Transfer sonrası gelin beraber bekleyelim

Idrar testi yapicam negatif çıkarsa uzmiyim kendimi sonradan pozitif oluyirsa:))
Canım bende transferden sonra ki 6.gunde idrar testi yapmıştım hayali ikinci çizgiyi görmüştüm.ama çok takilmadim kan testi için günümü bekledim en iyisi gününü bekle olumsuz bile olsa kan testini tekrarla doktorun daha duzgun cvplar verecektir

Sabah ilk idrarla mi yaptın cnm yapmak istiyorum sabah ilk idrarla iyi olur ama akşam da yaparsam zaman geçmiş olur biraz diyorum

Sabah ilk idrarla mi yaptın cnm yapmak istiyorum sabah ilk idrarla iyi olur ama akşam da yaparsam zaman geçmiş olur biraz diyorum
Ben gece yapmıştım sırf eğlence olsun diye hatta kaset test yaptım erken gebelik testi bile değildibelkide test kiti bile bozukturpozitifti.sen sabah yap istersen su bile içmeden direk uyanır uyanmaz yap bakalım Cok heyecanlı

Selam canm öncelikle bebiseriniz hayirli olsun Sag saglim kucaginiza alacaksiniz ins ben bu ay opu oldum ama tekrar olmak istiyorum 12 gün önce opu oldum sonrasi hic kanamam olmadi bu ayki adetime 2 gün kaldi acaba bu adette gidersem ignelere baslarmi sonrasi opu olurmu 2 ay üst üste

Erken değil bnmki de normal cnm

Evet ama içerde kaç tane var onu bilmiyorum ve merak ediyorum
İlk değerini kaçıncı gün yaptırdın? Kaç çıkmıştı canım?. Ben doğum yaptım ikizlerim var çok şükür 11. Gün baktırmistim ben 907 çıkmıştı. 13. Gün 2090 . Senin artış sanki içerde üç kardeş var birisini diğer bir kardeşle çift yumurta diğeriyle tek yumurta ikizi gibi duruyor

Canım İnan hiçbir bilgim yok keske yardımcı olabilseydim

Teşekkürler canım üst üste opu hakkında bilgim yok canım .sonuçta yumurta geliştirici iğneler ve ilaçlar vücudu çok yıpratan tedaviler, en doğru bilgiyi doktorun verecektir .sanırım yumurtalarını dondurmak ve sonra kullanmak istiyorsun rahmi biraz dinlendirmek iyi olacaktır tabi bu benim fikrimhakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Aynı şeyleri düşünüyorum

SAgol canm ins

19 şubatta 5.gün dondurulmuş çift embriyo transfer edildi. İlk 1 martta verdim 803 çıktı 3 martta verdim 3438 çıktı banada 3lü gibi geliyor ama korkuyorum

Bu arada allah bağışlasın ne kadarlık oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…