Allahım ne güzel haberler bHayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
Hayrli olsun cnm benim.saglikla kucağına al inş. Embriyolar nasıldı cnm?Canım bahsettiğin belirtilerin hepsi bende de vardı. Çok şükür ben pozitifi gördüm. İnşallah senin de mucizelerinin habercisi olur bunlar. Güzel haberler almak dileğiyle
Hiçbir belirti yaşamadan tutan da var, işk günden hamile gibi belirti verip tutmayan da. Herkesinki birbirinden ayrı. Lütfen kıyaslayıp kendini ve vücudunu strese sokma. Biraz daha sabret, inşallah bebeğin seninledirSelam kızlar sorduğum sorulara bana sabrla geri dönüş sağladığınız için çok teşekkür ederim hepinize.ama kimse benim gibi belirtiler yaşamamış demek tutmadı,tutunamadılar...kafam okadar karıştı ki;kendimi çok kötü hissediyorum .keşke bel ve cicik ağrısı olmasaymış belki bi umut olurdu
Yaşım 32 canım amh da biraz düşük ama yumurta kaliten iyi demişti doktorum. Dondurulmuş transfer yok malaesef 2 tane 5.gune gidebilen olmuştu ikiside transfer edilmişti. Bakalım inşallah benimde ikincide tutar.Kesinlikle. Bak benim ikinci denemede tuttu. Birinden biri tutuyor. Şans ve deneme yanılma işi. Yaşınız genç rezervinin iyiyse beklenebilir. Donmuş transfer olduysa beklemeye gerek yok
Teşekkür ederim. 5. Gün dondurulmuş embriyoAllahım ne güzel haberler b
Hayrli olsun cnm benim.saglikla kucağına al inş. Embriyolar nasıldı cnm?
İnşallah canım bana moral oluyorsun çok teşekkür ederimDenizcim hayırlısı olsun asla pes etmek yokbenim de ilk denememde tutmamıştı doktor 1 ay ara verip öyle 2. transferi yaptı ve çok şükür pozitif Sen de moralini bozmadan sabırla kavuşacaksın inşallah
Cnmsnnnnnn ..Inş bnmledrler inş kuzumHiçbir belirti yaşamadan tutan da var, işk günden hamile gibi belirti verip tutmayan da. Herkesinki birbirinden ayrı. Lütfen kıyaslayıp kendini ve vücudunu strese sokma. Biraz daha sabret, inşallah bebeğin seninledir
ne bilim;sanki böyle belirti olunca adet olacakmış gibi ağrı hissettriyor bu beni endişe ettrdi ama yazılanlar yaşayanlar sagolsunlar sende çok sağol ....yazılanlari görünce kalbim ferahladiYok canım Estağfirullah kızmaya hakkım yok sadece üzüldüm niye böyle yapıyorsun kendini strese sokıyorsun zorla
İkisi beraber olsun diye işte ama ben kadın doğumcuya gidip baktırsam mı diyorumAslında kese bakabilirler 1500 de gorunuyormus. Bakmıyorlar ileri tarih veriyorlar nedense
çoğu yorumunuzu okudum cok heyacanlı ve karamsarsınız haklısınız da aslında hepimiz öyleyiz sanırım aynı ağrılar bende de var cnm merak etme ,normal bir dünya ilaç alıyoruz belki tutunma ağrılarıda olabilir o yüzden sakinn ol lütfenGün geçtikçe umudum kırılıyor.herkes de olur mu bilmiyorum ama ,normal mi bunu da bilmiyorum .2.günümden bugüne ara da bele bıçak, cicikler sizlio, rahmime sağ ve sol arada bıçak la çiziyorlar gibi.boyle yaşayıp sonucu güzel olan var mı?bu durum braz ürkütüyor. 5.günümdeyim Nasispe.....
Benimde iki tane gidiyordu 5.gune. İlkinde aynı şekilde çift transferdi kimyasaldi oldu. ikincide de 2 tane oldu. Yedegim kalmıyordu. Benim doktor bekletmiyordu. Yaşın iyi. Beklemekte yıpratıcı biran önce olsun bitsin aslında. Donmusta rahim dinlendirme oluyorya ilaç etkileri geçmiş olur o yüzden dedim canimYaşım 32 canım amh da biraz düşük ama yumurta kaliten iyi demişti doktorum. Dondurulmuş transfer yok malaesef 2 tane 5.gune gidebilen olmuştu ikiside transfer edilmişti. Bakalım inşallah benimde ikincide tutar.
İnşallah canım hiç bozma moralini burda ikincide tutan çok kişi var inşallah senin de tutarBenimde çağırdı tekrardan gidip bir görüşürüm ne diyecek bakalim inşallah ikincide tutar.
Umarım güzel haberler alırsınız, girdiğiniz yol şimdiden hayırlı olsun :)Selamlar, seneler sonra kadınlar kulübünde olmak çok değişik bir duygu. En yaşlınızım muhtemelen. 14 sene önce üye olmuşum, hep okur tecrübelerden faydalanırdım. Seneler sonra tüp bebel konusu olunca karşıma tekrar çıktı kulüp. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah. Bende 24 şubatta transfer oldum . yaşım 44 ve ilk denemem. 8 mart ta tahlile gideceğim ve gerçekten zaman geçmiyor. Yalnız olmadığımı bilmek epey rahatlattı. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız.(aminn)
Kendinize zorla dram yaşatıyorsunuz. Gün gün oram ağrıdı buram sızladı diyerek ne çok strese girdiğinizin farkında mısınız?Selam kızlar sorduğum sorulara bana sabrla geri dönüş sağladığınız için çok teşekkür ederim hepinize.ama kimse benim gibi belirtiler yaşamamış demek tutmadı,tutunamadılar...kafam okadar karıştı ki;kendimi çok kötü hissediyorum .keşke bel ve cicik ağrısı olmasaymış belki bi umut olurdu
Bence kalp ve keseyi birlikte görmek daha iyi, keseyi görünce iş bitmiyor çünküİkisi beraber olsun diye işte ama ben kadın doğumcuya gidip baktırsam mı diyorum
heyecanlıyim hemde çokçoğu yorumunuzu okudum cok heyacanlı ve karamsarsınız haklısınız da aslında hepimiz öyleyiz sanırım aynı ağrılar bende de var cnm merak etme ,normal bir dünya ilaç alıyoruz belki tutunma ağrılarıda olabilir o yüzden sakinn ol lütfen
herkeste aynı agrılar olacak diye bir durum yok canım,merak etme bizde heyecan bitmez test sonucu çıkar sonra yok nasıl ilerliycek dış gebelik olurmu diye korkular başlarheyecanlıyim hemde çokarzucum. Kasık ağrısı yok.belde arada bi bakiom cicik ağrısı da yok tuhaf
Amin hepimize hayırlısıyla inşallahNe güzel.Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?