Misal ben 3438Değerler çok geniş bir aralıkta geliyor. İlk testi 70 gelende var 700 gelende. Bana hemşire hcgden net birşey söyleyemeyiz, kontrolü beklemek lazım dedi
Seninki ekstra bir durum bacımMisal ben 3438
Inş tutunur.arada cicik,bel,ve rahmim de inceden batma sizi oluyor bu da beni braz endişe ettiriyor...teşekkür ederim geri dönüş sağladığın içinSorun değil inşallah tutunur bebişin .hepimiz stresliyiz
belirti olarak inan özgecim bende afalladım artık.Belirtiniz yoksa belirti aramayın bence lekelenme galan iyi şeyler değil bunlar doktorların tercihi değil gönlünüzü ferah tutun belirtisiz birçok gebe var forumda. İnşallah pozitif haberlerle gelirsiniz
Ürkmeyin normal şeyler bunlar sadece lekelenme değil bunları da yaşayıp pozitifi gören var inşallah pozitif görürsünüzbelirti olarak inan özgecim bende afalladım artık.arada bel sizlio, rahmime sanki bıçak saplanio vsvs bunlarda beni ürkütüyor
Inş dediğin gibi olur kuzumÜrkmeyin normal şeyler bunlar sadece lekelenme değil bunları da yaşayıp pozitifi gören var inşallah pozitif görürsünüz
biliyorsun benim 3.gün embriyosu 1.kalite 8 hücreli. Sence iyimi?Ürkmeyin normal şeyler bunlar sadece lekelenme değil bunları da yaşayıp pozitifi gören var inşallah pozitif görürsünüz
İnanın embriyolarla ilgili bilgim yok zaten bence nasip kısmet meselesi çok iyi embriyo tutmuyor kalitesiz embriyo tutuyor belli olmuyor yanibiliyorsun benim 3.gün embriyosu 1.kalite 8 hücreli. Sence iyimi?
Doğru diyorsun özgecim.olsun yine cvp verdiğin için çok teşekkür ederimİnanın embriyolarla ilgili bilgim yok zaten bence nasip kısmet meselesi çok iyi embriyo tutmuyor kalitesiz embriyo tutuyor belli olmuyor yani
Covid atlattık canım kadım ayında tekrardan olur mu bilmiyorum inşaallah değildir duş iyi geldi biraz inşaallah sabaha tamamen silinsin bu rahatsızlık.Canım bu çok önemli bir şey covid denilen bir illet var basımızda bence en iyisi doktoruna sor o daha iyi bilir
Rica ederim inanın kendi embriyomun kalitesini de bilmiyorum kaç kaç diye kaliteli dediler o kadar. İlki çok iyi kalitedeydi dış gebelik oldu yani bunlar hep hikayeDoğru diyorsun özgecim.olsun yine cvp verdiğin için çok teşekkür ederim
İnşallah canım ya atlattıysanız değildirCovid atlattık canım kadım ayında tekrardan olur mu bilmiyorum inşaallah değildir duş iyi geldi biraz inşaallah sabaha tamamen silinsin bu rahatsızlık.
Benim de bugün 10. günümdü dün gece kanamam olmuş meğer yerleşme kanamasıymışMerhaba bugün benimde transferim üzerinden 10 gün geçti dün az kanamam ve berbat ağlama nöbetim vardı bugün test yaptı doktorum 212.3 çıktı 12. Gün tekrar yapalım dedi... sizce ikiz olabilir mi ? Değer yüksek mi ? Çok istiyoruz ikiz olmasını... ( rahim yapışıklığı, rahim perdesi, pkos)
Hadi Özgecim yine beraber beklemelerimiz başladıBenim çarşamba canım
Pelocum ben de b 12 eksikliği var arkadaşlar öyle diyor sen şimdi neyi bekliyorsun keseyi mi?Hadi Özgecim yine beraber beklemelerimiz başladıama inşallah beklememizin sonu çok güzel olacak
Benim de transfer sonrası aynı belirtilerim oldu hep o yüzden hiç endişelenmeyin inşallah güzelce tutunurbelirti olarak inan özgecim bende afalladım artık.arada bel sizlio, rahmime sanki bıçak saplanio vsvs bunlarda beni ürkütüyor
Benim cuma daha 2. Kan testim varPelocum ben de b 12 eksikliği var arkadaşlar öyle diyor sen şimdi neyi bekliyorsun keseyi mi?
Ay espri yaptın galibaPelocum ben de b 12 eksikliği var arkadaşlar öyle diyor sen şimdi neyi bekliyorsun keseyi mi?
Yok valla ciddiyim sen üçüncü kanı mı bekliyorsun keseyi mi?Ay espri yaptın galibabenim bugün aklım yerinde değil
Gerçekten mi ayyy yinede rabbim bilir tabi ama bi içime su serpildi. Allah razı olsun yaşadığını anlatıp bilgilendirdigin için.benim 2 denemem dede oldu ama böyle ilk zamanlarda böyle olmamsdi...Umarım iyiye işarettirBenim de transfer sonrası aynı belirtilerim oldu hep o yüzden hiç endişelenmeyin inşallah güzelce tutunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?