- 3 Haziran 2017
- 501
- 277
- 103
Benim sonradan kesildi o sancılar 6.günden sonra özellikleHadi inşallah. Benimde öyle ya sürekli adet olucakmışım gibi agrım var
Benim 23 ekimdi Pazar günü test yapmayı düşünüyorum çıkar heraldeMerhaba arkadaslar bnm de 22 ekim transfer test gunum 5 kasim heyecanli bkliorum ama hic belirtim yok gbi sadece aksamlari yataga yatinca adet olcakmisim gbi bi sanci oluyo bu belirtimi bilmiorum
15.30...16.00 gibi arayacagiz dediler canimCanım ne zaman çıkıcak kan sonucun çok merak ettim önce kan da artıyormuş zaten sonra idrarda oyüzden olumsuz düşünme bakalım değerin kaç çıkıcak
Ayy saatler geçmez şimdi ya okadar geç mi çıkıyormuş15.30...16.00 gibi arayacagiz dediler canim
Evet ya üşüyorum stresten valla bi tuhafimAyy saatler geçmez şimdi ya okadar geç mi çıkıyormuş
Ay hadi ins guzel haberler alirsn canim. Devlette verdn sanirm. Bizde heyecanlandk ins seviniriz15.30...16.00 gibi arayacagiz dediler canim
Ay sizde bunlari okuynca rahatliyorm. Transferden sora 2. Gunu basladi adet agrilari ara sira oluyo daha 4. Gundeym. Normal bisims demek ki canim:) senin cok az kalmis ins guzel haberler verirsinMerhaba arkadaslar bnm de 22 ekim transfer test gunum 5 kasim heyecanli bkliorum ama hic belirtim yok gbi sadece aksamlari yataga yatinca adet olcakmisim gbi bi sanci oluyo bu belirtimi bilmiorum
Ay hadi inşlah. Bende heycanlandım şimdi15.30...16.00 gibi arayacagiz dediler canim
Olsun hiç üzülme canım. Allahın vardır bildiği. Dogru zaman değilmiş.Negatif
İnşlah.Benimde bugün transferimin 7.günü 9 kasım test günüm beklemek çok zormus ya hakkımızda hayırlısı insallah
Üzülme demicem illaki üzüleceksin ama şöyle düşün hayırlısı değilmiş demekki şakın kendini kapatma içine moralini düzeltecek bişeyler yap canım gerekirse tekrar denersinNegatif
Ins canim amin hepimiz ins olumlu sonuc alirizAy sizde bunlari okuynca rahatliyorm. Transferden sora 2. Gunu basladi adet agrilari ara sira oluyo daha 4. Gundeym. Normal bisims demek ki canim:) senin cok az kalmis ins guzel haberler verirsin
Canim naptin test yaptin mi yoksa bnm gbi pazartesiyimi bekliceksin?Benim sonradan kesildi o sancılar 6.günden sonra özellikle
Yarın yapıcam canım 1gün daha beklim dedim Pazartesi işe başlıcam oyüzden yarın yapmayı düşündümCanim naptin test yaptin mi yoksa bnm gbi pazartesiyimi bekliceksin?
Inss guzel sonuclar alirsin canim ya. Bugun kacinci gununYarın yapıcam canım 1gün daha beklim dedim Pazartesi işe başlıcam oyüzden yarın yapmayı düşündüm
Benimle aynı. Hayırlısı inşlahMerhaba .Ben de test günü bekliyorum. 29 ekim transfer 9 kasım test günüm. Dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi. Inşallah hayirlisi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?