Ne demek denizcim zaten burda amacımız birbirimize destek olmak değil mi?İnşallah canım bana moral oluyorsun çok teşekkür ederim
Hayırlı olsun,inşallah güzel haberler alırsınızBenim transfer günüm 25subat kızlar. Çok heyecanlıyım inşallah Rabbim kalbimize göre verir. 9mart test günümKese için çok ileri tarihe mi veriyorlar acaba kalp atışı ile kese arasında da gün var mi
Benim transfer günüm 25subat kızlar. Çok heyecanlıyım inşallah Rabbim kalbimize göre verir. 9mart test günümKese için çok ileri tarihe mi veriyorlar acaba kalp atışı ile kese arasında da gün var mi
Teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun inşallahHayırlı olsun,inşallah güzel haberler alırsınızbana iki hafta sonraya randevu verdiler kese için, kalp atışı duyulur mu bilemiyorum.
Kendi yaşadığınız yerde kontrolü yaptırıp, sonuçları tüp bebek merkezinizle de paylaşabilirsiniz ama anne eviymiş yabancı yer değilTeşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun inşallahbayagi ileri tarihmiş il dışında yaptırıyorum ben kendi annemde kalıyorum ama bir aydır evimden ayriyim mecbur beklicez galiba
Kendi yaşadığınız yerde kontrolü yaptırıp, sonuçları tüp bebek merkezinizle de paylaşabilirsiniz ama anne eviymiş yabancı yer değilbence tadını çıkarıp bol bol dinlenin
Bebisin gobusune yerleşmiş hadi bakalım bugünden itibaren güzel düşünüyoruz .Belirti aramadan pozitif bakıyoruz birlikte bekliyoruz inşallah hayırlısıyla tutunsunlarBiliyorum özgecim şuan bana benim iiyiliğim için kızmış olabilirsin sana asla kızmıyorum.ama burda kim dediyse tutanlar hepsi hiç belirti yaşamamış ama Bnde maşallah belirtinin danisgasi....
Benimde 13 .günüm canımBenim daha 10. Gün testimdi
Yarın 2. ye gidicem inşallah güzel artar
su içiyorum bol bol zaten sık sık tuvalete çıkıyoruz ama yapıcak bişey yok herşey sağlıklı bebekler için inşallah
Senin kese görüldü mü ne zamandı?
Evet ama içerde kaç tane var onu bilmiyorum ve merak ediyorumBence kalp ve keseyi birlikte görmek daha iyi, keseyi görünce iş bitmiyor çünkü
Ben varım 5. Gün embriyosu 8. Gün negatif 12. Gün pozitif ama bence test gününüzü bekleyinKızlar 5 .gun embriyosuna transfer günüyle beraber 7.günde test yapip negatif çıkıp sonradan pozitif gören varmı.yarin test yapmayı düşünüyorum da)
Yaa evet çok yakınlarBenimde 13 .günüm canımben 8.gunde hamislik öğrendim 10.gunde 2.test yaptim bekliyorum 10 martta kese günü inşallah. Birbirimize dua etmeye devam aramızda fazla gün sayısı yok
Zaten transfer gününü saymiyoruz canımKızlar 5 .gun embriyosuna transfer günüyle beraber 7.günde test yapip negatif çıkıp sonradan pozitif gören varmı.yarin test yapmayı düşünüyorum da)
Transferin hayırlı olsun test derken kan testimi idrar testimi yaptinizKızlar 5 .gun embriyosuna transfer günüyle beraber 7.günde test yapip negatif çıkıp sonradan pozitif gören varmı.yarin test yapmayı düşünüyorum da)
çoğu yorumunuzu okudum cok heyacanlı ve karamsarsınız haklısınız da aslında hepimiz öyleyiz sanırım aynı ağrılar bende de var cnm merak etme ,normal bir dünya ilaç alıyoruz belki tutunma ağrılarıda olabilir o yüzden sakinn ol lütfen
İnşallah canımYaa evet çok yakınlarinşallah sağlıkla hamilelik haftalarımızı da beraber sayarız yarın sonucu da yazarım burdan inşallah
Idrar testi yapicam negatif çıkarsa uzmiyim kendimi sonradan pozitif oluyirsa:))Transferin hayırlı olsun test derken kan testimi idrar testimi yaptiniz
Hımm tm cnm 6 .gun oluyor 5.gun embriyosuna yarınZaten transfer gününü saymiyoruz canım
Idrarda mi cnmBen varım 5. Gün embriyosu 8. Gün negatif 12. Gün pozitif ama bence test gününüzü bekleyin
SElamm kizlar özgeee anne adayimizBence erken test gününüzü bekleyin
Bence yapma doktorlarda idrar testini çok önermiyor çünkü önce kana sonra idrara geçiyor HCG hormonu canın sıkılır bence sabret test gününe kadar canım benimHımm tm cnm 6 .gun oluyor 5.gun embriyosuna yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?