Onu hatırlamıyorum inanınKanda mı negatifi gördü Özge hanım
İnşallah canım hayırlı haberlerle inşallahBende biraz önce kan verdim kizlar dua edin inşallah hayırlısıyla tutunmuştur.
Hadi inşallah hayırlısıyla güzel haberler alalımBende biraz önce kan verdim kizlar dua edin inşallah hayırlısıyla tutunmuştur.
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruzBende biraz önce kan verdim kizlar dua edin inşallah hayırlısıyla tutunmuştur.
İnşallah canım inşallah güzel haberler veririmİnşallah güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah canımHadi inşallah hayırlısıyla güzel haberler alalım
Umarım dediğin gibi olur cnm.Benim pozitif kerim de aynen adet belirtileri yaşadım hep onun için belirtiler e takılma adet zamanı ile gebelik belirtileri nerdeyse aynı negatif düşünmeyin kendinizi hamile gibi düşünün stres yaşamayın bence inşallah tutunmuştur
Embriyo sayısına takılma canım yeterki kaliteli olsun sen rahim kalınlığı için verilen hormon ilaçlarını düzenli kullan inşallah güzel haberlerini bekliyoruzTeşekkürler, inşallah. 5. Gün embriyosu 1 adet kondu. Embriyo biyopsisinden 1 adet çıktı. Yaşımdan dolayı oluyomuş.
Maşallah güzel katlaniyor canım bol bol su içmeye devam etBenim de bugün 10. günümdü dün gece kanamam olmuş meğer yerleşme kanamasıymış299 çıktı beta hcg
Hayırlı olsun sizin de sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
benim tek embriyo transferi bu değer çıktı
Sizin çift embriyo muydu?
19 Şubat'ta benim transfer17 şubat transfer günüm.
Canım benim 12.gun 1446 14.gun 3016 çıktı. Senin katlanma çok ikiz olabilir mi acaba19 şubatta dondurulmuş 5.gün çift embriyo transfer edildi 1 martta 803dü 3 martta da bugün 3438
Canım benim 12.gun 1446 14.gun 3016 çıktı. Senin katlanma çok ikiz olabilir mi acabaBana çift transfer etmişlerdi ama doktor şuan tek mi ciftmi bilemeyiz dedi.
En az ikiz bencevalla canım ikiz mi üçüz mü bende bilmiyorum 18 marta gün verdiler meraktan çatlıyorum. Benimde çift transferdi
Benim hemşirede ikiz dedi ama bilmiyorum keseyi kalp atışı duymadan rahat edemiycem çokta geçe verdiler tarihiEn az ikiz benceBenimde 16 Mart'ta kalp atışı. İns güzel haberleri alırızda biter artık tedaviler.
Benimde 5. Gün embriyosuydu 8. Gün dayanamayıp evde idrar yaptım negatifi görünce çok umutsuz oldum.12. günde kanda pozitif çıktı yani demem o ki doktorlar 12. Gün diyorlarsa var bir bildikleri bence bekleyin az kalmış sabırlı ve inançlı olun nacizane tavsiyemkızlar bisi sorucam. Benim embriyo 5.gunde transfer oldu, bugun 8. Gunum yarin kan versem erken mi olur?
Aslında kese bakabilirler 1500 de gorunuyormus. Bakmıyorlar ileri tarih veriyorlar nedenseBenim hemşirede ikiz dedi ama bilmiyorum keseyi kalp atışı duymadan rahat edemiycem çokta geçe verdiler tarihi
Canım benim hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyüsünMerhaba kızlar keseyi gördüm haftaya kalp atışı randevusu verdiler cuma günü.Tek kese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?