Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Teşekkürler, inşallah. 5. Gün embriyosu 1 adet kondu. Embriyo biyopsisinden 1 adet çıktı. Yaşımdan dolayı oluyomuş.
Embriyo sayısına takılma canım yeterki kaliteli olsun sen rahim kalınlığı için verilen hormon ilaçlarını düzenli kullan inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Maşallah güzel katlaniyor canım bol bol su içmeye devam et

19 şubatta dondurulmuş 5.gün çift embriyo transfer edildi 1 martta 803dü 3 martta da bugün 3438
Canım benim 12.gun 1446 14.gun 3016 çıktı. Senin katlanma çok ikiz olabilir mi acaba Bana çift transfer etmişlerdi ama doktor şuan tek mi ciftmi bilemeyiz dedi.

kızlar bisi sorucam. Benim embriyo 5.gunde transfer oldu, bugun 8. Gunum yarin kan versem erken mi olur?
Benimde 5. Gün embriyosuydu 8. Gün dayanamayıp evde idrar yaptım negatifi görünce çok umutsuz oldum.12. günde kanda pozitif çıktı yani demem o ki doktorlar 12. Gün diyorlarsa var bir bildikleri bence bekleyin az kalmış sabırlı ve inançlı olun nacizane tavsiyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…