Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Inş Bnde böyle guzel sonuçlar alırım. Daha ben basindayim ama .5.gün olduk...benim de cift 3.gün embriyosu 1.kalite.bakalim.ne olacak.

Selamlar, seneler sonra kadınlar kulübünde olmak çok değişik bir duygu. En yaşlınızım muhtemelen. 14 sene önce üye olmuşum, hep okur tecrübelerden faydalanırdım. Seneler sonra tüp bebel konusu olunca karşıma tekrar çıktı kulüp. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Bende 24 şubatta transfer oldum . yaşım 44 ve ilk denemem. 8 mart ta tahlile gideceğim ve gerçekten zaman geçmiyor. Yalnız olmadığımı bilmek epey rahatlattı. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız.(aminn)

Selamlar hayırlısı olsun burdaki arkadaşların çoğunluğu pozitifi gördü umarım sizede uğur getiririz pozitifi görürsünüz

Canım hoşgeldin aramıza yaşlı demiyelim lütfen olgun bayanların bugün transferden sonra 8.gunun kaçıncı gün embriyoları koydular ? insallah bizim ugurumuz size de bulaşır

Sevgili anne adayları, ben gebe kalmadan önce forumdaki belirtileri çok okuyordum. Dikkatimi çeken tek belirti her an bastırabilen uykuydu. Ama bunun dışında yazılan çoğu belirtiyi beklenen adet tarihimden iki üç hafta sonra yaşadım. Hatta şu meşhur yerleşme kanamasını bile yaşamadım. "Acaba tutmadı mı? diye üzülmüştüm bile. 5 liralık bir test ile adetten iki gün önce öğrenmiştim tekrarlayarak. Umarım bekleyen ve isteyen tüm anne adayları güzel haberlerini alır. Dualarım sizlerle.❤

Çok güzel söylemişsin belirti ariycaz diye psikolojimizi bozuyoruz halbuki biraz sabredip akışına bırakıp hep iyiyi güzeli düşünmeliyiz.seninde hamileliğin sağlıklı sıhhatli geçsin rabbim vaktinde kucağına almak nasip etsin inşallah

Çok geçmiş olsun canım inşallah kötü bir şey yoktur endişe etme.Rabbim yeterki ol desin bebislerin sıkı sıkı tutunsunlar sana dualarım seninle.simdiden transferin hayırlı olsun

Ah hem de nasıl bozmuştum psikolojimi "çoğu belirti yok işte, tutmadı..." diye... :)
Çok teşekkür ederim sevgili kardelen. ☘ Allah size de nasip etsin inşallah, güzel haberinizi almak dileğiyle ❤

Ah hem de nasıl bozmuştum psikolojimi "çoğu belirti yok işte, tutmadı..." diye... :)
Çok teşekkür ederim sevgili kardelen. ☘ Allah size de nasip etsin inşallah, güzel haberinizi almak dileğiyle ❤
İyi dileklerin için çok teşekkürler güzel anne benim çok şükür bir evladım var şimdi ona bir kardeş gelecek inşallah .kese ve kalp atışınida duyduğum an dünyalar benim olacakRabbim evlat hasretiyle yanıp tutusanlarin kucaklarıni boş bırakmasın hep dualrimdasiniz

Çok doğru söylüyorsunuz bence uzunca bir süre hissedilen belirtiler hep psikolojik zaten

Hoşgeldiniz aramıza
Bu grup gerçekten hepimize uğurlu geldi inşallah sizin de sağlıkla tutunur beraber bekleriz
Zaman zor geçiyor evet haklısınız ama biz zamanı beklerken birbirimize destek olmak için burdayız

Ço
Inş Bnde böyle guzel sonuçlar alırım. Daha ben basindayim ama .5.gün olduk...benim de cift 3.gün embriyosu 1.kalite.bakalim.ne olacak.
Stres yapmamaya çalış hakkında hayırlısı neyse o olacak sonunda biz elimizden geleni yapıyoruz Üzülmen sonucu değiştirmiyor beklemek zor evet ama sana iyi hissettirecek şeyler yap sürekli bu konuyu düşünmemeye çalış moral de çok çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…