Transfer sonrası sonuç bekleyenler

anladım bende senin gibi ilk günüde sayıyorum bugün beşinci bende hiç belirti yok sende bel ağrısı dışında varmı bir belirti kaç embriyo transfer edildi sana

bendede 5.gün hiç bişey yoktu bitek bugün belim ağrıdı okadar.göğüsler falanda aynı tas aynı hamam.
Ay ben rahatladım valla.kan verecek olmanın dayanılmaz hafifliğini yaşıyorum şuan.sempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-

tülin nasılsın canım var mı bir gelişme?
ben sabah idrar testi yaptım negatif

iyiyim canim sukur dinlenmeye devam.
sen acele etmissin test yapmissin..
kendini uzme ama cikmadi diye..
herkesin bunyesi farkli..
dun okudum kanda gebelik cikip idrarda hala gorunmeyenler varmis..
hayirlisi olsun ins..

hayırlısı olsu canım aşağı yukarı belli olur zaten dokuzuncu günde çok stres yapmamak lazım ama elde değil bende aynen çok meraklı ve stresliyim

inşallah kızlar inşallah hepimiz hamişiz diye yazarız burda.ben çıkıyorum şimdi.yine haberleşiriz

nergiscim bu çok ii hadi güzel haberlerini bekliyoruz
hemen yaz olurmu yarın ben çok merak ederim

slm kızlar bişi sorucam benim 12. test sonucum 60 2 gün sonra 110 çıktı normalmi hamilemiyim.dondurulmuş embriyo transferiydi

sağol canım ya kendi doktorum yoktu oyüzden başka doktorla görüştüm düşük dedi 2 günden beri ağlamaktan harap oldummm.çok sağol tessellin içinn.dua edin çokk

katlanmış değerin cnaım çok güzel gözlerin aydın
dondurulmuş kaç tane transfer ettiler sana kalite neydi

tupus tebrikler..
hamilesiin tabi..
Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin..

düşük olması değil katlanması önemli üzme kendini
benimde düşükte sonradan çok yükselmişti takılma buna iki gün sonra gene yap
geç tutunmuştur belki

yok canım hamilesin milletin 24 25 çıkıyor değeri de yine de hamilesin diyor doktorlar seninkide ne değişik doktormuş

çok sağolun kızlar içimi rahatlattınız.3 tane konuldu.2 tane 1.kalite 1 tane 2. kaliteydi.gerçekten çok sağolun.zaten hemşire çok çok iyi dedi.doktorum olmdığı için başka doktora gösterdim düşük değer dedi.bazı doktorlarıda anlamıyorum.ters davranıyolarrr

üzülme canım salak drmuş ya
bebişini üzeceksin
benimde değerim çok düşüktü üstelik ikiz gebelikti

amin amin sen takma kafanı belki tüp bebek olduğunu bilmiyordur doktor bilse daha dikkatli davranırdı eminim günde kaç kişi kaç değerle gidiyordur ama yine de böyle davranmaması gerekir

canım benim transferimin beşinci günü perşembe günü alıcam sonucumu sen kaçıncı günde yaptırdın testini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…