Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
Allahım ne güzel haberler b
Canım bahsettiğin belirtilerin hepsi bende de vardı. Çok şükür ben pozitifi gördüm. İnşallah senin de mucizelerinin habercisi olur bunlar. Güzel haberler almak dileğiyle
Hayrli olsun cnm benim.saglikla kucağına al inş. Embriyolar nasıldı cnm?

Hiçbir belirti yaşamadan tutan da var, işk günden hamile gibi belirti verip tutmayan da. Herkesinki birbirinden ayrı. Lütfen kıyaslayıp kendini ve vücudunu strese sokma. Biraz daha sabret, inşallah bebeğin seninledir

Kesinlikle. Bak benim ikinci denemede tuttu. Birinden biri tutuyor. Şans ve deneme yanılma işi. Yaşınız genç rezervinin iyiyse beklenebilir. Donmuş transfer olduysa beklemeye gerek yok
Yaşım 32 canım amh da biraz düşük ama yumurta kaliten iyi demişti doktorum. Dondurulmuş transfer yok malaesef 2 tane 5.gune gidebilen olmuştu ikiside transfer edilmişti. Bakalım inşallah benimde ikincide tutar.

Yok canım Estağfirullah kızmaya hakkım yok sadece üzüldüm niye böyle yapıyorsun kendini strese sokıyorsun zorla
ne bilim;sanki böyle belirti olunca adet olacakmış gibi ağrı hissettriyor bu beni endişe ettrdi ama yazılanlar yaşayanlar sagolsunlar sende çok sağol ....yazılanlari görünce kalbim ferahladi

çoğu yorumunuzu okudum cok heyacanlı ve karamsarsınız haklısınız da aslında hepimiz öyleyiz sanırım aynı ağrılar bende de var cnm merak etme ,normal bir dünya ilaç alıyoruz belki tutunma ağrılarıda olabilir o yüzden sakinn ol lütfen

Yaşım 32 canım amh da biraz düşük ama yumurta kaliten iyi demişti doktorum. Dondurulmuş transfer yok malaesef 2 tane 5.gune gidebilen olmuştu ikiside transfer edilmişti. Bakalım inşallah benimde ikincide tutar.
Benimde iki tane gidiyordu 5.gune. İlkinde aynı şekilde çift transferdi kimyasaldi oldu. ikincide de 2 tane oldu. Yedegim kalmıyordu. Benim doktor bekletmiyordu. Yaşın iyi. Beklemekte yıpratıcı biran önce olsun bitsin aslında. Donmusta rahim dinlendirme oluyorya ilaç etkileri geçmiş olur o yüzden dedim canim

Umarım güzel haberler alırsınız, girdiğiniz yol şimdiden hayırlı olsun :)

Kendinize zorla dram yaşatıyorsunuz. Gün gün oram ağrıdı buram sızladı diyerek ne çok strese girdiğinizin farkında mısınız?
Bende kasık ağrıları, bel ağrıları oldu. Onun dışında akıntım hiç olmadı neredeyse, lekelenme de olmadı bu sefer. Ama herkeste belirtiler farklı, ağrılar ilaçların yan etkisi çoğunlukla. Adet tarihi geçmeden belirti olmuyor zaten. Azıcık sabır, az stres

heyecanlıyim hemde çok arzucum. Kasık ağrısı yok.belde arada bi bakiom cicik ağrısı da yok tuhaf

Benim transfer günüm 25subat kızlar. Çok heyecanlıyım inşallah Rabbim kalbimize göre verir. 9mart test günüm Kese için çok ileri tarihe mi veriyorlar acaba kalp atışı ile kese arasında da gün var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…