Inş Bnde böyle guzel sonuçlar alırım. Daha ben basindayim ama .5.gün olduk...benim de cift 3.gün embriyosu 1.kalite.bakalim.ne olacak.Benim de bugün 10. günümdü dün gece kanamam olmuş meğer yerleşme kanamasıymış299 çıktı beta hcg
Hayırlı olsun sizin de sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
benim tek embriyo transferi bu değer çıktı
Sizin çift embriyo muydu?
Selamlar hayırlısı olsun burdaki arkadaşların çoğunluğu pozitifi gördü umarım sizede uğur getiririz pozitifi görürsünüzSelamlar, seneler sonra kadınlar kulübünde olmak çok değişik bir duygu. En yaşlınızım muhtemelen. 14 sene önce üye olmuşum, hep okur tecrübelerden faydalanırdım. Seneler sonra tüp bebel konusu olunca karşıma tekrar çıktı kulüp. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Bende 24 şubatta transfer oldum . yaşım 44 ve ilk denemem. 8 mart ta tahlile gideceğim ve gerçekten zaman geçmiyor. Yalnız olmadığımı bilmek epey rahatlattı. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız.(aminn)
İnşallah çok teşekkürlerSelamlar hayırlısı olsun burdaki arkadaşların çoğunluğu pozitifi gördü umarım sizede uğur getiririz pozitifi görürsünüz
Canım hoşgeldin aramıza yaşlı demiyelim lütfen olgun bayanlarınSelamlar, seneler sonra kadınlar kulübünde olmak çok değişik bir duygu. En yaşlınızım muhtemelen. 14 sene önce üye olmuşum, hep okur tecrübelerden faydalanırdım. Seneler sonra tüp bebel konusu olunca karşıma tekrar çıktı kulüp. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Bende 24 şubatta transfer oldum . yaşım 44 ve ilk denemem. 8 mart ta tahlile gideceğim ve gerçekten zaman geçmiyor. Yalnız olmadığımı bilmek epey rahatlattı. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız.(aminn)
Transferiniz hayırlı olsun embriyolara kafanı takma rabbim yeterki ol desin güzel düşün canımbiliyorsun benim 3.gün embriyosu 1.kalite 8 hücreli. Sence iyimi?
Çok güzel söylemişsin belirti ariycaz diye psikolojimizi bozuyoruz halbuki biraz sabredip akışına bırakıp hep iyiyi güzeli düşünmeliyiz.Sevgili anne adayları, ben gebe kalmadan önce forumdaki belirtileri çok okuyordum. Dikkatimi çeken tek belirti her an bastırabilen uykuydu. Ama bunun dışında yazılan çoğu belirtiyi beklenen adet tarihimden iki üç hafta sonra yaşadım. Hatta şu meşhur yerleşme kanamasını bile yaşamadım. "Acaba tutmadı mı? diye üzülmüştüm bile. 5 liralık bir test ile adetten iki gün önce öğrenmiştim tekrarlayarak. Umarım bekleyen ve isteyen tüm anne adayları güzel haberlerini alır. Dualarım sizlerle.❤
Çok geçmiş olsun canım inşallah kötü bir şey yoktur endişe etme.Rabbim yeterki ol desin bebislerin sıkı sıkı tutunsunlar sana dualarım seninle.simdiden transferin hayırlı olsunArkadaşlar iyi akşamlaryarın transferim var ama çok sıkıntılıyım. Çünkü boğazım ağrıyor ve çok halsizim soğuk algınlığı gibi heryerim ağrıyor. Dün gece çok terlemişim sıcak olmuş . 2 gün üst üste soğuk kefir içtim o da yapmış olabilir belki ama çok tedirginim bu boğaz ağrısı ve kırgınlık transferi embriyo tutunmasını etkiler mi acaba başına böyle bir şey gelen var mı
Şakacı seniDördüz olunca artık kaybedersiniz beni huni takar gezerim
Canım senin transfer tarihin hangi gündü?sanki benden sonra diye hatırlıyorum yanılıyor da olabilirim17 mart kese kalp dediler bana. Randevu ücreti aralıkta 172 di. Şimdi 192 oldu. Gayet uygun.
İyi dileklerin için çok teşekkürler güzel anneAh hem de nasıl bozmuştum psikolojimi "çoğu belirti yok işte, tutmadı..." diye... :)
Çok teşekkür ederim sevgili kardelen. ☘ Allah size de nasip etsin inşallah, güzel haberinizi almak dileğiyle ❤
17 şubat transfer günüm.Canım senin transfer tarihin hangi gündü?sanki benden sonra diye hatırlıyorum yanılıyor da olabilirim
Çok doğru söylüyorsunuz bence uzunca bir süre hissedilen belirtiler hep psikolojik zatenSevgili anne adayları, ben gebe kalmadan önce forumdaki belirtileri çok okuyordum. Dikkatimi çeken tek belirti her an bastırabilen uykuydu. Ama bunun dışında yazılan çoğu belirtiyi beklenen adet tarihimden iki üç hafta sonra yaşadım. Hatta şu meşhur yerleşme kanamasını bile yaşamadım. "Acaba tutmadı mı? diye üzülmüştüm bile. 5 liralık bir test ile adetten iki gün önce öğrenmiştim tekrarlayarak. Umarım bekleyen ve isteyen tüm anne adayları güzel haberlerini alır. Dualarım sizlerle.❤
Ben 2. Kanı yaptırıcam yarın canım ilki 299 çıktı yarın da inşallah güzelce artmıştırYok valla ciddiyim sen üçüncü kanı mı bekliyorsun keseyi mi?
Hoşgeldiniz aramızaSelamlar, seneler sonra kadınlar kulübünde olmak çok değişik bir duygu. En yaşlınızım muhtemelen. 14 sene önce üye olmuşum, hep okur tecrübelerden faydalanırdım. Seneler sonra tüp bebel konusu olunca karşıma tekrar çıktı kulüp. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Bende 24 şubatta transfer oldum . yaşım 44 ve ilk denemem. 8 mart ta tahlile gideceğim ve gerçekten zaman geçmiyor. Yalnız olmadığımı bilmek epey rahatlattı. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız.(aminn)
Stres yapmamaya çalış hakkında hayırlısı neyse o olacak sonunda biz elimizden geleni yapıyoruzInş Bnde böyle guzel sonuçlar alırım. Daha ben basindayim ama .5.gün olduk...benim de cift 3.gün embriyosu 1.kalite.bakalim.ne olacak.
Çok teşekkürlerHoşgeldiniz aramıza
Bu grup gerçekten hepimize uğurlu geldi inşallah sizin de sağlıkla tutunur beraber bekleriz
Zaman zor geçiyor evet haklısınız ama biz zamanı beklerken birbirimize destek olmak için burdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?