Deniz çok üzüldüm İnan bir dahaki transferde inşallahKan sonucum çıktı arkadaşlar 1.20 negatif hepinize çok teşekkür ederim.
Kaçıncı gündesiniz? hayırlısı olsun bebisine kavuşmak için denemeye devamKan sonucum çıktı arkadaşlar 1.20 negatif hepinize çok teşekkür ederim.
Kızlar merakla bekliyorum haberlerinizi inşallah Allah gönlünüze göre verir ikiz mi üçüz mü bilemem artıkEn az ikiz benceBenimde 16 Mart'ta kalp atışı. İns güzel haberleri alırızda biter artık tedaviler.
Çok sağol canımm hepimiz insKızlar merakla bekliyorum haberlerinizi inşallah Allah gönlünüze göre verir ikiz mi üçüz mü bilemem artık
Bugün transfer gününü saymazsak 12 .gün inşallah pes etmicem çok teşekkür ederim motel verdiğiniz sizce ikinci deneme için hemen mi yaptırmalı yoksa biraz dinlenmeli mi ?Kaçıncı gündesiniz? hayırlısı olsun bebisine kavuşmak için denemeye devamhiç moral bozmadan vücudun hamilelik sürecine kendini hazirlamisken pes etmek yok
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah pes etmicem denemeye devamDeniz çok üzüldüm İnan bir dahaki transferde inşallahÇok zor bir süreç Allah yardımcımız olsun
Hepimiz hemen hemen aynı duyguları yaşadık belki aynı belirtiler olmadı ama güzel düşünmeye devam ettik.sen bebisine pozitif enerji yolla elini gobusune koy dua et.insallah güzel haberler bekliyoruzGün geçtikçe umudum kırılıyor.herkes de olur mu bilmiyorum ama ,normal mi bunu da bilmiyorum .2.günümden bugüne ara da bele bıçak, cicikler sizlio, rahmime sağ ve sol arada bıçak la çiziyorlar gibi.boyle yaşayıp sonucu güzel olan var mı?bu durum braz ürkütüyor. 5.günümdeyim Nasispe.....
Valla benim de ikinci denemem 5. Denemesi olan var rabbim çok uzatmadan sağlıcakla ve kolaylıkla çocuk sahibi etsin inşallah biziTeşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah pes etmicem denemeye devam
Benim doktorum ikinci denem için 3 ay ara vermemi söylemişti 3 ay bekledim benBugün transfer gününü saymazsak 12 .gün inşallah pes etmicem çok teşekkür ederim motel verdiğiniz sizce ikinci deneme için hemen mi yaptırmalı yoksa biraz dinlenmeli mi ?
Amin teşekkür ederim sizinki deCanım benim hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyüsün
Doktorun daha iyi bilir ama 1 aylık dinlenme yeterli olacaktır .vücutta depolanan ilaçların etkisi geçmeden ilaçlara devam ederek tekrar denenmeli Allah'ın izniyle ikinci denemende bebisine kavuşursun dualarım seninle canım.Bugün transfer gününü saymazsak 12 .gün inşallah pes etmicem çok teşekkür ederim motel verdiğiniz sizce ikinci deneme için hemen mi yaptırmalı yoksa biraz dinlenmeli mi ?
Canım senin bebisin kan testinde çıkmıştı sonrasında olumsuzluklar yaşadın.bu arkadaş pozitif bir değer almadı rahimde bir anomali oluşmadı o sebebten hemen hamilelik sürecine devam edebilirBenim doktorum ikinci denem için 3 ay ara vermemi söylemişti 3 ay bekledim ben
Kesinlikle. Bak benim ikinci denemede tuttu. Birinden biri tutuyor. Şans ve deneme yanılma işi. Yaşınız genç rezervinin iyiyse beklenebilir. Donmuş transfer olduysa beklemeye gerek yokBugün transfer gününü saymazsak 12 .gün inşallah pes etmicem çok teşekkür ederim motel verdiğiniz sizce ikinci deneme için hemen mi yaptırmalı yoksa biraz dinlenmeli mi ?
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınValla benim de ikinci denemem 5. Denemesi olan var rabbim çok uzatmadan sağlıcakla ve kolaylıkla çocuk sahibi etsin inşallah bizi
Aaa öyle mi onu bilmiyordum benCanım senin bebisin kan testinde çıkmıştı sonrasında olumsuzluklar yaşadın.bu arkadaş pozitif bir değer almadı rahimde bir anomali oluşmadı o sebebten hemen hamilelik sürecine devam edebilir
Ah ne zor maddi manevi. AminnnValla benim de ikinci denemem 5. Denemesi olan var rabbim çok uzatmadan sağlıcakla ve kolaylıkla çocuk sahibi etsin inşallah bizi
Evet evet haklısınız 9 da ciksa derdi doktor, duysa beni cok kizardiBenimde 5. Gün embriyosuydu 8. Gün dayanamayıp evde idrar yaptım negatifi görünce çok umutsuz oldum.12. günde kanda pozitif çıktı yani demem o ki doktorlar 12. Gün diyorlarsa var bir bildikleri bence bekleyin az kalmış sabırlı ve inançlı olun nacizane tavsiyem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?