Slm canım benimde dün transferim oldu tek embriyo doldurulmuş 5.gün embriyosu bana 5 Kasım test günü dediler İlk 3 gün çok önemliymiş oyüzden olabildiğince yatak istirahati yapıyorumSlm kizlar 23 ekimde iki embriyo transferim yapildi 2 kasim test gunum...benim gibi bekleyenler bu surecte neler yapıyorsunuz neler yapmiyorsunuz paylasalim...gebelik haberlerimizi yazariz insallah buraya
Haydiii yazin kizlar
Hayirli olsun canim..ben de yatmaya calisiyorum...sonucunu mutlaka yaz bekliyorum...Slm canım benimde dün transferim oldu tek embriyo doldurulmuş 5.gün embriyosu bana 5 Kasım test günü dediler İlk 3 gün çok önemliymiş oyüzden olabildiğince yatak istirahati yapıyorum
Hayırlsı olsun canım umarım pozitif sonucu alırsınBenimde dün yapıldı transferim. 5. Gün embroyosu. Zaman geçmek bilmiyo
Hayirli olsun canim test gunun ne zamanBenimde dün yapıldı transferim. 5. Gün embroyosu. Zaman geçmek bilmiyo
Evet canım belirti var gibi kasıklarda sancı var bide göğüs hassasiyeti varsevgili_can_ senim transfer 23 ekim di mi nasil hissediyorsun belirti var mi
Sende varmı herhangi bir belirti testi ne zaman yapacaksınsevgili_can_ senim transfer 23 ekim di mi nasil hissediyorsun belirti var mi
8 kasım seninHayirli olsun canim test gunun ne zaman
Senin idrar testinde çıkar aslında. Yaptınmı test. Benim ilk çocugumda teste 3 gün kala idrar testinde çıkmıştı.Ilk gunler bel agrisi kasik agrisi vardi simdi hicbisey yok 2kasim test gunum
Yapmak istemedim idrar testi...kesin sonucu ogreneyim diye...neyse son bir gun kaldi..yarin belli olacak hayirlisi bakalımSenin idrar testinde çıkar aslında. Yaptınmı test. Benim ilk çocugumda teste 3 gün kala idrar testinde çıkmıştı.
Hadi hayırlısı inşallah hayırlı bir sonuç. Yaz mutlaka sonucuYapmak istemedim idrar testi...kesin sonucu ogreneyim diye...neyse son bir gun kaldi..yarin belli olacak hayirlisi bakalım
Hadi hayırlısı inşallah hayırlı bir sonuç. Yaz mutlaka sonucu
Canım ben idrar testi yaptım ikinci çizgi silik olarak çıktı ama tabi yinede kan testini beklicemYapmak istemedim idrar testi...kesin sonucu ogreneyim diye...neyse son bir gun kaldi..yarin belli olacak hayirlisi bakalım
Silik de olsa cikmis... demekki pozitif...hadi hayirlisi:)Canım ben idrar testi yaptım ikinci çizgi silik olarak çıktı ama tabi yinede kan testini beklicem
Hadi inşlalh hayırlı haberlerleBen yarin sabah gitcem kan vermeye bakalım ☺☺☺
Az onca kahverengi akintim oldu...umarim regli olmuyorumdurHadi inşlalh hayırlı haberlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?