Transfer sonrası sonuç bekleyenler, gelin bu geçmek bilmez günleri birlikte geçirelim

yalniz ozlemcim topik sahibi olarak herkesin sonuc alacagi gunleri gosteren bir liste hazirlamakta sana duser :)) benim sonuc gunum 30 eylul ama 1 ekimde alirim sonucu calisiyorum..

ahh canım doğru diyorsun ama bu sonuçları yazan bir çok topikler oluştu. Hepsindede adımı yazdırdım. 2 hafta sonra iş başı yapacam ve çok yoğun bir tempoda çalışacam. O yüzden şimdi böyle bir listeye başlayıpta yarım kalmasını istemem.

anladim canim canin saolsun...şutarafagitti

herkesin yolu hayırlı olsun arkadaşlar. Çok zor bir süreç kesinlikle katılıyorum. Benimde 6 eylülde transferim olmuştu ve 18.09.08 de testimizi yaptırdık. Şükürler olsun yarabbim ikinci denemem ve hamileyim. Kendinizi dinlemeyin desem boş, merak etmeyin desem nafile. Aynısını ben yaşadım .12 gün 12 yıl gibi geçti.Fakat bu sefer birşeylerin farklı olduğunu hissetmiştim. İlk denememde transferden sonra iki üç gün kasık ağrım olmuştu ama sonra geçti gitti.Şişliğim çekildi normale dönmüştüm sonucumuzda negatifdi malum.Fakat bu ikinci denemede transferden sonra 4 gün toplama işleminden kalan yumurtalık bölgesinde kramplı ufak ağrılarım vardı.Fakat dördüncü günden sonra adet olucakmışım gibi tam orta kısımda yani uterusta garip bir ağrım vardı.sonra 9.gün testimi yaptığımda sonuç 9,32 çıkmıştı. Kendimce tamam yaa kimyasal deyip karalar bağlarken 10.gün tekrar yaptırdım bu sefer 13 çıktı ama hala ben kimyasal olduğunu düşünüyordum.en sonunda 12,gün testimde 94 çıkınca çıldıracak gibiydim. Hala sarhoşluğu geçmedi. Ama inanın o andan itibaren yeni tedirginlik ve sabırsızlıklar başlıyor. Şimdi derdim değerim iyi artıyormu? keseyi görücezmi? kalp atışını görücekmiyiz? vs.vs. Allah hepimize tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarımızı verir inşallah. Zor bir yol, ama önemli olan yolun sonu çiçekli olsun inşallah.Herkese iyi akşamlar.

ayyy bende senden bi gün sonra test yaptırıyoom.:1hug:inşallah sevincimizi burdan haykırırız arkadaşlarımızla paylaşırız şimdiden tebrikler.a.s.

canım sen ankarada mı yaptırdın ben ankara fatih...
sen ozaman bayramon ikinci günü sonuç alıcaksın galiba hadi hepimize hayırlı olsun inşallah

slm arkadaşlar bende varım bu siteye yeni üye oldum sizleride bu gün buldum cok sevindim işallah emekleriniz zay olmaz cok zor bir durum biliyorum bende bir ay önce yaşadım sizler icin dua edicem

kizlar transferden bu yana karnimda asiri sislik var cok rahatsiz oluyorum kasiklarimda agriyor ama sislik beni mahvediyor benim gibbi olan varmi aranizda????bunun bir yolu varmi o sisligi indirmek icin...cok rahatsiz oluyorum pantolonlarim sikiyor evdeyim ama haftaya ise basliycam boyle giderse pijamayla gidicem ise acil cevap (

mehaycım ,
canı gönülden diliyorum ki, inşallah hamişsindir canım. seni bu azminden dolayı tebrik ediyorum canım. ben 1 aşılama geçirdim ve 2. yi zor düşünüyorum ama sen, 6 aşılama ve şimdi tüp,
inşallah emeklerin boşa çıkmaz canım.

merhaba mehay benimde 17eylülde transferim gerçekleşti ilk üç gün falan acayip şiştim nefes bile alamıyodum benden 30 yumurta toplandı dr bu yüzden vücudumun susuz kalacağını şişlik olabileceğini söyledi bunun için günde 5litre su içiyorum ve iki üç gündür iyiyim test gününe kadar içmeye devam edicem senin yumurtan kaç taneydi bilmiyorum ama benim çok olduğu için oldu şişlik

benim karnımda şiş ama nasıl geçer hiç bi fikrim yok.bence o kadar takma..bebişler için bunlara katlanırız nolcek..

slm arkadaşlar 19 eylülde de benim transferim yapıldı 3. deneme. 5 yum toplandı 2 transfer yapıldı maalesf yum sayısı az.ank güven hast. de yapıldı biraz şişkinlik var arasıra unutup ani hareket ediyorum bi kez de biraz ağırlıkk taşıdım sonra çok ama çok üzüldüm inşallah bişey olmaz. çünkü sadece yaşayan bilir.

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: amin canım amin allah yardımcımız olsun.

merhaba arkadaşlar pazartesi günü durumumu bildiren mesaj yazmıştım o günün akşamına acile kaldırıldım maalesef karnım acayip şişti patlayacaktı nerdeyse ölüyorum sandım hemen kan aldılar muayene ettiler tabii bhcg de daha 9. günümdü çıkmaz diye düşünürken sonuç 186 çıktı hamileyim bugün çıktım hastaneden sürekli serum taktılar kan aldılar karnım biraz indi gibi işte böyle ilk güzel haberi ben veriim istedim :) darısı isteyen herkesin başına işallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
bu arada doktorun yalancısıyım ama bu karında aşırı şişlik yani ilaçların etkisiyle yumurtalıkların büyümesi ve sıvı toplanması gebeliğin işaretiymiş
karnı şişmeyen gebe olamayacak diyede bişey yok tabii bu yalnızca bi ipucu benim durumumda olanlara belki bi fikir olur diye yazdım
bu mutluluğu allah hepinize tez zamnda yaşatsın işallah hamile kalan arkadaşlar hep dua ediyodu bizler için bu seferde ben bol bol dua edicem sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…