ayyy bende senden bi gün sonra test yaptırıyoom.:1hug:inşallah sevincimizi burdan haykırırız arkadaşlarımızla paylaşırız şimdiden tebrikler.a.s.
canım maehay inş güzel haber alırsın............................ve hepimizi sevındırırsınnnnnnnnn.............
arka arkaya hep birlikte hamis oluruz insallah..halaylar cekeriz burda :)))):teytey:
iki tüpbebek denemesi yapdık ikiside negatif çıktı,üçüncüyü önümüzdeki aylarda yaptırmayı düşünüyorum
iki tüpbebek denemesi yapdık ikiside negatif çıktı,üçüncüyü önümüzdeki aylarda yaptırmayı düşünüyorum
herkese merhaba a.s.
benim transferimde 14 eylülde yapıldı beklemedeyim ama çok zor geçiyo günler sadece meraktan değil benimki karnım şişti ağrılarım var o yüzden hiç iyi değilim kısmetse 25 eylülde test yaptırıcaz işallah bu acıları boşa çekmiyorumdur eğer negatif olrsa ikinci belkide üçüncü bi kez daha bu acıları çekmeyi göze alabilirmiyim bilemiyorum büyük konuşmamaya çalışıyorum yinede :a015:
bu arada benim 3 tane negatif aşılamam vardı bu ilk tüp bebek denemem 5. günde 3 tane embriyo transfer edildi hakkımızda hayırlısı
ben ve benim gibi olan herkesin duaları kabul olsun işallah umarım dileyen herkesin kucakları sağlıklı bebeklerle dolsun aminn :emir_bebek:
oooo kizlar baya cogalmisiz :))
Evet Mehaycım, bende bi ben bu süre içerisinde yiyip bitiriyorum diye düşünüyordum -tatlicadiarzu- Yanlız diilmişiz:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?