Benimde kasik agrilarim var ama bugun daha hafifledi bende mide bulantisida vardi ama sanirim o psikolojikti...
merhaba arkadaşlar benim transferim dün yapıldı.4 embriyo transfer edildi bende beklemedeyim. zor yaa sanki vakit geçmiyo.bu ikinci denemem inşallah bu sefer bi aksilik olmaz ilk denememe göre şükür çok rahatım.arada bi kramp giriyo okadar sanki bana hiçbi müdahale yapılmamış gibi öyle hissediyorum çünkü ilkinde çok çekmiştim dış gebelik olmuştu sabahlara kadar sancılanmışdım ya allah kimseye yaşatmasın. Allah isteyen herkese bebişlerini nasip etsin.
merhaba arkadaşlar benim transferim dün yapıldı.4 embriyo transfer edildi bende beklemedeyim. zor yaa sanki vakit geçmiyo.bu ikinci denemem inşallah bu sefer bi aksilik olmaz ilk denememe göre şükür çok rahatım.arada bi kramp giriyo okadar sanki bana hiçbi müdahale yapılmamış gibi öyle hissediyorum çünkü ilkinde çok çekmiştim dış gebelik olmuştu sabahlara kadar sancılanmışdım ya allah kimseye yaşatmasın. Allah isteyen herkese bebişlerini nasip etsin.
selam arkadaslar benimde 3 eylulde transferım yapıldı ama negatıf malesef resmen stres topu olmustum acaıp zor bı dönem gercekten yasamayan asla anlamaz butun gun kendını dınlıyosun her agrıya bı yorum yapıyosun benım esımde doktor onu acaıp bunaltıyordum sureklı bıseyler sorup duruyordum sımdı yıne aynı seylerı yasayacagımı dusunup daralıyorum kasımda tekrar deneyecegız sabır dıyorum arkadaslar allah sızın yuzunuzu guldurur ınsallah
Valla psikolojik karnım bile şişmeye başladı:CüvCüv:fazla ümitlenmememiz ama moralimizi hep yüksek tutmamız gerekiyor.
Hayırlısı olsun canım, hayırlı sevinci haberlerini bekliyoruz. Benimde kasıklarıma arada kramplar giriyor ve adet sancısı gibi ağrılarım oluyor ara ara. Inşallah bunlar bebeklerimizin tutunma belirtisidir.
ic sorma canim yaa karnim cok sisti benimde acken dumduz olan karnim simdilerde 5 aylik hamile gibiçok üzgünüm:
merhaba arkadaşlar aynı şeyleri hisseden kimselerin oldugunu bilmek çok güzel.bende 30 eylülde tahlil yaptırcam ama okadar bekleyebilir miyim bilemiyorum.neyse hepimiz mutlu haber alırız inşallah birbirimizden.
merhaba arkadaşlar aynı şeyleri hisseden kimselerin oldugunu bilmek çok güzel.bende 30 eylülde tahlil yaptırcam ama okadar bekleyebilir miyim bilemiyorum.neyse hepimiz mutlu haber alırız inşallah birbirimizden.
ayyy bende senden bi gün sonra test yaptırıyoom.:1hug:inşallah sevincimizi burdan haykırırız arkadaşlarımızla paylaşırız şimdiden tebrikler.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?