Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Benim transfer günüm 25subat kızlar. Çok heyecanlıyım inşallah Rabbim kalbimize göre verir. 9mart test günüm Kese için çok ileri tarihe mi veriyorlar acaba kalp atışı ile kese arasında da gün var mi
Hayırlı olsun,inşallah güzel haberler alırsınız bana iki hafta sonraya randevu verdiler kese için, kalp atışı duyulur mu bilemiyorum.

Benim transfer günüm 25subat kızlar. Çok heyecanlıyım inşallah Rabbim kalbimize göre verir. 9mart test günüm Kese için çok ileri tarihe mi veriyorlar acaba kalp atışı ile kese arasında da gün var mi

Hayırlı olsun,inşallah güzel haberler alırsınız bana iki hafta sonraya randevu verdiler kese için, kalp atışı duyulur mu bilemiyorum.
Teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun inşallah bayagi ileri tarihmiş il dışında yaptırıyorum ben kendi annemde kalıyorum ama bir aydır evimden ayriyim mecbur beklicez galiba

Teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olsun inşallah bayagi ileri tarihmiş il dışında yaptırıyorum ben kendi annemde kalıyorum ama bir aydır evimden ayriyim mecbur beklicez galiba
Kendi yaşadığınız yerde kontrolü yaptırıp, sonuçları tüp bebek merkezinizle de paylaşabilirsiniz ama anne eviymiş yabancı yer değil bence tadını çıkarıp bol bol dinlenin

Kendi yaşadığınız yerde kontrolü yaptırıp, sonuçları tüp bebek merkezinizle de paylaşabilirsiniz ama anne eviymiş yabancı yer değil bence tadını çıkarıp bol bol dinlenin
Aynen valla bütün yılın yorgunluğunu attım anne evi başka sanırım artık hazırım tempoya olursa tabi inşallah amin

Biliyorum özgecim şuan bana benim iiyiliğim için kızmış olabilirsin sana asla kızmıyorum.ama burda kim dediyse tutanlar hepsi hiç belirti yaşamamış ama Bnde maşallah belirtinin danisgasi....
Bebisin gobusune yerleşmiş hadi bakalım bugünden itibaren güzel düşünüyoruz .Belirti aramadan pozitif bakıyoruz birlikte bekliyoruz inşallah hayırlısıyla tutunsunlar

Benimde 13 .günüm canım ben 8.gunde hamislik öğrendim 10.gunde 2.test yaptim bekliyorum 10 martta kese günü inşallah. Birbirimize dua etmeye devam aramızda fazla gün sayısı yok

Kızlar 5 .gun embriyosuna transfer günüyle beraber 7.günde test yapip negatif çıkıp sonradan pozitif gören varmı.yarin test yapmayı düşünüyorum da )

Benimde 13 .günüm canım ben 8.gunde hamislik öğrendim 10.gunde 2.test yaptim bekliyorum 10 martta kese günü inşallah. Birbirimize dua etmeye devam aramızda fazla gün sayısı yok
Yaa evet çok yakınlar inşallah sağlıkla hamilelik haftalarımızı da beraber sayarız yarın sonucu da yazarım burdan inşallah

Kızlar 5 .gun embriyosuna transfer günüyle beraber 7.günde test yapip negatif çıkıp sonradan pozitif gören varmı.yarin test yapmayı düşünüyorum da )
Transferin hayırlı olsun test derken kan testimi idrar testimi yaptiniz

Bence erken test gününüzü bekleyin
SElamm kizlar özgeee anne adayimiz ben bu ay opu oldum ya , opudan sonra hicbir kanamam olmadi, sonuc 4 yumurtadan sadece 1 ,3 gün dindurulmus embriyom var su an ve adetime 2 gün kaldi peki bu adette de opu icin ignelere baslatirlarmi tekrar biz bida opu istiyoruz karar verdik esimle bazilari diyor hemen toplamazlar bu ay adette yumurta olursa baslarlarmi bilginiz varmi artik beklemek istemiyorum 7 aydir tüp bebege basladik offf hala sonuca gelemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…