belirtileri nerdeyse aynı negatif düşünmeyin kendinizi hamile gibi düşünün stres yaşamayın bence inşallah tutunmuşturGün geçtikçe umudum kırılıyor.herkes de olur mu bilmiyorum ama ,normal mi bunu da bilmiyorum .2.günümden bugüne ara da bele bıçak, cicikler sizlio, rahmime sağ ve sol arada bıçak la çiziyorlar gibi.boyle yaşayıp sonucu güzel olan var mı?bu durum braz ürkütüyor. 5.günümdeyim Nasispe.....
Haftaya çarşamba canım benim inşallah yaAmin inşallah sende sağlıkla duyarsınBir dahaki randevun ne zaman ?
En sağlıklısı test günü burda bir arkadaş erken yaptı negatifi gördü test günü pozitifti boş yere üzdü kendini doktorların bir bildiği vardır elbetTamam cnm öyle yapayım
Kanda mı negatifi gördü Özge hanımEn sağlıklısı test günü burda bir arkadaş erken yaptı negatifi gördü test günü pozitifti boş yere üzdü kendini doktorların bir bildiği vardır elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?