yalniz ozlemcim topik sahibi olarak herkesin sonuc alacagi gunleri gosteren bir liste hazirlamakta sana duser :)) benim sonuc gunum 30 eylul ama 1 ekimde alirim sonucu calisiyorum..
ahh canım doğru diyorsun ama bu sonuçları yazan bir çok topikler oluştu. Hepsindede adımı yazdırdım. 2 hafta sonra iş başı yapacam ve çok yoğun bir tempoda çalışacam. O yüzden şimdi böyle bir listeye başlayıpta yarım kalmasını istemem.
canim seninle ayni gun tahlil yaptiricaz biz :))
ayyy bende senden bi gün sonra test yaptırıyoom.:1hug:inşallah sevincimizi burdan haykırırız arkadaşlarımızla paylaşırız şimdiden tebrikler.a.s.
slm arkadaşlar bende varım bu siteye yeni üye oldum sizleride bu gün buldum cok sevindim işallah emekleriniz zay olmaz cok zor bir durum biliyorum bende bir ay önce yaşadım sizler icin dua edicem
kizlar transferden bu yana karnimda asiri sislik var cok rahatsiz oluyorum kasiklarimda agriyor ama sislik beni mahvediyor benim gibbi olan varmi aranizda????bunun bir yolu varmi o sisligi indirmek icin...cok rahatsiz oluyorum pantolonlarim sikiyor evdeyim ama haftaya ise basliycam boyle giderse pijamayla gidicem ise acil cevap(
bende 29. unda yaptırcam.......:teytey:
kızlar 1 ekimde de ben yaptırcam inşallah
teşekkürler,çok naziksin,inşallah hayırlısı bakalım
Su arkadaşlar boooool Su.
l:
özlem bol sumu içicez?bidon gibi dolaşırız artık evin içinde.hele bide karnımızdaki iğne delikleri kapanmamışsa fıskiyelerin seyrine doyum olmaz.:roflol::içelim:aayyy çoohhh güldümm allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?