Transfer sonrası sonuç bekleyenler, gelin bu geçmek bilmez günleri birlikte geçirelim

ne guzel hepimiz pespese yaptiricaz testleri..kizlar bisey sormustum acaba 8. gun test yapsak cikarmi ben ise basliycam ve isim biraz agir dikkat ederim ona gore....

canım maehay inş güzel haber alırsın............................ve hepimizi sevındırırsınnnnnnnnn.............

arka arkaya hep birlikte hamis oluruz insallah..halaylar cekeriz burda :)))):teytey:

inşallah canım ya Allah çabalarımızın mükafatını verir. kimbilir belki bi gün bebişlerimizi bi araya getirip birlikte oynamalarını seyrederiz. nekadar güzel olur.:ecrin_bebek:hihoyyyt

arkadaslar allah hepınıze sabır versın ıyı haberlerınızı merakla beklıyorum hepınıze duacıyım ama ınanın bebeısler gelınce bugunlerı hemen unutucaz ınsallah

hosgeldın canım 3 denemede basarılı olan okadar cok kısı varkı unutma bu bır yarıs ne kadar cok kosar ve cabalarsan sansın okadar artıyor umarım hersey gonlunce olur

herkese merhaba a.s.
benim transferimde 14 eylülde yapıldı beklemedeyim ama çok zor geçiyo günler sadece meraktan değil benimki karnım şişti ağrılarım var o yüzden hiç iyi değilim kısmetse 25 eylülde test yaptırıcaz işallah bu acıları boşa çekmiyorumdur eğer negatif olrsa ikinci belkide üçüncü bi kez daha bu acıları çekmeyi göze alabilirmiyim bilemiyorum büyük konuşmamaya çalışıyorum yinede :a015:
bu arada benim 3 tane negatif aşılamam vardı bu ilk tüp bebek denemem 5. günde 3 tane embriyo transfer edildi hakkımızda hayırlısı
ben ve benim gibi olan herkesin duaları kabul olsun işallah umarım dileyen herkesin kucakları sağlıklı bebeklerle dolsun aminn :emir_bebek
:

merhaba canım,
benim transferim 15 eylülde yapıldı. Aynı şikayetler bendede var. 5 aylık hamileymişim gibi ortalıkta dolanıyorum ve kasıklarımda ağrılarım oluyor. benim 2. tüp bebek denemem. İnşallah hepimizinde sonucu positiv çıkar ama malesef herzaman negativ çıkabilme durumuda var. Inşallah bu ağrılarımız bebeğimizin yada bebeklerimizin bize tutunmaya çalıştığının ağrısıdır. Ama olurda negativ sonuç alırsak bile dünyanın sonunun olmadığını unutmayalım. İlk denememden sonra asla bidaha bunları yaptırmam diyordum, aradan 6 ay geçti ve bak tüm acıları unuttum ve 2. denememi yaptım. İnşallah hayırlısıyla 9 ay sonra bebeğimizi kucağımız alırız

yalniz ozlemcim topik sahibi olarak herkesin sonuc alacagi gunleri gosteren bir liste hazirlamakta sana duser :)) benim sonuc gunum 30 eylul ama 1 ekimde alirim sonucu calisiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…