Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Kızlar benim 3.gün embriyosu 8 hücreli 1.kalite 2 adet transfer edildi sizce nasıl?ve 3.gün embriuosu kaçıncı gün rahime tutunuyor?bilgisi olan güzel arkadaşlar bildiklerinizi paylaşırmısınız
Embriyo kaliteniz gayet iyi ama kısmet işi kalite belirleyici olmuyor 3. Denemem de benimde 3. Gün 8 hücreli 2 tane transfer edildi kızım oldu gayet sağlıklı çok şükür. 4 denemede 5ab iki tane transfer edildi boş gebelik oluştu kaliteye bakmayın inşallah kucağına almak nasip olur

Gün geçtikçe umudum kırılıyor. herkes de olur mu bilmiyorum ama ,normal mi bunu da bilmiyorum .2.günümden bugüne ara da bele bıçak, cicikler sizlio, rahmime sağ ve sol arada bıçak la çiziyorlar gibi.boyle yaşayıp sonucu güzel olan var mı?bu durum braz ürkütüyor. 5.günümdeyim Nasispe.....

Benim pozitif kerim de aynen adet belirtileri yaşadım hep onun için belirtiler e takılma adet zamanı ile gebelik belirtileri nerdeyse aynı negatif düşünmeyin kendinizi hamile gibi düşünün stres yaşamayın bence inşallah tutunmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…