Ben hatırlayamadımHayır hatırladığım kadarıyla test gününden önce evde idrar testi yapıp negatif görmüştü sonra test günü kanda pozitif
Canım bence abartıyorsun belirtileri olanlarda ilaçlardan dolayı oluyor herkesin bünyesi başka bence biraz sabırlı ol ve testi gününü bekle lütfenSelam kızlar sorduğum sorulara bana sabrla geri dönüş sağladığınız için çok teşekkür ederim hepinize.ama kimse benim gibi belirtiler yaşamamış demek tutmadı,tutunamadılar...kafam okadar karıştı ki;kendimi çok kötü hissediyorum .keşke bel ve cicik ağrısı olmasaymış belki bi umut olurdu
Allah razı olsun zencefl bal limon karışımıyla baya hafifledi boğazım bugün transferim gerçekleşti klinikte istirahat ediyorum inşaallah kucağımıza alacağımız sağlıklı bebeklerimiz olur.Çok geçmiş olsun canım inşallah kötü bir şey yoktur endişe etme.Rabbim yeterki ol desin bebislerin sıkı sıkı tutunsunlar sana dualarım seninle.simdiden transferin hayırlı olsun
Biliyorum özgecim şuan bana benim iiyiliğim için kızmış olabilirsin sana asla kızmıyorum.ama burda kim dediyse tutanlar hepsi hiç belirti yaşamamış ama Bnde maşallah belirtinin danisgasi....Canım bence abartıyorsun belirtileri olanlarda ilaçlardan dolayı oluyor herkesin bünyesi başka bence biraz sabırlı ol ve testi gününü bekle lütfen
Canım kafana takma bende yaşadım bel ağrısının en fazlasını göğüslerim de inanılmaz ağrıdı ama tuttu seninde tutar inşallah bu kadar evham yapma evrene pozitif enerjini yolla canım benimBiliyorum özgecim şuan bana benim iiyiliğim için kızmış olabilirsin sana asla kızmıyorum.ama burda kim dediyse tutanlar hepsi hiç belirti yaşamamış ama Bnde maşallah belirtinin danisgasi....
Denizcim hayırlısı olsun asla pes etmek yokBugün transfer gününü saymazsak 12 .gün inşallah pes etmicem çok teşekkür ederim motel verdiğiniz sizce ikinci deneme için hemen mi yaptırmalı yoksa biraz dinlenmeli mi ?
Benim de ikinci de pozitif çok şükürKesinlikle. Bak benim ikinci denemede tuttu. Birinden biri tutuyor. Şans ve deneme yanılma işi. Yaşınız genç rezervinin iyiyse beklenebilir. Donmuş transfer olduysa beklemeye gerek yok
Benim daha 10. Gün testimdiMaşallah güzel katlaniyor canım bol bol su içmeye devam et
Hayırlı olsunAllah razı olsun zencefl bal limon karışımıyla baya hafifledi boğazım bugün transferim gerçekleşti klinikte istirahat ediyorum inşaallah kucağımıza alacağımız sağlıklı bebeklerimiz olur.
Ne güzel.Allah kucağınıza almayı nasip etsinBenim de ikinci de pozitif çok şükür
Dondurulmuş embriyolarım var ama benim doktorum 1 ay dinlendirme istedi
Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahÇok şükür pozitif 299 çıktı değerim kızlar çok heyecanlıyım inşallah sağlıkla devam ederbu grup uğurlu geldi
Allah herkese nasip eder inşallah
Cnm nur gerçekten mi?nasıl rahatladım,Nasıl umutlarım birden yeşerdi anlatamam sana.....Canım kafana takma bende yaşadım bel ağrısının en fazlasını göğüslerim de inanılmaz ağrıdı ama tuttu seninde tutar inşallah bu kadar evham yapma evrene pozitif enerjini yolla canım benim
Yok canım Estağfirullah kızmaya hakkım yok sadece üzüldüm niye böyle yapıyorsun kendini strese sokıyorsun zorlaBiliyorum özgecim şuan bana benim iiyiliğim için kızmış olabilirsin sana asla kızmıyorum.ama burda kim dediyse tutanlar hepsi hiç belirti yaşamamış ama Bnde maşallah belirtinin danisgasi....
Canım belirti olup olmamasının tutmaya ilgisi yok gerçekten. Bı arkadaşın karnı çok ağrıdı, beli ağrıdı tuttu. Benimde sadece uyku vardı göğüslerdede bişey yoktu tuttu. İlk denememde ise ağrım coktu ama kimyasal oldu. Yani tutarsız ağrısı olanda olmayanda tutuyor. O karin ağrısı genelde adet yakınken transfer oluyorsa oluyorCnm nur gerçekten mi?nasıl rahatladım,Nasıl umutlarım birden yeşerdi anlatamam sana.....
Canım bahsettiğin belirtilerin hepsi bende de vardı. Çok şükür ben pozitifi gördüm. İnşallah senin de mucizelerinin habercisi olur bunlar. Güzel haberler almak dileğiyleGün geçtikçe umudum kırılıyor.herkes de olur mu bilmiyorum ama ,normal mi bunu da bilmiyorum .2.günümden bugüne ara da bele bıçak, cicikler sizlio, rahmime sağ ve sol arada bıçak la çiziyorlar gibi.boyle yaşayıp sonucu güzel olan var mı?bu durum braz ürkütüyor. 5.günümdeyim Nasispe.....
Allah gönlüne ferahlık versin, vakti zamanı gelince hayırlısıyla nasip etsin inşallahKan sonucum çıktı arkadaşlar 1.20 negatif hepinize çok teşekkür ederim.
Benimde çağırdı tekrardan gidip bir görüşürüm ne diyecek bakalim inşallah ikincide tutar.Benim doktorum ikinci denem için 3 ay ara vermemi söylemişti 3 ay bekledim ben
İnşallah canım çağırdı tekrar doktorum bakalım ne diyecek çok teşekkür ederimDoktorun daha iyi bilir ama 1 aylık dinlenme yeterli olacaktır .vücutta depolanan ilaçların etkisi geçmeden ilaçlara devam ederek tekrar denenmeli Allah'ın izniyle ikinci denemende bebisine kavuşursun dualarım seninle canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?