Transfer sonrası merakına yenilip idrar testi yapan ve hayalet çizgiyi görenler

Amin canim inş bidaki için ne kadar ara vermek gerekiyo

Canım benim 2 adet dondurulmuş embriyom var doktorum istersek 2.adette başlayabileceğimizi söyledi. Ama yeniden tüp bebek tedavisine başlamak için ne kadar dinlenmemiz lazım bilmiyorum. Sana neden kimyasal gebelik olduğu ile ilgili bir bilgi verdiler mi ? benim doktorum tutmuş olması bile bizim için güzel birşey demekki rahim bebeği kabul ediyor dedi. Bende o şokla pek bişey sormadım.

Yeni deneme için 2-3 ay bekleyin diyor doktorlar.tabi yaşınız çok ileri değilse,geçmiş olsun.

jelle beraber pembemsi lekeler geldi bendede nadiren
ama sürekli agrım vardı
özellikle transferin 6 yada 7 günü şimdi tam hatırlayamadım ama rahmimde deliniyormuş gibi çok şiddetli agrı cekmiştim
ertesi günde agrıdan eser olmayınca tutunamadı düştü herhalde onun agrısıydı diye düşünerek çok streslenmiştim ama nihayet tutmuş
şimdi diyorum ki belkide o günki o şiddetli agrı yerleşme agrısıydı
onun dışında herhangi bi belirtim falan olmadı

Canim bisey daha sorucam bu jeli uyguladiktan sonra ucunda hafif bir kirmizilik vardi seninki de bu sekilde miydi

Canım benim 2 adet dondurulmuş embriyom var doktorum istersek 2.adette başlayabileceğimizi söyledi. Ama yeniden tüp bebek tedavisine başlamak için ne kadar dinlenmemiz lazım bilmiyorum. Sana neden kimyasal gebelik olduğu ile ilgili bir bilgi verdiler mi ? benim doktorum tutmuş olması bile bizim için güzel birşey demekki rahim bebeği kabul ediyor dedi. Bende o şokla pek bişey sormadım.

Konseye giriyordu ayak ustu konuştuk pek birey demedi benimde çok canim sikkindi ustelemedim . tutunup canlanamiyomuymus

Kızlar 9. Gün beta 11.95 çıktı mi normal mi bu şekilde olup hamile olan var mi

Canım sonucu bu şekilde çıkıp hamile olan arkadaşlar var inşallah seninde bebeğin seninledir. Benim 10. Gün 21 di ama değerim artmadı. Ben bebek tutundu nasılsa diye kendimi biraz yormuştum:( bol bol dinlen ve dua et.

Kızlar benim bugün 8. Günüm idrar testi yaptım baştan bir belirti gösdermedi sonra yine üsdüne baktığımda çok hafif ikinci çizgiyi gördüm... Hamilemiyim acaba bilemedimki yardımcı olun bana kızlar.

Vallah bilemedimki cnm ayyy inşallah :))
Teşekkür ederim allahım inşallah bebişlerimizi kucağımıza almamıza nasip eder..:)

Vallahi benimde silik cizgim var. Transferin 6.8.9. Günlerimde yaptım. Yarın test günüm. Heyecanlıyım inşallah tutunmustir

Bugün yaptırdım canım sonuç 50.91
Senin adına çooook sevindim cnm bende dün yaptırdım 10. Günüm 18.1 çıktı :( bilemedimki tutmamış diyemeyiz dedi dr. Ama yükselişini beklemeliyiz dedi ona göre bakıcaz dedi pazartesi o yüzden yine gidip yaptırcam çok düşükmü cnm yaa ben o yüzden hiç sevinemedim hamilemiyim değilmiyim hiç anlamadım... Bana 3 dondurulmuş embriyo transfer edilmişti

Senin adına çooook sevindim cnm bende dün yaptırdım 10. Günüm 18.1 çıktı :KK43: bilemedimki tutmamış diyemeyiz dedi dr. Ama yükselişini beklemeliyiz dedi ona göre bakıcaz dedi pazartesi o yüzden yine gidip yaptırcam çok düşükmü cnm yaa ben o yüzden hiç sevinemedim hamilemiyim değilmiyim hiç anlamadım... Bana 3 dondurulmuş embriyo transfer edilmişti
Canım allahtan ümit kesilmez. Vallahi bende çok Meraktayim yarın 2. Kez test vercem.50 değer 10. Gün için yüksek mi düşük mu bilmiyorum.bende endiseliyim açıkçası ama 2.testleri yapalım inşallah onda en doğrusu cikar

Canım allahtan ümit kesilmez. Vallahi bende çok Meraktayim yarın 2. Kez test vercem.50 değer 10. Gün için yüksek mi düşük mu bilmiyorum.bende endiseliyim açıkçası ama 2.testleri yapalım inşallah onda en doğrusu cikar
Orası öyle cnm allahtan ümit kesilmes dua ediyorum zaten hergün ama bak senin değerin benim değerimden çok çok yüksek senin değerin çıkar kesinlikle cnm :)

Back
X