Transfer sonrası sonuç bekleyenler

saolasın canım bugün ayaklandım artık yavaş yavaş zaten sürekli tuvalete gdiyorum :)) karnımdada adet olacakmışım gibi ağrı var kendimi dinlemek istemiyorum aslında sonra hayal kırıklığına uğramamak için ...

angies belirtilerin çok güzel :)) inş. düşündüğümüz gibidir..

nevoşum rahim büyürken sancı yapar biliyosun bende de oluyodu....sen de daha önce hamiş kaldın bilmen gerek...

evet nevoşum uğradı...ilaçlarımı yazdırmış ordan da burdura gitti..yanlızım evde.....gelsene:)))))))

bunda çok sancı kızımda yok ama tabiiki normal
kızımda hep çıkardım midem ağrıyordu
bundada bulantı yok

kız bebişlere şimdiden aşkı memnuyu izletme :)))))))999

bende bir yıl önce normal yoldan bir hamilelik yaşadım o zamanda çok sancım olmuştu adet sancısı gibi sancım olurdu. inşallah bu seferkide öyledir. ama dediğim gibi belki kendimi dinlediğim ,içinde öyle zannediyor olabilirim.

görüşürüz nergiscim...üzücü diziler izlemeeeee.......

nevoşum benim de bulantı 8. haftada başlamıştı çok kusuyodum...sabahları safra çıkarıyodum artık...inşallah bunda olmaz bulantı...

gel nevoşuuuuuuuuuummmmmmmm.........tostumu yedim bekliyorum:))))))))))))

ay hiç canım çekmedi tost most ama face koyduğum resimden canım çekiyo deli gibi:)))

kıs ben tost yemedim....hani bi espri vardı ya hatırladın mı:)))))))))))

hatırladım tabii :)) şimdi yiyecekler olunca canım çektimi çekmedimi düşünüyorum :))

senoş bende çıkıyorum biraz uzanacam belki geçerse baş ağrılarım sana gece eşlik ederim eşinde yok sıkılma güzelim :)) songülde gelir :))

beni badem kesmiyo nevoş ben de erik bekliyom artık:)))))))sempatiksalakcinni

songül kim?ok cano ben de uzanayım...muck mcuk mcuk...

Bugun test gunumdu ama sabah cok az kanamam oldu bende o uzuntu ile teste felan gitmedim.idrar testi yaptim sonuc olmumsuz gozuktu.kismet degilmis demekki,bisey olsa cikardi elbet idrar testinde

Bugun test gunumdu ama sabah cok az kanamam oldu bende o uzuntu ile teste felan gitmedim.idrar testi yaptim sonuc olmumsuz gozuktu.kismet degilmis demekki,bisey olsa cikardi elbet idrar testinde

en kısa zamanda kan tahlili yaptır hiç belli olmaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…