- 5 Ocak 2019
- 291
- 559
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de aynısı oldu. Hatta transferin 3. Günü. Boğaz acısıyla başladı halsizlik öksürük balgamla devam etti. Doktor ateş yoksa sorun yok bol su,limon portakal mandalina ve istirahat et bu aralar salgın var dedi. (Ama ben salgından değil bebeciğim geldiği için olduğunu düşünüyorumArkadaslar transfer sonrasi 8nci gunum dun bogazim agrimaya basladi bugun yutkunmakta gucluk cekiyorum ve sanki hafif ates var bu bebegi etkilermi neyapmaliyim hic boyle bi durumdan sonra gebeligu devam eden varmi
Ya oyle sevindirdinki beni cok tesekkurler cevap yazdigin icin evet atesim yokmus bakti kardesim icim yaniyo sanirim birazda bas agrisi var insallah Rabbim kavustursun senide saglikla evladina benide tum isteyenleri cok korktumBende de aynısı oldu. Hatta transferin 3. Günü. Boğaz acısıyla başladı halsizlik öksürük balgamla devam etti. Doktor ateş yoksa sorun yok bol su,limon portakal mandalina ve istirahat et bu aralar salgın var dedi. (Ama ben salgından değil bebeciğim geldiği için olduğunu düşünüyorum) Günde bir kez genelde kahvaltıda portakal suyu sıkıp içtim mandalina yedim gün içinde. Bol su içtim sürekli elimde bardak vardı. Ateş ölçer aldım sürekli ateşimi ölçtüm. Çok şükür ateş yoktu. Bana var gibi geliyordu ama yoktu. Doktorunu haberdar et. Telaş yapma ateş ölçerin yoksa al. Evi havalandır ama ceryanda kalma. Kimseyle de öpüşüp koklaşma. Allahın izniyle güzel haberler alırsın.
![]()
Canım kaçıncı gün embriyosu artık kanda çıkabilir test yapsana ona göre davranırsın ama ateşin yoksa hiç korkmaYa oyle sevindirdinki beni cok tesekkurler cevap yazdigin icin evet atesim yokmus bakti kardesim icim yaniyo sanirim birazda bas agrisi var insallah Rabbim kavustursun senide saglikla evladina benide tum isteyenleri cok korktum
Canım kaçıncı gün embriyosu artık kanda çıkabilir test yapsana ona göre davranırsın ama ateşin yoksa hiç korkma
Canım kaçıncı gün embriyosu artık kanda çıkabilir test yapsana ona göre davranırsın ama ateşin yoksa hiç korkma5nci gun test yapmak istemiyorum etkilenmekten korkuyorum zaten cokaz kaldi sabrederimCanım kaçıncı gün embriyosu artık kanda çıkabilir test yapsana ona göre davranırsın ama ateşin yoksa hiç korkma![]()
Canım kaçıncı gün embriyosu artık kanda çıkabilir test yapsana ona göre davranırsın ama ateşin yoksa hiç korkma 5nci gun test yapmak istemiyorum etkilenmekten korkuyorum zaten cokaz kaldi sabrederim
Ah ah ben cevap yazdim saniyorum kac kere cevaplaya bastim tel kaldiramadi demekki 5nci gun embriyosu ya bakmaktan korkuyorum cumaya kadar beklerimCanım kaçıncı gün embriyosu artık kanda çıkabilir test yapsana ona göre davranırsın ama ateşin yoksa hiç korkma![]()
Ya atesim kol altindan olctugumde en fazla 38 cikiyo soguk tutmaya calisiyorum kendimi ozaman 37lerde seyrediyo acaba hastaneye gidip serum yaptirsammi yada cokmu abartiyorum bu ates normal miBende de aynısı oldu. Hatta transferin 3. Günü. Boğaz acısıyla başladı halsizlik öksürük balgamla devam etti. Doktor ateş yoksa sorun yok bol su,limon portakal mandalina ve istirahat et bu aralar salgın var dedi. (Ama ben salgından değil bebeciğim geldiği için olduğunu düşünüyorum) Günde bir kez genelde kahvaltıda portakal suyu sıkıp içtim mandalina yedim gün içinde. Bol su içtim sürekli elimde bardak vardı. Ateş ölçer aldım sürekli ateşimi ölçtüm. Çok şükür ateş yoktu. Bana var gibi geliyordu ama yoktu. Doktorunu haberdar et. Telaş yapma ateş ölçerin yoksa al. Evi havalandır ama ceryanda kalma. Kimseyle de öpüşüp koklaşma. Allahın izniyle güzel haberler alırsın.
![]()
Doktorunun numarası yok mu arayıp sorsana, için rahat etsin. Ya da mesaj at. Yoksa numarası bi acile gidip gebelik şüphesi olduğunu söyle ona göre tedavi uygularlar. Korkma bişey olmaz Allah’ın izniyleYa atesim kol altindan olctugumde en fazla 38 cikiyo soguk tutmaya calisiyorum kendimi ozaman 37lerde seyrediyo acaba hastaneye gidip serum yaptirsammi yada cokmu abartiyorum bu ates normal mi
Aradim cikarsa ates hemen serm takilsin dedi ama simdi dustu sukur gerek kalmadi cokbtesekkurlerDoktorunun numarası yok mu arayıp sorsana, için rahat etsin. Ya da mesaj at. Yoksa numarası bi acile gidip gebelik şüphesi olduğunu söyle ona göre tedavi uygularlar. Korkma bişey olmaz Allah’ın izniyle
Çok geçmiş olsun. Kafana göre doktora sormadan bitki cayı vs içme. Bol portakal unutma. İnşallah güzel sonuç alırsın :)Aradim cikarsa ates hemen serm takilsin dedi ama simdi dustu sukur gerek kalmadi cokbtesekkurler
Cok tessekkur ederim insÇok geçmiş olsun. Kafana göre doktora sormadan bitki cayı vs içme. Bol portakal unutma. İnşallah güzel sonuç alırsın :)