Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Belirtiniz yoksa belirti aramayın bence lekelenme galan iyi şeyler değil bunlar doktorların tercihi değil gönlünüzü ferah tutun belirtisiz birçok gebe var forumda. İnşallah pozitif haberlerle gelirsiniz
belirti olarak inan özgecim bende afalladım artık. arada bel sizlio, rahmime sanki bıçak saplanio vsvs bunlarda beni ürkütüyor

Canım bu çok önemli bir şey covid denilen bir illet var basımızda bence en iyisi doktoruna sor o daha iyi bilir
Covid atlattık canım kadım ayında tekrardan olur mu bilmiyorum inşaallah değildir duş iyi geldi biraz inşaallah sabaha tamamen silinsin bu rahatsızlık.

Benim de bugün 10. günümdü dün gece kanamam olmuş meğer yerleşme kanamasıymış 299 çıktı beta hcg
Hayırlı olsun sizin de sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
benim tek embriyo transferi bu değer çıktı
Sizin çift embriyo muydu?

Benim de transfer sonrası aynı belirtilerim oldu hep o yüzden hiç endişelenmeyin inşallah güzelce tutunur
Gerçekten mi ayyy yinede rabbim bilir tabi ama bi içime su serpildi. Allah razı olsun yaşadığını anlatıp bilgilendirdigin için.benim 2 denemem dede oldu ama böyle ilk zamanlarda böyle olmamsdi...Umarım iyiye işarettir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…